South Africa Menswear Week SS19

Linki, strony, opisy,... słowem wszystko co znaleźliśmy na ten rajstop na męskich nogach w necie, prasie, telewizji i innych mediach.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

South Africa Menswear Week SS19

Post autor: kasior » 07 mar 2019, 20:38

Rajtek
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Re: South Africa Menswear Week SS19

Post autor: Rajtek » 08 mar 2019, 19:39

Fajnie tylko to jest wg mnie trochę trans. A i tak to nie wejdzie w życie i do użytku codziennego. Myślę że gdyby to skomponować trochę łagodniej, stonować to może by jeszcze jakoś przeszło. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić tak ubranego faceta idącego po ulicy w Warszawie. Za mało tolerancji jest! :-(
Noszę rajtki bo lubię
Stas

Post autor: Stas » 08 mar 2019, 21:26

To moda na wybieg a nie na ulice. Z modą damska jest podobnie. Choc z czasem jakies elementy wchodzą do mody codzinnej.
KaroLycra
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: KaroLycra » 20 mar 2019, 18:21

Osobiście do mnie kabaretki nie przemawiają. Fajnie wyglądają np na białych rajstopach czarne Ale koszmar w noszeniu .
lubie_rajstopy
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: lubie_rajstopy » 20 mar 2019, 21:23

KaroLycra pisze: 20 mar 2019, 18:21 Osobiście do mnie kabaretki nie przemawiają. Fajnie wyglądają np na białych rajstopach czarne Ale koszmar w noszeniu .
Dlatego najlepszą alternatywą do zwykłych kabaretek są imitacje, np. Gatta Funny 03 albo Lores 013.
Mam obydwa te modele. Są rewelacyjne w noszeniu, a przede wszystkim nie ma z nimi najmniejszych problemów przy zakładaniu - pod tym względem niczym się nie różnią od normalnych, klasycznych rajstop.
KaroLycra
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: KaroLycra » 21 mar 2019, 10:14

Daje to 40 % efektu . Przynajmniej ja zawsze widzę te imitacje, słabo do mnie przemawiają. Chociaż może to być moja wada wrodzona .... często widzę więcej defektów itp niż inni ludzie . Tak jakoś mi się od razu rzuca w oczy i wtedy mnie zniechęca.
ODPOWIEDZ