Czy zakładacie bieliznę pod rajstopy ?

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Czy zakładacie bieliznę pod rajstopy ?

Tak
37
59%
Nie
26
41%

Liczba głosów: 63
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 02 kwie 2008, 22:11

jaka jest prawda to dane kobiety tylko wiedza...
Radziu

Post autor: Radziu » 02 kwie 2008, 22:13

dokładnie tak samo wiedzą to faceci którzy nie noszą bielizny, co wcale nie znaczy że przyznają się do tego na forum :-)
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 03 kwie 2008, 15:53

Danon pisze:Jedno pytanie - czy to że są męskie ma znaczenie dlatego że wybitnie różnią się od tych damskich, czy ważne jest że po prostu są męskie i już
Noszę czasem damską bieliznę, ale nie na codzień, gdyż/ponieważ, mimo, że nie grzeszę nadmiernym rozmiarem męskości, damskie majtki a stringi w szczególności nie mieszczą zbyt dobrze tego co mam.
Co do (nie) delikatności meskiej bielizny, to jak dobrze poszukać i być gotowym odpowiednio zapłacić znajdą się i całkiem przyjemne męskie stringi (microfibrowe kupowałem w Polsce za ok 30 zł, siateczkowe, niestety, musiałem przywieść sobie aż z Bułgarii).
Danon pisze:No to podziwiam - ja latem na jeansy bez majtek raczej trudno bym się dał namówić. Zdarzało mi się wracać znad jeziora po kąpieli w samych spodniach (bo kąpielówki nie wyschły na człowieku a na zmiane nie wzięło się) ale nie było to zbyt przyjemne.
zależy od jeansu i przekonania
Radziu

Post autor: Radziu » 03 kwie 2008, 20:09

Co do damskiej bielizny, to polecam np sloggi z microfibry (są i figi i stringi), są bardzo wygodne i na tyle rozciągliwe że pomieszczą z powodzeniem każdą męskość, a przy tym z grubsza wyglądają jak męskie, tzn możesz w nich się pokazać w domu, czy męskiej przebieralni i nie wzbudzać zainteresowania. A cena dużo niższa niż męskiego odpowiednika.
Awatar użytkownika
phman.plwro
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: phman.plwro » 04 kwie 2008, 15:32

Jakoś nie noszę bielizny pod ani na rajstopy. Rajstopy mają przecież majtki i to mi wystarcza.

W przypadku kobiet - rozumiem, że noszą bieliznę - w końcu wkładki chidgieniczne czy podpaski nie bardzo rajstop chcą się trzymać - więc w tym przypadku to my chyba mamy lepiej... :-)
Radziu

Post autor: Radziu » 05 kwie 2008, 10:40

phman.plwro, jakoś nie mogę się z Tobą zgodzić, przedewszystki kobiety podpasek i wkładek nie noszą codziennie, więc w pozostałe dni mogą chodzić bez bielizny, znam takie które przyznają się do tego że czasami tak robiły.

Pozatym właśnie wydaje mi się, że to tymbardziej facetom bez majtek jest mniej wygodnie, ale to może kwestia gustu.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 05 kwie 2008, 17:14

Radziu pisze:Pozatym właśnie wydaje mi się, że to tymbardziej facetom bez majtek jest mniej wygodnie
Potwierdzam, kiedyś kilka razy próbowałem, ale jak sobie parę razy przysiadłem to i owo, to wolę zakladać slipy.
Obrazek
Awatar użytkownika
phman.plwro
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: phman.plwro » 07 kwie 2008, 14:38

To wasza opinia, mi wygodniej bez bielizny - i tyle.

A co do noszenia codziennie wkłądek, to niestety Radziu nie masz racji. Wszystko zależy od fizjologii, o upławach mam nadzieje słyszałeś?

W/g mnie jak kobieta dba o chigienę to wkładki raczej nosi, popytajcie wśród znajomych... :-)

Jak wam powiedzą...
Radziu

Post autor: Radziu » 07 kwie 2008, 15:35

Pytałem, więc wiem. Nadmierne upławy są objawem zapalenia czy choroby, lekkie zdarzają się też w niektórych okresach cyklu, ale nie non stop. Pozatym to też widać jak się kobiety rozbierają i w innych sytuacjach jakie mi sie w życiu przydarzyły ;-)
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 07 kwie 2008, 19:19

A ja wiem, że phman.plwro, ma rację. Szanujące się panie noszą zawsze, tylko należy zauważyć różnicę między podpaskami, a wkładkami higienicznymi. I wcale kobieta nie musi być chora, żeby coś wysiąkło :lol: Ich fizjonomia jest taka, że przy lekkim podnieceniu już coś sie może wysączyć, a o siusianiu nie wspomnę, bo nie zawsze można wytrzeć (z braku papieru), a wytrzepać :dupa i wykręcić jak my one nie potrafią :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 08 kwie 2008, 00:41

Hmm - stare polskie przysłowie mówi: choćbyś strząsał dwa tygodnie to ostatki wsiąkną w spodnie. A tak na poważnie, spotkałem się z rajstopami które miały bawełniany klinik w wiadomym miejscu. Inne z kolei miały wstawkę z wyraźnie rzadszego materiału (wywietrznik?). Rajstopy tak jak majtki zakładam raz i do prania, więc może to i tak byłoby higieniczne - ale wolę nisić bieliznę i już.
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 08 kwie 2008, 09:39

ja ostatnio nabylem rajstopy z bawelnianym klinem, ale i ja nosze bielizne do rajstop
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 08 kwie 2008, 11:30

papa_smerf pisze:fizjonomia
Fizjonomia to inaczej powierzchowność, czyli wygląd twarzy papo_smerfie. A Ty mówisz o fizjologii :mrgreen:
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 08 kwie 2008, 19:30

A czy to ważne? Chyba wszyscy się domyślają, o której części ciała piszę :lol:
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 09 paź 2008, 09:16

hmmmm czytając te posty wracam do tematu fetyszyzmu-jakoś bez sensu nie wkładać bielizny...... no chyba że czujemy podnietę , a tak z niektórych postów wynika
My raczej nosimy rajstopy jako garderobę:) a że czasem np latem bez bielizny pod mini wyjdę... no cóz kazdy lubi dreszczyk emocji...hihihi
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
kochamrajstopy

Post autor: kochamrajstopy » 17 lut 2009, 11:57

pantyhoseman pisze:ja ostatnio nabylem rajstopy z bawelnianym klinem, ale i ja nosze bielizne do rajstop
co to znaczy bawełniany klin?
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 17 lut 2009, 15:23

To znaczy że w poprzedni dzień piłeś a teraz leczysz się delikatnym klinem :zdrowko
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
kochamrajstopy

Post autor: kochamrajstopy » 18 lut 2009, 14:32

ciekawe wytłumaczenie....
Jasiek
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Jasiek » 27 lut 2009, 08:24

W rajstopach bez majtek: "super uczucie", "cała rozkosz"... ludzie zejdźcie z obłoków na ziemię.
Noszę rajstopy pod spodnie od dzieciństwa i tak już zostanie, ale wystarczy pooglądać sobie na necie fotki facetów w rajstopach bez majtek, aby nabyć się odruchu wymiotnego. Cóż, takie jest moje zdanie.
Jasiek
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 27 lut 2009, 12:03

Jasiek pisze:W rajstopach bez majtek: "super uczucie", "cała rozkosz"... ludzie zejdźcie z obłoków na ziemię.
Ostatnio w TVNie (Pa)Jacyków mówił, że on bielizny nie nosi nawet pod spódniczkę (kilt).
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 27 lut 2009, 13:45

Ponieważ największym dyshonorem dla szkota jest założenie majtek pod kilt. Ale tu raczej ze szkotem nie mamy do czynienia, więc jego stanowisko jest przynajmniej dziwne
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
Kserkses

Post autor: Kserkses » 01 mar 2009, 18:41

/wracając do tematu/

A ja noszę bieliznę. Może to i niewygodne dla niektórych, ale przynajmniej mi to pasuje. Poza tym w chłodniejsze dni, bo wtedy przeważnie zakładam rajstopy, może przewiać to i owo. A noszenie bez, to zgodnie z poprzednikiem odrażający widok.
Rajteki

Post autor: Rajteki » 01 mar 2009, 21:09

Kserkses pisze:A noszenie bez, to zgodnie z poprzednikiem odrażający widok.
Zwłaszcza w kryjących.
Kserkses

Post autor: Kserkses » 01 mar 2009, 21:17

Nie no w takich to nie widać... miałem na myśli cienkie ;P
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 01 mar 2009, 21:22

To wszystko zależy od okoliczności i odrażającym widokiem ja bym tego nie nazywał. Dla mnie nie jest to praktyczne, bo to co tam jest wolę mieć pod kontrolą, a rajstopy jej nie zapewniają.
Obrazek
ODPOWIEDZ