Mężczyzna metroseksualny.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
Mężczyzna metroseksualny.
Prowadzimy dyskusje na tematy dbania o siebie, depilacji, golenia, ktoś tam maluje paznokcie, ktoś inny lubi delikatna bieliznę. (na pewno wszyscy tutaj PH) Przeciez to wszystko to metroseksualizm.
Proponuję poniższy artykół. "Nowa słaba płeć"
http://www.mojawyspa.co.uk/artykuly/234 ... aba-plec,3
Jest w artkule o sławnym Maćku na szpilkach.
Proponuję poniższy artykół. "Nowa słaba płeć"
http://www.mojawyspa.co.uk/artykuly/234 ... aba-plec,3
Jest w artkule o sławnym Maćku na szpilkach.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Kurcze, niby metroseksualny, a daleko od metra
Nie umiem się zakwalifikować do tak przedstawionej grupy. Raczej to coś innego.
Już to gdzieś napisałem - jestem niekonwencjonalny, bo nie śmierdzę, nie nosze parchanowych kalesonów, nosze przeważnie stringi bo są wygodne, noszę rajstopy, bo są praktyczne, depiluję się prawie wszędzie, bo nie lubię wyglądać jak małpa.
Ale metroseksualny chyba nie jestem!
Nie umiem się zakwalifikować do tak przedstawionej grupy. Raczej to coś innego.
Już to gdzieś napisałem - jestem niekonwencjonalny, bo nie śmierdzę, nie nosze parchanowych kalesonów, nosze przeważnie stringi bo są wygodne, noszę rajstopy, bo są praktyczne, depiluję się prawie wszędzie, bo nie lubię wyglądać jak małpa.
Ale metroseksualny chyba nie jestem!
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
A mnie się ten artykuł nie podoba. Sprawia wrażenie pisanego w pośpiechu, bo właśnie inny artykuł z gazety wypadł i coś trzeba napisać.
To całkiem głupie i nieprawdziwe. Mężczyzna metroseksualny to ofiara rozbicia rodzindaniem psychologa liczba panów w stylu metro będzie rosła, bo dorasta pokolenie nastolatków pochodzących z rozbitych rodzin. Samotnie wychowywani przez kobiety, nasiąkają wzorcami dbania o urodę.