Witam - borowix
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
Witam - borowix
Mam 15 już lat od roku chodze w rajstopkach:p kilka dni temu powiedziałem o tym mamie:D Dzięki temu forum. Zastanawiam się też czy nie pójść tak do szkoły. Ale zobaczymy... pozdro!!!
Ostatnio zmieniony 07 lut 2009, 07:57 przez borowix, łącznie zmieniany 1 raz.
borowix
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
Witaj w śród swoich.
Nie zrażaj się gdy czasem podczas dyskusji atmosfera bardzo się zagęszcza i wyciągane są topory wojenne.Tak to już bywa między nami,ale wszystko jest ok i jeszcze nikt głowy przeciwnikowi nie odrąbał.
Napisz coś o sobie,w jaki sposób powiedziałeś mamie,i w jakich rajstopach lubisz chodzić.
Nie zrażaj się gdy czasem podczas dyskusji atmosfera bardzo się zagęszcza i wyciągane są topory wojenne.Tak to już bywa między nami,ale wszystko jest ok i jeszcze nikt głowy przeciwnikowi nie odrąbał.
Napisz coś o sobie,w jaki sposób powiedziałeś mamie,i w jakich rajstopach lubisz chodzić.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Myślę że jeśli nie wszyscy to większość z nas to przerabiała. Pójść do szkoły w rajstopach czy nie? Ja mając 13 lat odważyłem się pójść do szkoły w rajstopach i krótkich spodniach. Śmiali się ze mnie i co z tego. Wcale się tym nie przejmowałem. Bo śmiali się chłopcy a dziewczyny raczej reagowały pozytywnie. Więc aby nie było niepotrzebnego dogadywania Tobie, to polecał bym chodzenie w rajstopach pod długie spodnie i to w te dni kiedy nie ma WF.
Jasiek