Tu są twoje posty, których nie umiesz znaleźć
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Magda. Jak wszyscy to wszyscy. Magda też. (np. U Magdy na chacie. Albo Magda jako przewodnik na spółe z Radziem po Częstochowie i sklepach) Czego bys się bała ?
Ja teraz mam do Częstochowy godzinę drogi. Mogę przyjechać.
Ja teraz mam do Częstochowy godzinę drogi. Mogę przyjechać.
Ostatnio zmieniony 15 sty 2009, 21:50 przez dr.pantyhose, łącznie zmieniany 1 raz.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
W dzieciństwie spotykaliśmy się "na śmietniku" - to dopiero była zabawa . No ale jutro też jest dzień - dzięki za miłe towarzystwo - powoli spadam
[ Dodano: 2009-01-16, 23:13 ]
Musa - co tam u Ciebie - ostatnio niezła balanga była tu na śmietniku - i nikt nie widział
[ Dodano: 2009-01-16, 23:13 ]
Musa - co tam u Ciebie - ostatnio niezła balanga była tu na śmietniku - i nikt nie widział
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Dzięki za zaproszenie - może kiedyś uda się tak ustawić cel że będzie po drodze . Myślę że to co się tu dzieje to jakieś kosmiczne nieporozumienie, ale w końcu się wyjaśni. No bo co to kogoś może obchodzić że chodzę w rajtkach - już trochę temu przestałem się z tym kryć.
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
No właśnie, uważam, że m.innymi Ty, Kasior, Radziu, jesteście najbardziej zaawansowani. Ja jestem powiedzmy w średnim stopniu i chciałbym otrzymać jakieś duchowe wsparcie. Dzięki forum poczyniłem duze postępy ale jeszcze długa droga przede mną. Ale są też osoby, ktore mają jeszcze mniej doświadczenia niż ja.
Myślę, że takie spotkania są świetne do wymiany poglądów bezpośrednio. Dlatego zapraszam Ciebie, zapraszałem Radzia, (ale jeszcze nie miał czasu, może kiedyś).
Myślę, że takie spotkania są świetne do wymiany poglądów bezpośrednio. Dlatego zapraszam Ciebie, zapraszałem Radzia, (ale jeszcze nie miał czasu, może kiedyś).
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Moje zaawansowanie jest żadne - po prostu w pewnym momencie przestajesz się przejmować tym co masz na sobie - i ze zdziwieniem zaobserwowujesz że nikogo to nie obchodzi. No ale jeśli jestem w stanie wesprzeć Cię w jakikolwiek sposób - chętnie to uczynię . Radziu w dużo krótszym czasie posunął się dużo dalej i pewnie stanowi dużo lepszy przykład łamania stereotypów. W każdym razie do zobaczenia
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Szczerze to jna już nie wiem co o tym wszystkim sądzić i myśleć.... Czy kurde bie może być normalnie? Czy musi być tak jak w przysłowiu-Gdzie Polaków dwóch tam trzy zdania?
Czy musi być tak jak w polityce i sejmie? Panowie !!!!!! wrzućcie na luz bo zaraz teczki powyciągacie
Czy musi być tak jak w polityce i sejmie? Panowie !!!!!! wrzućcie na luz bo zaraz teczki powyciągacie
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz