druga połówka
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
druga połówka
Ciekawy jestem czy nasze drugie połówki lubią nosić rajstopki i inne pończochowe ubranka. Moja niestety tylko jak jej zimno. Dla niej to praktyczne ubranie na zimne dni.
Zawsze chciałem mieć drugą połówkę - wielbicielkę nylonu ale zawsze były obojętne na to. Mam tez wrażenie, że moje uwielbienie PH hamowało ich noszenie PH. Kobiety na ankietę moga odpowiedzieć jako ta druga połówka.
Zawsze chciałem mieć drugą połówkę - wielbicielkę nylonu ale zawsze były obojętne na to. Mam tez wrażenie, że moje uwielbienie PH hamowało ich noszenie PH. Kobiety na ankietę moga odpowiedzieć jako ta druga połówka.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Re: druga połówka
Moja żona kiedyś prawie stale nosiła rajstopy, z wyjątkiem lata oczywiście. A teraz niestety znacznie rzadziej. Czy jest to związane z tym ze się ujawniłem tego nie wiem, ale zbieżność czasowa występujedr.pantyhose pisze:Mam tez wrażenie, że moje uwielbienie PH hamowało ich noszenie PH.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Moja dziewczyna sama z siebie niestety nosi rajstopy baaardzo rzadko. Jedynie na moją prośbę, albo czasami z własnej inicjatywy (ale to już musi być wielkie święto :/ ) ubierze pończochy na wieczór. Na początku, gdy jej powiedziałem co mnie kręci, nosiła jakby częściej, a mam wrażenie że z czasem i tak zdarza się to coraz rzadziej. Dobrze jedynie, że nie robi problemów jak sam ją poproszę o to.
Jak na razie to chyba tylko Papa Smerf ma żonę PH. Dzisiejsze młodki nie lubią tego. Mam nadzieję, że nie odejdzie to do lamusa lub nie będzie artykułem niszowym tylko na wielie mrozy. A w moim domu rodzinnym to i mama i siostra noszą zawsze. Nawet latem jak nie praży słońce zdaża mi się je widywać w PH. Pewnie dlatego mając taki wzorzec sam lubię.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Moze to wynika z tego, ze kobiety mojego pokolenia wychowały się na spódnicach i sukienkach. Teraz panie faworyzują dżinsy, a te powodują zamieranie potrzeb na nylony. Po prostu kobiety chłopaczeją.
Nie wiem czy mieliście okazję zajrzeć do przeciętnego liceum. Gwarantuję, że na kilkaset dziewcząt, w spódnicy znajdziemy kilka i to z powodu okresu.
Nie wiem czy mieliście okazję zajrzeć do przeciętnego liceum. Gwarantuję, że na kilkaset dziewcząt, w spódnicy znajdziemy kilka i to z powodu okresu.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Chodzi o okres - czyli półrocze - część młodych panienek mając zajęcia z panami ubierają spódnice aby dostać lepszą ocenę.papa_smerf pisze:Nie wiem czy mieliście okazję zajrzeć do przeciętnego liceum. Gwarantuję, że na kilkaset dziewcząt, w spódnicy znajdziemy kilka i to z powodu okresu.
Papciu - czy Twoja żona jeszcze chodzi do przeciętnego liceum?
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Ano nie napisałem bo i późna pora i nie bardzo jest o czym pisać. Jej stosunek do rajstop jest czysto użytkowy. Nie unika ich noszenia, ale na plażę w rajstopach nie pójdzie . Natomiast np. do teatru nie wyobrażam sobie żeby poszła w spodniach lub z gołymi nogami. Lubi rajstopy dobre jakościowo, choć niekoniecznie muszą być najdroższe na półce . Jeśli chodzi o noszenie pończoch - raczej sporadycznie
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Mój stosunek do rajstop jest użytkowy , w/g mnie podnoszą estetykę( oczywiście te porządne)- te kobiety o których pisaliście tzn wasze "połówki" mniemam iż chodzą tylko w spodniach bo hmmm o raczej cieżko iśc na imprezkę- powiedzmy wieczorną ,w spódnicy i co gołych nogach?
co do pończoch- nawet lubię ale po pierwsze są dośc drogie( przynajmniej dla mnie) a po drugie mało trwałe, no i zima troche "lipa"
co do pończoch- nawet lubię ale po pierwsze są dośc drogie( przynajmniej dla mnie) a po drugie mało trwałe, no i zima troche "lipa"
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Patrząc z własnych doświadczeń... To na ok. 100 dziewczyn, znajdę może 5 w spodniczkach i rajstopach, a z ok 20 w spodniach + rajstopy.
Nieraz miałem okazję zauważyć wystającą "gumkę" czarnych rajstop z jeansów mojej koleżanki. Ale tak pod publikę to raczej nie eksponują nóg. W tym cały mankament. A szkoda, bo lubię te widoki. ;)
Nieraz miałem okazję zauważyć wystającą "gumkę" czarnych rajstop z jeansów mojej koleżanki. Ale tak pod publikę to raczej nie eksponują nóg. W tym cały mankament. A szkoda, bo lubię te widoki. ;)
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Moja małżonka chodzi w spódnicach, więc i w rajstopach. W miesiącach letnich albo w podkolanówkach, albo z gołymi nogami. Nie lubi grubych rajstop. Nawet w większe mrozy zakłada 15-20 den koloru beżowego, grafitowego lub cielistego.
Kiedyś jak chodziła w spodniach, zakładała pod nie cienkie rajstopy.
Kiedyś jak chodziła w spodniach, zakładała pod nie cienkie rajstopy.
Tomek
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt: