Czy zakładacie bieliznę pod rajstopy ?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- tombar42
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Czy zakładacie bieliznę pod rajstopy ?
Ja zdecydowanie wolę bez bielizny. Super uczucie.
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
Bez bielizny
Bielizna pod rajstopami ? Ale w żadnym wypadku. Cała rozkosz chodzenia w rajstopach polega
na chodzeniu bez bielizny, i na tym,że się jest w rajstopach. W bieliznie to tak,jak gdybyś założył dwie pary majtek.
na chodzeniu bez bielizny, i na tym,że się jest w rajstopach. W bieliznie to tak,jak gdybyś założył dwie pary majtek.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Re: Bez bielizny
Czemu nie :) można i dwie pary założyć jak ktoś lubi. No ale skoro doznania mają być tak dobre - chyba w najbliższym czasie spróbuję. Jak do tej pory jestem zwolennikiem bielizny pod rajstopami oraz bielizny pod spodnie bez rajstop też .kamil pisze: to tak,jak gdybyś założył dwie pary majtek.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- tombar42
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Sęk w tym, że we wczesnej młodości miałem własne majteczki przez producenta przeznaczone dla dziewczynek. No cóż - czasy niedoborów - nie ma się co dziwić że rodzice kupowali co było a nie co chcieli. A że mi to wybitnie podpasowało - to już inna sprawa. Tak więc u mnie najpierw była bielizna, dopiero później doszły do tego rajstopy, dlatego do dziś używam praktycznie tylko damskiej. Ma to również tą zaletę, że jest to odzież całoroczna, gdy rajstopy są raczej sezonowe :)
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Ostatnio przez własne roztargnienie byłem pozbawiony przez trzy dni bielizny. Wyjeżdżałem i zapomniałem jej zabrać, więc postanowiłem że najprościej będzie kupić tylko rajstopy i w nich chodzić. Na początku nawet mi się to podobało - rajstopy na gołe ciało, ale na dłuższą metę czegoś brakowało. Odwiedziłem pobliski market i do kolejnej pary rajstop dokupiłem też majtki - jednak wolę z bielizną.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Ja jednak jestem zwolennikiem bielizny. Najczęściej są to damskie majtki, ale rodzaju sportowego. Chodzi o ich praktyczną stronę i przyjemność noszenia, jednak nie za brdzo ekstrawaganckie, bo te nie są wygodne. Do tego preferuję stringi, ale męskie z Atlantica. Są świetnie wyprofilowane i nabiał się nie przyciska i nie zgniata.
Na to wkładam rajstopy. Owszem zdrza się że do zabawy bielizny nie ubieram, ale pod spodnie tak, bo nie lubię jak mi ptak wchodzi do nogawki.
Na to wkładam rajstopy. Owszem zdrza się że do zabawy bielizny nie ubieram, ale pod spodnie tak, bo nie lubię jak mi ptak wchodzi do nogawki.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Jedno pytanie - czy to że są męskie ma znaczenie dlatego że wybitnie różnią się od tych damskich, czy ważne jest że po prostu są męskie i już . Osobiście wydaje mi się że np. dość mocno elastyczne stringi spokojnie pomieszczą męski interes, są delikatne i wygodne, a nie są męskie. Część tylna zaś nie różni się zupełnie .byczunio pisze: ..... zimie noszę typu tanga, w lecie stringi (męskie) .......
No to podziwiam - ja latem na jeansy bez majtek raczej trudno bym się dał namówić. Zdarzało mi się wracać znad jeziora po kąpieli w samych spodniach (bo kąpielówki nie wyschły na człowieku a na zmiane nie wzięło się) ale nie było to zbyt przyjemne.byczunio pisze: ......czasami, by nakręcić żonę nic nie zakładam pod spodnie.
Niekoniecznie - czasami wręcz przeciwnie, wszystko zależy jaka bielizna i w jakim celu zakładana .Radziu pisze:Moim zdaniem noszenie rajtek bez bielizny ma związek z fetyszyzmem, a nie "nową modą"