Ratunku, co robić?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
To też niezłe: http://forum.polki.pl/archive/index.php/t-13474.html
przyznać się, którego z Was ta kobieta
przyznać się, którego z Was ta kobieta
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Pierwszą osobą która przyszła mi do głowy był byczunio,Ale Ty chodziłeś tak chyba dużo wcześniej?Z tego co czytam twoja małżonka pomimo nie do końca zaakceptowanych pewnych spraw Twego ubioru ,podchodzi do tego w normalny sposób.Odbiegasz od normy,a ona wolała by być "normalna".Musiała się z kimś tym podzielić,jest to wszak do tej pory raczej rzadkie zjawisko.I coś czuje że się z tym już pogodziła...
normalny facet,choć ... ... A po co drażnić muchy ...
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
czytałam to forum i dochodzę do wniosku że Polska to kretyński kraj, kretyńskie społeczeństwo i wogole
W innym temacie było na mój temat, mojej samotnosci...Dziwicie sie?
Jakies nakazy kulturowe,zasady związku, tematy taboo, wypisywanie na forach publicznych pierdół w razie jakiejs scysji
DZIĘKUJE
W innym temacie było na mój temat, mojej samotnosci...Dziwicie sie?
Jakies nakazy kulturowe,zasady związku, tematy taboo, wypisywanie na forach publicznych pierdół w razie jakiejs scysji
DZIĘKUJE
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Co prawda artykuł wykracza trochę poza tematykę tego forum, ale jest ciekawy i jednocześnie mocny.
http://polki.pl/zdrowie_i_psychologia_z ... 17183.html
Obawiam się, że ta kobieta na nową modę tak samo by reagowała.
http://polki.pl/zdrowie_i_psychologia_z ... 17183.html
Obawiam się, że ta kobieta na nową modę tak samo by reagowała.
-
- ModTeam
- Kontakt:
Ja mam swoje wyrobione zdanie, że to najczęściej kobiety hamują rozwój męskiej mody. To one powtarzają, że facet musi wyglądać jak facet.. i inne tego typu dyrdymały.
Czasem się zastanawiem, że pomimo tego, że często się pocimy i śmierdzi od nas i to, że na nas nalatują z tego powodu pomimo, że wiedzą iż tego zmienić się nie da to w głębi duszy to lubią. Jest dużo fetyszy dla kobiet do których nie chcą siprzyznać. A to zdanie .. facet musi wyglądać jak facet... pada przy każdej okazji gdy kobieta nie akceptuje mężczyzn poprzebieranych w inne ubrania niż koce.
Kiedyś oglądałem "rozmowy w toku" o transwestytach i jakaś baba z publiczności tez użyła takiego zdania. a sama wyglądała jak babochłop.
Czasem się zastanawiem, że pomimo tego, że często się pocimy i śmierdzi od nas i to, że na nas nalatują z tego powodu pomimo, że wiedzą iż tego zmienić się nie da to w głębi duszy to lubią. Jest dużo fetyszy dla kobiet do których nie chcą siprzyznać. A to zdanie .. facet musi wyglądać jak facet... pada przy każdej okazji gdy kobieta nie akceptuje mężczyzn poprzebieranych w inne ubrania niż koce.
Kiedyś oglądałem "rozmowy w toku" o transwestytach i jakaś baba z publiczności tez użyła takiego zdania. a sama wyglądała jak babochłop.
dr.eklektyczny
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Równouprawnienie hmm w naszym kraju to nie możliwe. Prosty przykład: kobieta w męskich ciuchach nie budzi kompletnie zdziwienia, facet natomiast ubrany w damskie ciuchy jest pożywką dla chciwych sensacji. Nasze więc w tym zadanie by tę mentalność zmieniać i przyzwyczajać ludzi do widoku faceta ubranego schludnie i gustownie, gdzie rajstopy są ciekawym uzupełnieniem jego ubioru.
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
dokładnie tak, ja też tak uważam jak i ty kobieta w męskie spodnie wejdzie i jest cacy, a facet zakłąda rajstopy to już sie z niego śmieją.nero pisze:Równouprawnienie hmm w naszym kraju to nie możliwe. Prosty przykład: kobieta w męskich ciuchach nie budzi kompletnie zdziwienia, facet natomiast ubrany w damskie ciuchy jest pożywką dla chciwych sensacji.
Miej wyjebane a będzie ci dane
-
- ModTeam
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Z pewnością reakcja na mężczyznę ubranego w rajstopy i spódniczkę byłaby skrajnie odmienna od reakcji na kobietę ubraną w spodnie czy też w marynarkę, krawat. Wg mnie osoba niezbyt tolerancyjna i konserwatywna często po prostu skrywa w sobie zdziwienie i nie chce być w centrum uwagi innych, gdyby nagle wybuchnęła śmiechem.
-
- ModTeam
- Kontakt:
Gość nie wiedział, że takim ubraniem powinien zwracać uwagę więc jej nie zwracał. Tak jak kobieta nie zwraca hdy się ubierze niechlujnie. Gdy się ubierze gustopwnie, ładnie i jest seksowna to i tak zwraca.
Dlatego malo kto z nas zwraca uwagę na siębie.
Ale gdyby ktoś z nas był supemacho, uroda modela i ubrany by był w zestaw klubowy to napewno zwróciło by to uwagę przechobniów.
Dlatego malo kto z nas zwraca uwagę na siębie.
Ale gdyby ktoś z nas był supemacho, uroda modela i ubrany by był w zestaw klubowy to napewno zwróciło by to uwagę przechobniów.
dr.eklektyczny