No nie przesadzajmy, ja tu oszustwa nie widzę. Gdyby pytała: ty chodzisz w rajstopach? i odpowiedź by była przecząca to tak. Jednak tego pytania nie było.Radziu pisze:Tylko jak żona zareaguje na fakt że przez tyle lat była oszukiwana
Tu są twoje posty, których nie umiesz znaleźć
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
oj, dzięki papo, może ciebie zrozumie.
nie powiem i koniec dyskusji.
a ty radosław (bo tak ci mama chyba dała co?) puknij się w dynię i przypomnij sobie jak wybierałeś sobie żonkę. oglądałeś się na krągłe pośladki? (jeżeli nie to uprzedzam że nazwę cię gejem) patrzyłeś na figurę co? chciałeś tą (w twoim mniemaniu) najładniejszą. to wyobraź sobie że ona w wieku (może) 15 lat wyobrażała sobie przystojnego, postawnego mężczyznę który zasłoni ją klatką i uchroni przed niebezpieczeństwem. tym czasem życie jest brutalne. przestań pieprzyć o szczerości, oszustwie i innych pierdołach. dobij sobie do tego łba że dla takich jak my nie ma realnego miejsca na tym świecie a rodziny tolerują to tylko z litości albo dlatego że prawo zabrania nas uśpić. zapodaj mi tu zdjęcia z domowej imprezki (obecność koleżanek żony z pracy obowiązkowa), pobytu w pracy, na ulicy, zdjęcia razem z uśmiechniętą żoną, ojcem (o ile nie urwie ci łba przed zadziałaniem migawki), teściem... a na wszystkich masz być w kabaretkach i kiecce. to tylko kilka fotek. jeżeli w taki sposób udowodnisz mi istnienie bezgranicznej tolerancji ja w ciągu 2 tygodni stanę się egoistą i powiem o wszystkim swojej żonie. tylko nie kręć że nie masz aparatu.
a przy okazji, zakradł mi się taki pomysł do głowy. może uruchomił by taki temat: nasze zdjęcia z bliskimi. polecam szczególnie gawędziarzom.
nie powiem i koniec dyskusji.
a ty radosław (bo tak ci mama chyba dała co?) puknij się w dynię i przypomnij sobie jak wybierałeś sobie żonkę. oglądałeś się na krągłe pośladki? (jeżeli nie to uprzedzam że nazwę cię gejem) patrzyłeś na figurę co? chciałeś tą (w twoim mniemaniu) najładniejszą. to wyobraź sobie że ona w wieku (może) 15 lat wyobrażała sobie przystojnego, postawnego mężczyznę który zasłoni ją klatką i uchroni przed niebezpieczeństwem. tym czasem życie jest brutalne. przestań pieprzyć o szczerości, oszustwie i innych pierdołach. dobij sobie do tego łba że dla takich jak my nie ma realnego miejsca na tym świecie a rodziny tolerują to tylko z litości albo dlatego że prawo zabrania nas uśpić. zapodaj mi tu zdjęcia z domowej imprezki (obecność koleżanek żony z pracy obowiązkowa), pobytu w pracy, na ulicy, zdjęcia razem z uśmiechniętą żoną, ojcem (o ile nie urwie ci łba przed zadziałaniem migawki), teściem... a na wszystkich masz być w kabaretkach i kiecce. to tylko kilka fotek. jeżeli w taki sposób udowodnisz mi istnienie bezgranicznej tolerancji ja w ciągu 2 tygodni stanę się egoistą i powiem o wszystkim swojej żonie. tylko nie kręć że nie masz aparatu.
a przy okazji, zakradł mi się taki pomysł do głowy. może uruchomił by taki temat: nasze zdjęcia z bliskimi. polecam szczególnie gawędziarzom.
hehe, rozbawiłeś mnie
PS. nie mam aparatu
OK, ja jestem gejem, a Ty prostakiem. Dla mnie były ważniejsze cechy niż uroda, chociaż i uroda miała oczywiście znaczenie.krzyś pisze:puknij się w dynię i przypomnij sobie jak wybierałeś sobie żonkę. oglądałeś się na krągłe pośladki? (jeżeli nie to uprzedzam że nazwę cię gejem) patrzyłeś na figurę co? chciałeś tą (w twoim mniemaniu) najładniejszą. ..
A co to ma do tematukrzyś pisze:to wyobraź sobie że ona w wieku (może) 15 lat wyobrażała sobie przystojnego, postawnego mężczyznę który zasłoni ją klatką i uchroni przed niebezpieczeństwem. tym czasem życie jest brutalne..
Szczerość to pierdoły Może w twoim związku, u nas to bardzo ważna sprawa.krzyś pisze: przestań pieprzyć o szczerości, oszustwie i innych pierdołach..
Ciekawą masz wizję Tworzysz problemy we własnej głowie i próbujesz nas tym zarazić.krzyś pisze: dobij sobie do tego łba że dla takich jak my nie ma realnego miejsca na tym świecie a rodziny tolerują to tylko z litości albo dlatego że prawo zabrania nas uśpić...
Przykro mi, ale nie robimy imprez w domu.krzyś pisze: zapodaj mi tu zdjęcia z domowej imprezki (obecność koleżanek żony z pracy obowiązkowa), ...
Takie zdjęcia są na forum.krzyś pisze:... pobytu w pracy, na ulicy, ...
Nie umieszczam w internecie zdjęć osób które sobie tego nie życzą.krzyś pisze:... zdjęcia razem z uśmiechniętą żoną, ojcem (o ile nie urwie ci łba przed zadziałaniem migawki), teściem......
Nie lubię kabaretek, już o tym pisałem. Nie chodzę jako facet w kieckach i tez o tym pisałem.krzyś pisze:... a na wszystkich masz być w kabaretkach i kiecce. ......
PS. nie mam aparatu
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
hmm może to głupie ale przede wszystkim chciałem za towarzyszkę życia mieć mądrą kobietę. Cała reszta też była ważna, ale najważniejsze było to - że rozum z wiekiem nie przemijakrzyś pisze:....przypomnij sobie jak wybierałeś sobie żonkę. oglądałeś się na krągłe pośladki? (jeżeli nie to uprzedzam że nazwę cię gejem) patrzyłeś na figurę co? chciałeś tą (w twoim mniemaniu) najładniejszą......
co prawda nie w kiecce ale w rajtkach i spodenkach - ale poszperaj w moich postach to moje znajdziesz.krzyś pisze:..... na ulicy, zdjęcia razem z uśmiechniętą żoną, ......
co do nowego tematu - może coś o dobieraniu sobie partnerek .
p.s. - nie bronię Radka - ale wyluzujcie. Czy przypadkiem nie jesteście zbyt czuli na punkcie własnego ja?
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
hmm - wstyd przyznać, ale nie dość że nie jestem gejem, to nawet nie jestem biseksualny - raczej jak się ma jedną partnerkę to chyba będzie monoseksualny? (choć z kolei na monotonię w tych sprawach nie narzekam )PS. Jesteś gejem
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Czyli to w zasadzie dubel wątku http://nowamoda.avx.pl/viewtopic.php?t=686
Bo zaczęło się od radia co prawda, ale pomysł przerodził się w telewizję.
EDIT: sam przeniosłem ten post tutaj, żeby nie zaśmiecać wątku o Radiu Internetowym które jak Twierdzi Papa, jest tym samym co radio samochodowe.
Nie miałbym pretensji gdyby mój post odbiegał tematycznie od tego co już jest w tym wątku, ale to przecież jedynie kontynuacja jednego z wielu offtopów w tym wątku.
Bo zaczęło się od radia co prawda, ale pomysł przerodził się w telewizję.
EDIT: sam przeniosłem ten post tutaj, żeby nie zaśmiecać wątku o Radiu Internetowym które jak Twierdzi Papa, jest tym samym co radio samochodowe.
Nie miałbym pretensji gdyby mój post odbiegał tematycznie od tego co już jest w tym wątku, ale to przecież jedynie kontynuacja jednego z wielu offtopów w tym wątku.
Od razu umieszczam to w śmietniku, a jest to kontynuacja jednego z offtopów z wątku: http://nowamoda.avx.pl/viewtopic.php?t=681
Szczęka opada jak się weźmie pod uwagę, że to tylko YouTube, czyli transmisja online przez net. Tylko nie zapomnijcie sobie przełączyć na HD
Odwołuję to co napisałem, zmieniłem zdanie po obejrzeniu tego teledysku - http://www.youtube.com/watch?v=EVBsypHzF3Ubodex pisze:Jak nie są, skoro są :) Mam na myśli pliki *.mkv zrzucane z Blu-ray. Pełne Full HD, 1920x1080.Radziu pisze:Te z netu to też nie są HD.
Szczęka opada jak się weźmie pod uwagę, że to tylko YouTube, czyli transmisja online przez net. Tylko nie zapomnijcie sobie przełączyć na HD
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: