dla mnie to dobrze- coprawda nie ogladalam go jeszcze, nie miałam czasu - tylko nie wiem jak będzie z jakością bo w lidlu jak narazie wszystko jakos lipne byłopapa_smerf pisze:Na dodatek to body jest wybitnie damskie, bo wyprofilowane zaszewkami.
Body
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
to wyjaśnia czemu Byczunio się nie odzywa- poszedł po pracy do Lidla, dokonał zakupu, w domu załozył i tak go ścisneły "wzmocnienia" że nie może się ruszyć :)papa_smerf pisze:To body ma w opisie, że są wszyte specjalne wzmocnienia dla podkreślenia sylwetki. Chyba to nie są wzmocnienia w postaci koszyczka na klejnoty
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Zaniża się cenę na paru sztukach, żeby zwabić klientów, a ci jak już przyjdą to na pewno z półek coś do koszyka wrzucą. Żeby jednak do interesu nie dopłacać, tych promowanych rzeczy jest niewiele.
Tak mi się przypomniała nazwa "majtki z golfem". Czy myślicie że chodziło o to body z golfem? Ktoś kto to wymyślił był jasnowidzem, bo znam to określenie już od dobrych 40 lat.
Tak mi się przypomniała nazwa "majtki z golfem". Czy myślicie że chodziło o to body z golfem? Ktoś kto to wymyślił był jasnowidzem, bo znam to określenie już od dobrych 40 lat.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
A to mój ostatni zakup, szkoda że tylko w jednym kolorze jest
http://www.allegro.pl/item565078685_vic ... cry_l.html
A cena lepsza niż w Lidlu na promocji
http://www.allegro.pl/item565078685_vic ... cry_l.html
A cena lepsza niż w Lidlu na promocji
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Reformy z nogaweczkami w przeciwieństwie do fig czy stringów.papa_smerf pisze:majtki z golfem
http://img.bazarek.pl/36204/6007/221462 ... 3747a3.jpg
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Podobno dlatego, że cytuję sprzedawcę "NIEKTÓRE FIRMY ODDAJĄ SWOJE NIESPRZEDANE KOLEKCJE DO OUTLET'ów z wyciętymi METKAMI lub BEZ METEK".byczunio pisze:Tylko czemu metki powycinane???
Osobiście mnie nie interesuje dlaczego metka producenta jest wycięta (metka ze składem i rozmiarem została), w każdym razie te body są dobrej jakości a cena jeszcze lepsza
Ja też biustu nie mam a szelki nie spadają :) Mi to body się podoba i jestem zadowolony z zakupu, ale nikogo nie namawiam.papa_smerf pisze:Ze względu na to, że biustu nie posiadam, dekolt się obniży i szelki wydłużą, co może powodować ich zsuwanie z ramion.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Być może masz rację, ale nawet jeśli nie przeszło to kontroli, to i tak jakość jest OK.byczunio pisze:A ja sądzę, że to co w wyniku końcowej kontroli jakości w chińskiej fabryce leci do kosza traci metkę, by nie mogło być sprzedane jako firmowe.
Jedno body od tego sprzedawcy (trochę inne) mam już kilka tygodni i mogę powiedzieć tyle że jakość jest lepsza niż pierwszego gatunku Gatty. W body Gatty po kilku założeniach zaczęły się pruć szwy przy haftkach, a w tym nic się nie pruje
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Mam dwa egzemplarze tego samego body z golfem i długimi rękawami kupione w odstępie 1,5 miesiąca. Jak się okazuje materiał jest zupełnie inny. Pierwsze ma grubszy i dość mocno opinający, drugie znacznie delikatniejszy, bardziej elastyczny nie ściskający. W tym pierwszym haftki się odpruwały, w tym drugim nie.
Widocznie serie są niepowtarzalne.
Pierwsze noszę częściej, bo jest cieplejsze, a drugie sobie zostawiam na czas wiosenny.
Widocznie serie są niepowtarzalne.
Pierwsze noszę częściej, bo jest cieplejsze, a drugie sobie zostawiam na czas wiosenny.