Majtkowe czy bezmajtkowe
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Majtkowe czy bezmajtkowe
Już prawie wszystko przeczytałem i wiem jakie są preferencje tych co o nich napisali. Niektórzy panowie przekładają nade wszystko rajtki kolorowe tak żeby w garderobie mieć całą tęczę. Ja osobiście preferuję takie, które najbardziej zlewają się z kolorem skóry, więc są widoczne z najmniejszej odległości lub czarne.
Jednak nikt nie wypowiedział się co do kształtu części majtkowej. Ja jestem zwolennikiem takich rajstop, które nie mają podkreślonej tej części. Fakt, że ogladając panie część majtkowa wysuwająca się spod spódniczki podkręca pompkę krwi w człowieku, bo właśnie zbliża się to co nie widać, ale na sobie wolę bezmajtkowe. Niezależnie czy 15 den, czy 60 bezmajtkowe ponad wszystko. dlatego sprawiłem sobie
ale dopiero na specjalną okazję - urodziny żony. Dla niej też będę miał omsa velour 30 den.
Jednak nikt nie wypowiedział się co do kształtu części majtkowej. Ja jestem zwolennikiem takich rajstop, które nie mają podkreślonej tej części. Fakt, że ogladając panie część majtkowa wysuwająca się spod spódniczki podkręca pompkę krwi w człowieku, bo właśnie zbliża się to co nie widać, ale na sobie wolę bezmajtkowe. Niezależnie czy 15 den, czy 60 bezmajtkowe ponad wszystko. dlatego sprawiłem sobie
ale dopiero na specjalną okazję - urodziny żony. Dla niej też będę miał omsa velour 30 den.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
ja też. są o wiele wygodniejsze niz z tą częścią.papa_smerf pisze:Ja jestem zwolennikiem takich rajstop, które nie mają podkreślonej tej części.
znaczy,że w urodzinki zonki bedziesz paradowac otwarcie w rajtkach ?papa_smerf pisze:dlatego sprawiłem sobie
ale dopiero na specjalną okazję - urodziny żony.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- tombar42
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Mnie osobiście często przeszkadza taki pasek pomiędzy częścia majtkową a nogą, coś jak zgrubienie na manszecie pończochy. Nie wiem po co to jest, ale niektóre rajstopy to mają, nawet ten sam model danej firmy to ma lub nie. Zależy to chyba od maszyny dziewiarskiej.
Ten 3-4 cm pasek często lekko uwiera i jest to spowodowane jego inną rozciągliwością.
Ten 3-4 cm pasek często lekko uwiera i jest to spowodowane jego inną rozciągliwością.
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Z pierwotnego tematu zchodzimy na droższe - tańsze :). Osobiście to czy są majtkowe czy bez nie robi dla mnie różnicy. Co do ceny - lubię eksperymentować - raz kupię za kilka złociszy - innym za kilkanaście czy dwadzieścia parę. NAjdroższe Wolforda na jakie sobie pozwoliłem to było coś koło 8 dych :).
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: