Nietypowe wykorzystanie rajstop.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Nietypowe wykorzystanie rajstop.
Jak się okazuje rajstopy są bardzo uniwersalne w swoim zastosowaniu.
https://www.wiocha.pl/55245,O-co-chodzi-tej-pani
https://www.wiocha.pl/55245,O-co-chodzi-tej-pani
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Re: Nietypowe wykorzystanie rajstop.
Kiedyś już był poruszany taki temat. Na szybko z mojego życia to wykorzystanie rajstop jako paska klinowego do napędu pompy wodnej jeszcze w syrence. Innym razem afera na granicy jeszcze ze związkiem radzieckim - byłem w rajstopach i dlatego uparli się że jestem przemytnikiem. Jak później dowiedziałem się na granicy normalnym było pakowanie papierosów w rajstopy na przemyt. Może pani chciała w ten sposób wynieść trochę ziemniaków z Biedronki?
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
rajty u przygranicznych mrówek to standard. W 2001 jechałem na Krym i granicę przechodziłem pieszo w Przemyślu - co tam się działo jak otworzyli bramę !!! Nie sądziłem, że w rajty do się upchać tyle wagonów fajek :) :)
Poza tym inne zastosowania jakie znam? babcia trzymała w nich cebulę na działce, idealnie się nimi polerowało martensy czy glany,
Z tych wymionych tutaj to jedynie polerowałem nimi Martensy :)
Poza tym inne zastosowania jakie znam? babcia trzymała w nich cebulę na działce, idealnie się nimi polerowało martensy czy glany,
Z tych wymionych tutaj to jedynie polerowałem nimi Martensy :)
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Inne zastosowania ?
Jako dziecko ze starych rajstop robiłem siatkę do podbieraka, którym w stawie łowiłem plankton do karmienia rybek akwariowych.
Jako dziecko ze starych rajstop robiłem siatkę do podbieraka, którym w stawie łowiłem plankton do karmienia rybek akwariowych.
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
Podarte rajstopy polecam do sprzątania głównie do kurzu
Pozdrawiam
Pozdrawiam