Rozpoczęcie sezonu
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Raczej wręcz przeciwnie, samochód służy tylko do dojazdów, a nie do zarabiania pieniędzy. Autobusem byłoby taniej. Poza tym to co wcześniej napisałeś, raczej dotyczyło tego, że dzięki samochodowi mogę się przemknąć w bardziej odległe miejsca by nie "wpaść" na swoim terenie, tzn ja tak zrozumiałemdr.pantyhose pisze:Ale potrzebujesz pieniędzy. A samochód pomaga ci je zarabiać.
papa_smerf, a po co mi rajtki, jak z domu do parkingu mam mniej niż 50m, a w pracy z parkingu do biura mam mniej niż 10 metrów W mieszkaniu i w biurze mam ciepło. Na głęboki śnieg, wystarczą wysokie buty, rajstopy są zbędne w takiej sytuacji.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
To mi przypomina mojego syna, który wyjeżdżając samochodem z domu do dziewczyny, a mieszka ok 25 km od mojego domu nie ubiera nawet kurtki i butów zimowych. Twierdzi po co? Z domu do samochodu mam 10 metrów i od samochodu do klatki jej bloku w zależności od wolnych miejsc maksymalnie 100 metrów.
A ja wiem, że rozumu się naleje do główki, jak się auto zepsuje w połowie drogi.
A ja wiem, że rozumu się naleje do główki, jak się auto zepsuje w połowie drogi.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Ja na wiosnę 2008 taką sytuację miałem. Było już w miarę ciepło (jakieś +10) więc po co kurtka do samochodu. Ale tak się stało, że miałem drobną stłuczkę. Nic wielkiego się nie stało, trochę wgniecione drzwi i wybita szyba, więc nie wzywałem lawety tylko dojechałem do domu. Ogrzewanie włączone na maxa, ale jak dojechałem to byłem zmarznięty jak chyba nigdy w życiu (40 km jechałem), od tej pory kurtka już zawsze (z wyjątkiem lata) jestpapa_smerf pisze:A ja wiem, że rozumu się naleje do główki, jak się auto zepsuje w połowie drogi.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Wyszedłem dzisiaj koło południa na zakupy. Świeciło słonko. Pod spodniami miałam cienkie 15 den, było spoko. Potem wybrałem się do pobliskiego parku na narty (biegówki). Założyłem polar, lekką kurtkę i spodnie ortalionowe z cieplikiem polarowy. Rajstop już nie zakładałem. I dobrze, bo wróciłem cały mokry. Cieplik w spodniach jeszcze jest wolgotny
Tomek
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
hmmm ponoć w Japoni sa biustonosze dla panów więc temat trans sie rozmywa.
niektórzy powiedzą że rajstopy to tez trans, a ja ostatnio w spodniach chodzę , a po domu w bluzie i spodniach hmmm czyli trans jestem, albo les... NIE przesadzajmy!
niektórzy powiedzą że rajstopy to tez trans, a ja ostatnio w spodniach chodzę , a po domu w bluzie i spodniach hmmm czyli trans jestem, albo les... NIE przesadzajmy!
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: