Witam mam 28 lat jestem nowy czytam wasze posty po tych postach stwierdzam ze są tu faceci którzy
mają kobiety czyli zony które tolerują noszenie rajstop.
Ja tez mam żonę i mnie w rajstopach toleruje nawet stwierdziła ze jestem seksi.
Zacząłem nosić rajstopy tak niedawno rok temu zauważyłem ze są ciepłe jak bielizna termoaktywna a są wykonane z tych samych materiałów tylko bielizna termoaktywna jest grubsza. Nosze rajstopy 150den na zimę i chłodne dni i mam bawełniane i z poliamidy nylonu.
Z poliamidy i nylonu mam bieliznę termoaktywną to stwierdziłem ze rajstopy pod spodniami bodą tez cool i są tylko że się tego wstydzie mam czarne, niebieskie i żółte , mam też getry z lajkry tez są cool.
Rajstopy lobie bo są bardzo wygodne i ciepłe jak mi jest bardzo zimno to ubieram dodatkowo getry tez takie jak rajstopy tylko bez stup.
Powiem tak niewiedze różnicy optycznie pomiędzy bielizną termoaktywną a rajtkami jak ubierze się skarpetki na rajtki , a gdy kiedyś ubierałem bielizną termoaktywną co jest przeznaczona dla facetów w robocie to były ploty i spojrzenia skąd się on urwał pedzio.
Toja sobie myślę tak w czym by facet nie wyszedł tak jak inni czyli odchodzi od normy będzie zawsze dyskryminowany jak nie będzie miał kalesonów starych pomarszczonych.
Ja myślę że na zachodzie dojrzeli do tego bo tu nie , jak ja na zachodzie pracowałem to w biurach faceci ,ieli rajtki pod garniturem czarne lub brązowe zależny od graniaka.
Na ulicach biegają faceci jak i kobiety w obcisłych spodenkach getrach i nic norma a unas odrazu patrz jak on wygląda coto za gej lub inny wyrzutek chciałbym ze bysie to unas skończyło.Puzdro fan rajtek i nie tylko lubie to co wygodne niefer ze kobiety mają wszystko amy ochłapy.
Witam - zbigniew.sharky
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Witaj wśród swoich.
Tymi niedorobionym móżdżkami się nie przejmuj, jeśli dla nich bielizna termoaktywna świadczy o odmienności seksualnej, to im potrzebny psychiatra.
Noś rajstopy ile chcesz, tylko dlaczego nosisz takie grube? Już się ociepla i przyzwyczajaj swoją wybrankę do tego, że nosisz podobne jak ona, bo podobnie jak ona jesteś człowiekiem.
Tymi niedorobionym móżdżkami się nie przejmuj, jeśli dla nich bielizna termoaktywna świadczy o odmienności seksualnej, to im potrzebny psychiatra.
Noś rajstopy ile chcesz, tylko dlaczego nosisz takie grube? Już się ociepla i przyzwyczajaj swoją wybrankę do tego, że nosisz podobne jak ona, bo podobnie jak ona jesteś człowiekiem.