bo cierpienie uszlachetnia . A tak na poważnie - tylko pierwszy raz cierpisz - później to już no problem.Magda pisze:a po co cierpieć?
Golenie - Depilacja
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Tym bardziej depilator jest wskazany w miejscach intymnych, a kremy nie.
Z tym bólem to jednak nie jest tak źle, pamiętam kiedyś odrywanie sporego plastra przeciwbólowego przyklejonego w okolice krzyża. Do dzisiaj tam miałem też trochę zarostu. Żona była w pracy, ja w domu i dostałem pod plastrem jakiegoś swędzącego uczulenia. To odrywanie plastra powolnym ruchem było gorsze niż cała depilacja jakiej do tej pory dokonałem.
Madziu i w tych miejscach delikatniejszych nie jest źle z depilatorem, bo włosy delikatniejsze i słabiej osadzone. Najgorsze jest łono, bo włosy zatwardziałe i grube, ale powoli z umiarem wszystko sie da.
Druga sprawa to ta, że po za tą częścią będącą poezją to kobiety wcale nie mają dużego zarostu w stosunku do mężczyzn.
Z tym bólem to jednak nie jest tak źle, pamiętam kiedyś odrywanie sporego plastra przeciwbólowego przyklejonego w okolice krzyża. Do dzisiaj tam miałem też trochę zarostu. Żona była w pracy, ja w domu i dostałem pod plastrem jakiegoś swędzącego uczulenia. To odrywanie plastra powolnym ruchem było gorsze niż cała depilacja jakiej do tej pory dokonałem.
Madziu i w tych miejscach delikatniejszych nie jest źle z depilatorem, bo włosy delikatniejsze i słabiej osadzone. Najgorsze jest łono, bo włosy zatwardziałe i grube, ale powoli z umiarem wszystko sie da.
Druga sprawa to ta, że po za tą częścią będącą poezją to kobiety wcale nie mają dużego zarostu w stosunku do mężczyzn.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Wydaje mi się to za tanie aby mogło być dobre. A zasilanie z dwóch paluszków chyba potwierdza, że to zabawka.papa_smerf pisze:Ps Zastanawiam sie jeszcze nad takim narzędziem do dobijania przeciwnika.
http://allegro.pl/item543674039_depilat ... kazja.html
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
To tylko na pojedyncze zagubione włoski. W takim przypadku szkoda manewrować po skórze szerokim depilatorem, a używanie pęsety często wiążę się z większym stresem, kiedy pociągnąć za włos, albo ponownie bo sie wymsnął z kleszczy. To urządzonko wygląda tak samo jak duży depilator tylko ma jedną pęsetkę, więc może być dość wygodne.
Sprawdzę to i zamówię.
Sprawdzę to i zamówię.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Juz pisałem: na dobicie przeciwnika, takich pojedynczych włosków widocznych na drugi dzień, często w miejscach, gdzie szeroki depilator się trudno mieści, np. w pachwinach.Radziu pisze:Tym mini depilatorem trzebaby nieźle się namachać, żeby się wydepilować, powierzchnia wyrywania jest znacznie mniejsza niż typowego depilatora.
Papo Smerfie a zamiast kupowac całego tego sprzętu na raty (pewnie wydany majątek gdyby tak policzyć kremy, woski, depilatory, pensety) kupić depilator laserowy. Tlko jak dobrze działa. Ktoś miał nas poinformowac o tym i zapomniał o nas (pewnie sie zakochał). No chyba, że jako Papa Smerf masz wszystkie włosy na ciele siwe to wtedy laser nie zadziała (trudno usunąć z myśli takie skojażenie).
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
A czy ktoś miał do czynienia z depilatorem ultradźwiękowym?
Taki to teraz na allegro można znaleźć:
http://www.allegro.pl/item545632260_dep ... ratis.html
Ciekawe co to warte?
Taki to teraz na allegro można znaleźć:
http://www.allegro.pl/item545632260_dep ... ratis.html
Ciekawe co to warte?
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
na allegro można każdy chiński kit wstawiać.
Z tego co wiem ultradżwięki nie maja żadnej mocy niszczącej włos z cebulką- to urządzenie usuwa włosy mechanicznie przez wyrwanie, więc tak samo jak normalny depilator mechaniczny... jednie laser jest w stanie wypalic włos raz a dobrze- po prostu podgrzewa sie mieszek włosowy i ulega on koagulacji, nie ma jak się juz włos odrodzić- tyle teorii.
Z tego co wiem ultradżwięki nie maja żadnej mocy niszczącej włos z cebulką- to urządzenie usuwa włosy mechanicznie przez wyrwanie, więc tak samo jak normalny depilator mechaniczny... jednie laser jest w stanie wypalic włos raz a dobrze- po prostu podgrzewa sie mieszek włosowy i ulega on koagulacji, nie ma jak się juz włos odrodzić- tyle teorii.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
siemka wszystkim. ja po polrocznym nie goleniu w koncu dzis sie wydepilowalem. wydepilowalem sobie nogi depilatorem ogolilem klatke i brzuch a takze miejsca intymne. w sumie pierwsszy raz ogolilem klatke i brzuch i wiecej tego nei zrobie. jedynie bede depilowac nogi no i miejsca in.... uwazam ze nogi wydepilowane dodaja sporo fajnego relaxu przyjamniej mnie a takze dodaja taki fajny chlodny masazyk :) reasumujac. bardziej mi sie podobaja nogi z wlosami ale lepiej sie czuje gdy mam wydepilowane a jeszcze jak naloze rajstopki to jestem w siodmym niebie:)
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Dlaczego?student-w-raj pisze:w sumie pierwsszy raz ogolilem klatke i brzuch i wiecej tego nei zrobie.
Ja własnie dawno goliłem części intymne, bo wyjątkowo czułem dyskomfort z posiadania tam włosów. A że moje owłosienie od dołu praktycznie stanowiło całość z owłosieniem brzucha nie mogłem stworzyć estetycznej granicy odcięcia. Wygolenie łona, a pozostawienie kudłów na brzuchu wyglądało smiesznie. Więc nie ma jednych i drugich.