Golenie - Depilacja
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
rajstopy to taka nowosc dla kobiet... gdzie trudno im to zaakceptowac. tak samo jak kiedys mini spodniczka dla samych kobiet. przeciez to bylo cos nie do pomyslenia ze mozna zalozyc przez kobiete spodniczke mini To byl wielki szok. a pozniej jak sie ludzie oswoili z tym to teraz dosc czesto widzi sie mini ale jeszcze 30 lat temu bylo to NIEMORALNE ZEBY COS TAKEIGO NOSIC. moze w naszej kwseti depilacji nog tez sie zmini. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 08 lut 2009, 18:22 przez student-w-raj, łącznie zmieniany 1 raz.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
I tu się bardzo mylisz, właśnie kiedyś to było prawdziwe mini, to teraz ciemnogród to hamuje.student-w-raj pisze:teraz dosc czesto widzi sie mini ale jeszcze 30 lat temu bylo to NIEMORALNE ZEBY COS TAKEIGO NOSIC.
Mini królowało już w latach 1965 - 1970 i były to przeważnie powiewne spódniczki tak krótkie, że wiatr nawet niewielki odsłaniał majteczki. Szkoda tylko, że wtedy nie znano stringów. Pamiętam to, bo były to czasy wrzących u mnie hormonów (byłem nastolatkiem) i człowiek prawie cały czas spacerował po ulicach za widoczkami.
Co do depilacji trudno mi powiedzieć, ale dość się nie zauważało obrośniętych nóg pań. Możliwe, że to robiły, albo nie stosowano wtedy tak często leków hormonalnych.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Druga połowa lat 60-tych. Byłem wtedy w średniej szkole. Nasze koleżanki szkolne chodziły w mini, a my traktowaliśmy to jako zwykły ich ubiór, tyle że wygodny, jak same o tym mówiły. Nie byliśmy tym wcale "napaleni". Moja żona też chodziła wtedy w mini. Gdy była w tamtych czasach na wakacjach u rodziny na Ukrainie to jak opowiadała faceci się dziwili: "gdzie ta Polaczka ma żabki do pończoch?", a przecież ona już wtedy nosiła rajstopy.student-w-raj pisze:dosc czesto widzi sie mini ale jeszcze 30 lat temu bylo to NIEMORALNE ZEBY COS TAKEIGO NOSIC
Jasiek
-
- Początkujący
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Masakra Jaką ja mam potwornie delikatną skórę... Postanowiłem sobie wreszcie wydepilować pastą cukrową uda - i miejscami tak mnie podrażniło, że wylała się chyba krew pod skórą. Widać takie czerwono-bordowe plamki Golenie mi podrażnia skórę, pasta cukrowa też (tyle opinii przeczytałem i nikt się nie skarżył na to).
Aż strach pomyśleć co by było, gdybym użył depilatora... Zostało mi chyba jeszcze jedynie wypróbowanie kremów do depilacji, może chociaż one nie będą miały takich "skutków ubocznych"
Aż strach pomyśleć co by było, gdybym użył depilatora... Zostało mi chyba jeszcze jedynie wypróbowanie kremów do depilacji, może chociaż one nie będą miały takich "skutków ubocznych"
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Magda - z ciekawości się eksperymentuje zazwyczaj Zwłaszcza, jeżeli inni zachwalają coś. Mimo wszystko eksperyment ciekawy i naprawdę dobry - to nie wina pasty cukrowej, że mam wrażliwą skórę i widoczne podrażenienia. Gdyby nie czasochłonność tej metody i moja skóra, byłaby super. To chyba jedna z najbardziej przyjazdnych skórze metod, w pełni naturalna. Tak jak mówiłem - strach pomyśleć, jak by to wyglądało, gdybym sięgnął najpierw po google i "sprawdzony sposób" jakim jest depilator. Skończyłoby się masakrą na moich nogach, więc ten eksperyment nie był taki zły
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
No w sumie masz rację , ja też experymentuję np z róznymi kremami, nie wspomnę o experymentowaniu z solarium, gdzie chciałam sie jak najszybciej opalić... i chodzilam codziennie....... nie zwracając uwagi na opinie i uwagi obsługi i znajomych- zreszta wiedzialam że co 2 dzień można , a ja codzień biegałam na dośc długo i za przeproszeniem tak tyłek spaliłam- bo tam najwrazliwsza skora,ze ani siedzieć ani lezec.... ech
no ale też eksperymentowałam
no ale też eksperymentowałam
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: