Z życia wzięte
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Z życia wzięte
Wczoraj była u nas sąsiadka (taka starsza pani, która jak już pisałem kupuje mi (np. z okazji imienin) rajstopy.
Piliśmy we trójkę (jeszcze żona) winko i rozmawialiśmy.
Siedzieliśmy razem na kanapie, ja w szortach i rajstopach koloru szarego. W pewnym momencie sąsiadka niechcący przejechała ręką po mojej nodze i powiedziała: słuchaj, masz bardzo szorstkie nogi, przyniosę ci jutro krem, to je posmarujesz i dojdą do siebie.
A ja jej mówię, przecież mam rajstopy na nogach. przejechała ręką jeszcze raz i mówi: Faktycznie nie zauważyłam. I na tym temat się zakończył.
Do czego zmierzam, otóż okazało się, że nawet szare rajstopy są mało widoczne.
Ostatnio też do ogrodu chodzę w coraz ciemniejszych odcieniach.
Piliśmy we trójkę (jeszcze żona) winko i rozmawialiśmy.
Siedzieliśmy razem na kanapie, ja w szortach i rajstopach koloru szarego. W pewnym momencie sąsiadka niechcący przejechała ręką po mojej nodze i powiedziała: słuchaj, masz bardzo szorstkie nogi, przyniosę ci jutro krem, to je posmarujesz i dojdą do siebie.
A ja jej mówię, przecież mam rajstopy na nogach. przejechała ręką jeszcze raz i mówi: Faktycznie nie zauważyłam. I na tym temat się zakończył.
Do czego zmierzam, otóż okazało się, że nawet szare rajstopy są mało widoczne.
Ostatnio też do ogrodu chodzę w coraz ciemniejszych odcieniach.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Światło było, rajstopy są tak cienkie, że na nodze niespecjalnie się odznaczają. Ta sąsiadka jest w starszym wieku, więc na pewno nie leci na mnie a wzrok ma bardzo dobry.
Żonka jest od sąsiadki 2 razy młodsza, nie robiła problemu.
P.S. Dzisiaj zrobiłem porządek w rajstopach i po prostu przeraziłem się ile ich jest. Może to choroba?
Ja jednak traktuję to jak hobby. Jeden zbiera znaczki, drugi różne rajstopy. I przy okazji można je przetestować.
Co do alkoholu, to sąsiadka piła winko, a my w zasadzie wódeczkę. Tak mnie dzisiaj głowa bolała, że przyrzekłem sobie nigdy więcej nie wypić, ale pewnie kiedyś znów tak będzie.
[ Dodano: 2009-02-15, 21:49 ]
Trochę z innej beczki. W piątek byłem z żonką na koncercie Limahla, Kim Wilde i Samanty Fox. (w Bydgoszczy).
Zapewne widzieliście ich występ w Sopocie. Otóż występuje tam gitarzysta, który ubrany jest w plisowaną sukienkę (Szkoci noszą tylko spódnice), tą samą co w Sopocie. Do tego miał wysokie kozaki, ale raczej męskie a włosy gdy grał z Limahlem zaplecione w warkocze, a jak z Kim Wilde, miał rozpuszczone, długie.
Na jego widok, przed koncertem dziewczyny bardziej szalały i wypowiadały pochlebne opinie, typu jaki super facet (mimo, że w sukience) niż o Limahlu.
Co o tym myślicie? Nowa Moda, co nie?
Żonka jest od sąsiadki 2 razy młodsza, nie robiła problemu.
P.S. Dzisiaj zrobiłem porządek w rajstopach i po prostu przeraziłem się ile ich jest. Może to choroba?
Ja jednak traktuję to jak hobby. Jeden zbiera znaczki, drugi różne rajstopy. I przy okazji można je przetestować.
Co do alkoholu, to sąsiadka piła winko, a my w zasadzie wódeczkę. Tak mnie dzisiaj głowa bolała, że przyrzekłem sobie nigdy więcej nie wypić, ale pewnie kiedyś znów tak będzie.
[ Dodano: 2009-02-15, 21:49 ]
Trochę z innej beczki. W piątek byłem z żonką na koncercie Limahla, Kim Wilde i Samanty Fox. (w Bydgoszczy).
Zapewne widzieliście ich występ w Sopocie. Otóż występuje tam gitarzysta, który ubrany jest w plisowaną sukienkę (Szkoci noszą tylko spódnice), tą samą co w Sopocie. Do tego miał wysokie kozaki, ale raczej męskie a włosy gdy grał z Limahlem zaplecione w warkocze, a jak z Kim Wilde, miał rozpuszczone, długie.
Na jego widok, przed koncertem dziewczyny bardziej szalały i wypowiadały pochlebne opinie, typu jaki super facet (mimo, że w sukience) niż o Limahlu.
Też czasami mam taki wstręt do alkoholu po ostrym przepiciu, ale to szybko mijamusa pisze:Co do alkoholu, to sąsiadka piła winko, a my w zasadzie wódeczkę. Tak mnie dzisiaj głowa bolała, że przyrzekłem sobie nigdy więcej nie wypić, ale pewnie kiedyś znów tak będzie.
No niewiem czy na tym forum uzyskasz potwierdzające odpowiedzi. Według mnie to nowa moda, ale i tak zaraz ktoś napisze, że to transmusa pisze:Co o tym myślicie? Nowa Moda, co nie?
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Może się mylę, ale pewnie większość z tych dziewczyn widząc zwykłego faceta na ulicy w sukience miałaby o nim całkiem inną opiniemusa pisze:Na jego widok, przed koncertem dziewczyny bardziej szalały i wypowiadały pochlebne opinie, typu jaki super facet (mimo, że w sukience) niż o Limahlu.
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
To akurat z Wrocławia, dzień później, trochę słabo widać, ja nakręciłem zdecydowanie lepiej, ale nie dam rady wstawić w internet.
http://www.youtube.com/watch?v=Kme2aw_RFGI
http://www.youtube.com/watch?v=Kme2aw_RFGI
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Właśnie się przyglądałem, chyba nie, za jasne nogi miał, raczej wydepilowane. A buty miał wysokie na całej długości w jakieś klamry, tez nie do końca męskie. Natomiast Samanta Fox była w beżowych cienkich, błyszczących rajstopach, a Kim Wilde w grubych, z wypukłym wzorem. I teraz nasuwa się pytanie, komu było zimno lub komu za gorąco w nogi?
P.S. Była jeszcze na początki Wanda ( z zespołu Wanda i Banda), miała albo skórzane (lateksowe) obcisłe spodnie pod sukienką, albo takie lateksowe legginsy. (jeszcze cieplej)
P.S. Była jeszcze na początki Wanda ( z zespołu Wanda i Banda), miała albo skórzane (lateksowe) obcisłe spodnie pod sukienką, albo takie lateksowe legginsy. (jeszcze cieplej)
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dziś miałem dzień bez samochodu (serwis) i tak sobie rozmyślałem na przystanku i obserwowałem ludzi.
Moda jest taka, że każda, ale to każda kobieta musi miec torebkę, torbę, torebeczkę!
Stawiam piwo za każdą kobietę pokazaną mi bez torebki lub w ostateczności reklamówki.
Co do facetów to jest pół na pół. Mają jakieś plecaczki, torby na laptopa, ewentualnie reklamówki, ale połowa facetów nie ma NIC przy sobie.
A kobieta MUSI miec torebkę!
Chyba to juz mają w genach.
Moda jest taka, że każda, ale to każda kobieta musi miec torebkę, torbę, torebeczkę!
Stawiam piwo za każdą kobietę pokazaną mi bez torebki lub w ostateczności reklamówki.
Co do facetów to jest pół na pół. Mają jakieś plecaczki, torby na laptopa, ewentualnie reklamówki, ale połowa facetów nie ma NIC przy sobie.
A kobieta MUSI miec torebkę!
Chyba to juz mają w genach.
Bo w damskich ubraniach nie ma często kieszeni, a jak są to malutkie i ciężko coś w nich upchnąć.
W spodniach mam takie kieszenie z przodu że mieszczą mi się tylko klucze i kilka monet. Banknot po złożeniu na 4 też wejdzie, ale boje sie ze moze wypaść. Do tylnej mogę włożyć tylko kartę. W kurtce mam tylko 1 kieszeń do której mogę włożyć telefon, ale i tak częściowo mi wystaje.
Latem to już wogole kieszeni brak.
Więc jak to wszystko inaczej nosić?
W spodniach mam takie kieszenie z przodu że mieszczą mi się tylko klucze i kilka monet. Banknot po złożeniu na 4 też wejdzie, ale boje sie ze moze wypaść. Do tylnej mogę włożyć tylko kartę. W kurtce mam tylko 1 kieszeń do której mogę włożyć telefon, ale i tak częściowo mi wystaje.
Latem to już wogole kieszeni brak.
Więc jak to wszystko inaczej nosić?
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Powiedziałem, jak pokażecie mi w mieście kobietę bez torebki (nie na zdjęciu), to stawiam piwo.
Co więcej, kobieta nie przejdzie obojętnie (czytaj, musi się zatrzymać) przy sklepie z torebkami i obuwiem.
Za to odkrycie powinienem dostać Nobla.
Ja nie mogę przejś obojętnie (czytaj, ale się nie zatrzymuję) obok sklepu czy stoiska z rajstopami, zawsze muszę spojrzeć.
Co więcej, kobieta nie przejdzie obojętnie (czytaj, musi się zatrzymać) przy sklepie z torebkami i obuwiem.
Za to odkrycie powinienem dostać Nobla.
Ja nie mogę przejś obojętnie (czytaj, ale się nie zatrzymuję) obok sklepu czy stoiska z rajstopami, zawsze muszę spojrzeć.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: