Reklama męskich rajstop
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Reklama męskich rajstop
Spójrzcie co znalazłem na innym forum związanym z tematyką rajstop! :D
Próbowałem to przetłumaczyć przy pomocy Translate Google, lecz on twierdzi, że nie tłumaczy języka bośniackiego na polski. :)
Próbowałem to przetłumaczyć przy pomocy Translate Google, lecz on twierdzi, że nie tłumaczy języka bośniackiego na polski. :)
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Widać marketing ruszył tam pełną parą. Zainwestowali w niego sporo kasy więc liczą na zwrot i zysk. Na pewno więc tych rajstop męskich musi być bardzo dużo w sklepach tak by były ogólnodostępne dla mężczyzn. Ciekaw jestem jak wielu zdecyduje się na przetestowanie rajstop. Oby jak najwięcej to może do nas dotrą te rajstopy. Nie sądzę, by w ciągu najbliższych 10 lat w naszym kraju pojawiły się takie bilbordy.
-
- Gaduła
- Kontakt:
Widać ,że jakimś prod.rajstop w końcu sie opłaca zrobić kampanię reklamową męskich rajstop.Gdyby tylko inni poszli tym śladem ,a jeszcze lepiej jak by ten towar trafił na półki zwykłych sklepów ,to coś by sie naprawdę zmieniało.Bo jak będzie to tylko wystrzał jak z zajączkami z czekolady przed Wielkanocą ,a potem cisza ,to nie odniesie ten towar sukcesu.
Nawet nie widać ,żeby te rajstopy różniły się od damskich.NIe widzę ,żeby miały rozporek.Ale to jest akurat szczegół ,i tak naprawdę zbędny.
Jeżeli w asort. tych rajtów bedzie jeszcze jakiś wybór kolorów,i grubości to myślę,że zwiększą szansę na lepszą sprzedaż .
No i szkoda,ze to nie u nas się dzieje,a w małej Bośni.Ale ogólnie rzecz biorąc to jest dobry kierunek.
Nawet nie widać ,żeby te rajstopy różniły się od damskich.NIe widzę ,żeby miały rozporek.Ale to jest akurat szczegół ,i tak naprawdę zbędny.
Jeżeli w asort. tych rajtów bedzie jeszcze jakiś wybór kolorów,i grubości to myślę,że zwiększą szansę na lepszą sprzedaż .
No i szkoda,ze to nie u nas się dzieje,a w małej Bośni.Ale ogólnie rzecz biorąc to jest dobry kierunek.
big fish
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
ciekawe co chciałeś przetłumaczyć.
Muske to męskie
najlonke to po słoweńsku rajstopy
Troszkę pojawiło się w ich internecie opisów tych reklam. Poczytajcie sobie. Łatwe do zrozumienia bo ten język bardzo podobny do naszego. Rozterki takie same jak u nas.
Też się zastanawiają nad zasadnością specjalnych rajstop męskich skoro się nie różnią od damskich.
Własnie znalazłem opis reklamy w internecie chorwackim. Jedno zdanie chyba mówi samo za siebie. - tych męskich rajstop nie ma ale reklama zapada w pamięć.
Slogan na reklamie mówi jesli jestes wystarczająco męski.
Firma, która opracowała reklamę jest prawdopodobnie odpowiedzialna też za tę kontrowersyjną rteklamę.
http://www.microkinisite.com/wp-content ... string.jpg
Muske to męskie
najlonke to po słoweńsku rajstopy
Troszkę pojawiło się w ich internecie opisów tych reklam. Poczytajcie sobie. Łatwe do zrozumienia bo ten język bardzo podobny do naszego. Rozterki takie same jak u nas.
Też się zastanawiają nad zasadnością specjalnych rajstop męskich skoro się nie różnią od damskich.
Własnie znalazłem opis reklamy w internecie chorwackim. Jedno zdanie chyba mówi samo za siebie. - tych męskich rajstop nie ma ale reklama zapada w pamięć.
Slogan na reklamie mówi jesli jestes wystarczająco męski.
Firma, która opracowała reklamę jest prawdopodobnie odpowiedzialna też za tę kontrowersyjną rteklamę.
http://www.microkinisite.com/wp-content ... string.jpg
dr.eklektyczny
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
myślę, że wpłynęło by to również na poprawę bezpieczeństwa na stadionach. Co poniektórzy "kibice" stwierdzili by, że takie "pedalstwo" to nie dla nich, zmienili sport i zaczęli rozróby gdzie indziej.byczunio pisze:Gdyby piłkarze zaczeliby kopać piłkę ubrani w kolorowe rajstopy, to miałyby szansę u szerokich mas.
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
http://www.rmf24.pl/ciekawostki/news-fa ... nId,638636
Jak widać media interesują się coraz więcej męskimi rajstopami. Super! Ludzie się zaczną przyzwyczajać do rewolucji w modzie męskiej :) W reportażu widać, że facet pierwszy raz zakłada rajstopy bo robi to niezbyt umiejętnie.
Jak widać media interesują się coraz więcej męskimi rajstopami. Super! Ludzie się zaczną przyzwyczajać do rewolucji w modzie męskiej :) W reportażu widać, że facet pierwszy raz zakłada rajstopy bo robi to niezbyt umiejętnie.
-
- Gaduła
- Kontakt:
Nooo świetna publikacja ,opis i filmik ,nieźle .Brawo dla autorki.
Facet rzeczywiście sobie na początku nie radzi.Ale jak zakłada drugą nogawkę już pomyślał jak się do tego właściwie zabrać.
Jak wynika z artykułu co dziesiąta para rajtek jest kupowana przez facetów .To bardzo dobry wynik Ta statystyka obejmuje sprzedaż męskich rajtek ,ale przecież faceci też kupują i noszą damskie ,to możan przyjąć ,że facetów ,którzy wolą pod spodnie rajtki zamiast kaleson jest więcej.
"Testerowi"co prawda nie przypadły do gustu rajtki ,bo poczuł ,ze się w nich spocił ,ale może za jakiś czas zmieni zdanie ,i spróbuje ponownie je zakładać na dłużej.
W każdym razie ,dobrze że takie artykuły sie ukazują ,i oswajają publikę z tym tematem.Bo ludzie jednak wciąż ze zdziwieniem reagują na rajstopy u facetów.
Miałem okazję parę dni temu widzieć ,jak była zaskoczona młoda sprzedawczyni ,gdy zapytałem w sklepie chemiczny ,w którym sa też rajstopy ,czy bywają rajstopy pewnego producenta.
Zrobiła duże oczy ,że facet w ogóle pyta o taki towar .
Oczywiście nic nie mówiłem ,że to dla mnie ,bo wtedy dziewczyna by zesztywniała z wrazęnia i padła jak kłoda za lada
Także wiedza w społeczeństwie na temat rajstop dla faceta wywołuje nie mniejsze wrażenia jak opowieści marynarzy z czasów Kolumba o zamorskich krainach ,przerażających stworach z głębin itp.
Facet rzeczywiście sobie na początku nie radzi.Ale jak zakłada drugą nogawkę już pomyślał jak się do tego właściwie zabrać.
Jak wynika z artykułu co dziesiąta para rajtek jest kupowana przez facetów .To bardzo dobry wynik Ta statystyka obejmuje sprzedaż męskich rajtek ,ale przecież faceci też kupują i noszą damskie ,to możan przyjąć ,że facetów ,którzy wolą pod spodnie rajtki zamiast kaleson jest więcej.
"Testerowi"co prawda nie przypadły do gustu rajtki ,bo poczuł ,ze się w nich spocił ,ale może za jakiś czas zmieni zdanie ,i spróbuje ponownie je zakładać na dłużej.
W każdym razie ,dobrze że takie artykuły sie ukazują ,i oswajają publikę z tym tematem.Bo ludzie jednak wciąż ze zdziwieniem reagują na rajstopy u facetów.
Miałem okazję parę dni temu widzieć ,jak była zaskoczona młoda sprzedawczyni ,gdy zapytałem w sklepie chemiczny ,w którym sa też rajstopy ,czy bywają rajstopy pewnego producenta.
Zrobiła duże oczy ,że facet w ogóle pyta o taki towar .
Oczywiście nic nie mówiłem ,że to dla mnie ,bo wtedy dziewczyna by zesztywniała z wrazęnia i padła jak kłoda za lada
Także wiedza w społeczeństwie na temat rajstop dla faceta wywołuje nie mniejsze wrażenia jak opowieści marynarzy z czasów Kolumba o zamorskich krainach ,przerażających stworach z głębin itp.
big fish
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Kolejny materiał o męskich rajstopach na bazie tego pokazanego przez rmf.
http://lajktv.wrzuta.pl/film/643KRPWsuw ... y_milioner
oraz informacje prosto z łódzkich sklepów z rajstopami:
http://expressilustrowany.pl/rajstopy-d ... =1#zdjecie
http://lajktv.wrzuta.pl/film/643KRPWsuw ... y_milioner
oraz informacje prosto z łódzkich sklepów z rajstopami:
http://expressilustrowany.pl/rajstopy-d ... =1#zdjecie
-
- Gaduła
- Kontakt:
Jeszcze wrócę do tego testera-Krzyśka.
Gość w ogóle nawet nie wydał dźwięku żadnego .Ani w trakcie zakładani ,ani potem jak je wciągnął
Nie wiem czy sie obawiał ,ze ktoś go ze znajomych pozna ,czy takie wrażenie na nim zrobiły rajtki ,które nakładał,i aż ścisnęło go w gardle.
Co do wzmianki w expresie ,że jest zainteresowanie męskimi rajstopami -jak mówi ekspedientka ,no fajnie ,ze coś się ruszyło w temacie.Dobrze ,że ten towar w końcu trafia do sklepów,no i ludzie pytają o to.
Jednak towar taki musi być w większej ilości w sklepach ,żeby było go widać,i nie tylko w łódzkich sklepach.
Oczywiście sklepikarze śmielej powinni zamawiać taki towar do swoich sklepów.
Są takie sklepy ,które maja w swojej nazwie -<Sklep dla Panów>,albo <Męski Sklep>,i tam powinny trafiać meskie rajstopy.Mogą też być i w typowych bieliźniarskich ,gdzie jest bielizna damska ,i skarpety,slipki meskie.
No jeszcze pewnie upłynie sporo czasu zanim towar sie upowszechni na półkach ,a dopiero potem powoli ludziska zaakceptuja go.
Gość w ogóle nawet nie wydał dźwięku żadnego .Ani w trakcie zakładani ,ani potem jak je wciągnął
Nie wiem czy sie obawiał ,ze ktoś go ze znajomych pozna ,czy takie wrażenie na nim zrobiły rajtki ,które nakładał,i aż ścisnęło go w gardle.
Co do wzmianki w expresie ,że jest zainteresowanie męskimi rajstopami -jak mówi ekspedientka ,no fajnie ,ze coś się ruszyło w temacie.Dobrze ,że ten towar w końcu trafia do sklepów,no i ludzie pytają o to.
Jednak towar taki musi być w większej ilości w sklepach ,żeby było go widać,i nie tylko w łódzkich sklepach.
Oczywiście sklepikarze śmielej powinni zamawiać taki towar do swoich sklepów.
Są takie sklepy ,które maja w swojej nazwie -<Sklep dla Panów>,albo <Męski Sklep>,i tam powinny trafiać meskie rajstopy.Mogą też być i w typowych bieliźniarskich ,gdzie jest bielizna damska ,i skarpety,slipki meskie.
No jeszcze pewnie upłynie sporo czasu zanim towar sie upowszechni na półkach ,a dopiero potem powoli ludziska zaakceptuja go.
big fish
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Kiedyś pewnie to ludziska zaakceptują i nawet może się upowszechni, ale zawsze pozostaną takie zjebki jak ci, co to piszą te wszystkie durne komentarze. Pasowało by tylko aby wreszcie pozostali w mniejszości i poczuli się tak jak obecna mniejszość: zaszczuci, wyzywani, prześladowani, to może wtedy by się im odmieniło.
Ale jak to mówią: najgłośniej szczekają najgłupsze psy.
Ale jak to mówią: najgłośniej szczekają najgłupsze psy.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Gaduła
- Kontakt:
Ja się tam nie przejmuję głupawymi komentarzami.
Zawsze się znajdą typki co będa coś wyśmiewać,lżyć .To są typki co mają to wpisane w swój charakter.Takich zadymiarzy jest pełno w PL,i to na jaki temat byśmy nie mówili.
Kiedyś już piasałem o tym ,że wystarczy poczytać na dowolny temat komentarze ,i są one skrajne ,emocjonalne,a i często jak jeden chce "przekonać "kogoś innego ,to używa inwektyw pod jego adresem.Po prostu trzeba to ignorować i robić swoje.
Zawsze się znajdą typki co będa coś wyśmiewać,lżyć .To są typki co mają to wpisane w swój charakter.Takich zadymiarzy jest pełno w PL,i to na jaki temat byśmy nie mówili.
Kiedyś już piasałem o tym ,że wystarczy poczytać na dowolny temat komentarze ,i są one skrajne ,emocjonalne,a i często jak jeden chce "przekonać "kogoś innego ,to używa inwektyw pod jego adresem.Po prostu trzeba to ignorować i robić swoje.
big fish
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Włoski znany ponoć projektant Emilio Cavallinii też zaprojektował kolekcję męskich rajstop, które prezentował na pokazach mody:
http://www.emiliocavallini.com/collecti ... t_edition/
http://www.emiliocavallini.com/collecti ... t_edition/