Czy zakładacie bieliznę pod rajstopy ?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Noszę czasem damską bieliznę, ale nie na codzień, gdyż/ponieważ, mimo, że nie grzeszę nadmiernym rozmiarem męskości, damskie majtki a stringi w szczególności nie mieszczą zbyt dobrze tego co mam.Danon pisze:Jedno pytanie - czy to że są męskie ma znaczenie dlatego że wybitnie różnią się od tych damskich, czy ważne jest że po prostu są męskie i już
Co do (nie) delikatności meskiej bielizny, to jak dobrze poszukać i być gotowym odpowiednio zapłacić znajdą się i całkiem przyjemne męskie stringi (microfibrowe kupowałem w Polsce za ok 30 zł, siateczkowe, niestety, musiałem przywieść sobie aż z Bułgarii).
zależy od jeansu i przekonaniaDanon pisze:No to podziwiam - ja latem na jeansy bez majtek raczej trudno bym się dał namówić. Zdarzało mi się wracać znad jeziora po kąpieli w samych spodniach (bo kąpielówki nie wyschły na człowieku a na zmiane nie wzięło się) ale nie było to zbyt przyjemne.
Co do damskiej bielizny, to polecam np sloggi z microfibry (są i figi i stringi), są bardzo wygodne i na tyle rozciągliwe że pomieszczą z powodzeniem każdą męskość, a przy tym z grubsza wyglądają jak męskie, tzn możesz w nich się pokazać w domu, czy męskiej przebieralni i nie wzbudzać zainteresowania. A cena dużo niższa niż męskiego odpowiednika.
- phman.plwro
- Się Rozkręca
- Kontakt:
phman.plwro, jakoś nie mogę się z Tobą zgodzić, przedewszystki kobiety podpasek i wkładek nie noszą codziennie, więc w pozostałe dni mogą chodzić bez bielizny, znam takie które przyznają się do tego że czasami tak robiły.
Pozatym właśnie wydaje mi się, że to tymbardziej facetom bez majtek jest mniej wygodnie, ale to może kwestia gustu.
Pozatym właśnie wydaje mi się, że to tymbardziej facetom bez majtek jest mniej wygodnie, ale to może kwestia gustu.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- phman.plwro
- Się Rozkręca
- Kontakt:
To wasza opinia, mi wygodniej bez bielizny - i tyle.
A co do noszenia codziennie wkłądek, to niestety Radziu nie masz racji. Wszystko zależy od fizjologii, o upławach mam nadzieje słyszałeś?
W/g mnie jak kobieta dba o chigienę to wkładki raczej nosi, popytajcie wśród znajomych...
Jak wam powiedzą...
A co do noszenia codziennie wkłądek, to niestety Radziu nie masz racji. Wszystko zależy od fizjologii, o upławach mam nadzieje słyszałeś?
W/g mnie jak kobieta dba o chigienę to wkładki raczej nosi, popytajcie wśród znajomych...
Jak wam powiedzą...
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
A ja wiem, że phman.plwro, ma rację. Szanujące się panie noszą zawsze, tylko należy zauważyć różnicę między podpaskami, a wkładkami higienicznymi. I wcale kobieta nie musi być chora, żeby coś wysiąkło Ich fizjonomia jest taka, że przy lekkim podnieceniu już coś sie może wysączyć, a o siusianiu nie wspomnę, bo nie zawsze można wytrzeć (z braku papieru), a wytrzepać i wykręcić jak my one nie potrafią
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Hmm - stare polskie przysłowie mówi: choćbyś strząsał dwa tygodnie to ostatki wsiąkną w spodnie. A tak na poważnie, spotkałem się z rajstopami które miały bawełniany klinik w wiadomym miejscu. Inne z kolei miały wstawkę z wyraźnie rzadszego materiału (wywietrznik?). Rajstopy tak jak majtki zakładam raz i do prania, więc może to i tak byłoby higieniczne - ale wolę nisić bieliznę i już.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
hmmmm czytając te posty wracam do tematu fetyszyzmu-jakoś bez sensu nie wkładać bielizny...... no chyba że czujemy podnietę , a tak z niektórych postów wynika
My raczej nosimy rajstopy jako garderobę:) a że czasem np latem bez bielizny pod mini wyjdę... no cóz kazdy lubi dreszczyk emocji...hihihi
My raczej nosimy rajstopy jako garderobę:) a że czasem np latem bez bielizny pod mini wyjdę... no cóz kazdy lubi dreszczyk emocji...hihihi
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
W rajstopach bez majtek: "super uczucie", "cała rozkosz"... ludzie zejdźcie z obłoków na ziemię.
Noszę rajstopy pod spodnie od dzieciństwa i tak już zostanie, ale wystarczy pooglądać sobie na necie fotki facetów w rajstopach bez majtek, aby nabyć się odruchu wymiotnego. Cóż, takie jest moje zdanie.
Noszę rajstopy pod spodnie od dzieciństwa i tak już zostanie, ale wystarczy pooglądać sobie na necie fotki facetów w rajstopach bez majtek, aby nabyć się odruchu wymiotnego. Cóż, takie jest moje zdanie.
Jasiek
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: