Siostra [opowiadanie]

Linki, strony, opisy,... słowem wszystko co znaleźliśmy na ten rajstop na męskich nogach w necie, prasie, telewizji i innych mediach.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
kuba1982
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Siostra [opowiadanie]

Post autor: kuba1982 » 29 cze 2018, 18:28

Inka
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Re: Siostra [opowiadanie]

Post autor: Inka » 29 cze 2018, 19:20

Przeczytałam to opowiadanie i nasuwa mi się pytanie : Czy aby ta siostra nie traktuje brata jak " Kena" ?

Najpierw siostra prosi brata o założenie rajstop.On to robi bo wie że siostra ma dziwne pomysły, liczy że się odczepi.Potem przypomina mu że wisi jej przysługę, przynosi sukienkę i buty do przymierzenia.Gdy założył, prosi by tak chodził cały dzień, a potem co godzinę zmienia mu fryzurę.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 29 cze 2018, 21:02

Przecież to jest opowiadanie dla fetyszystów, żeby mieli przy czym się podniecać. :-(
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 30 cze 2018, 07:15

Nawet fetyszysta będzie musiał się sporo namęczyć by się podniecić przy tych wypocinach. :mrgreen:
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 30 cze 2018, 10:36

Grunt, że ktoś się podniecił pisząc to. Ja nie byłem w stanie nawet przeczytać tego w całości.
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 30 cze 2018, 18:19

Ja przeczytałem, ale strasznie dużo tam ściemy wypisane. :-/
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
Inka
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Inka » 30 cze 2018, 18:39

Ja przeczytałem, ale strasznie dużo tam ściemy wypisane. :-/
Anipoki ja też dotrwałam do końca, miał być ciąg dalszy, ale po takich komentarzach, raczej autor nie będzie kontynuował opowiadania.
Z treści wynika że najwięcej satysfakcji miała siostra.
Ja nie byłem w stanie nawet przeczytać tego w całości.
Byczunio doszedłeś do balkonu czy dalej?
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 30 cze 2018, 18:51

Nie doszedłem nawet do balkonu i tylko rzuciłem okiem co jest mniej więcej w dalszej części. Koszmarrr i bezsens!
"[...] Kiedy wróciliśmy do domu zacząłem grac na komputerze. [...] Zgodziłem się nie mając nic innego do roboty.[...]" A co z grą? Dla chłopaka nie ma nic ważniejszego niż GRA!
Inka
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Inka » 30 cze 2018, 19:26

Kiedy wróciliśmy do domu zacząłem grac na komputerze. Po godzinie poszedłem do Zuzi aby się zapytać czy chciałaby coś zjeść. Ona odmówiła, ale zapytała sie czy chciałbym chwile z nią posiedzieć i pogadać.
Sam do niej poszedł, widać gra już mu się znudziła,a może rodzice kazali zająć się siostrą.Po ich powrocie mogła by podkablować rodzicom że ciągle grał (znów wisiał by jej przysługę), a oni odcięli by go od komputera. Autor nie napisał co robił brat po ubraniu, mógł grać dalej, a ona mogła mu robić fryzury jak siedział przy komputerze.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 01 lip 2018, 15:21

Widać,że to jakaś gimbaza pisała. Wymysla sobie historie, ktore chcialby przezyc i tyle. Inaczej pisze ktos kto przezyl to co opisuje

Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
kuba1982
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: kuba1982 » 01 lip 2018, 16:00

Inka pisze:Z treści wynika że najwięcej satysfakcji miała siostra.
I raczej tylko ona. Z tego co przeczytałem, brat wyszedł na balkon i powiedział, że mu zimno w nogi. Więc siostra zaproponowała mu aby ubrał rajstopy, ale brat na początku się temu opierał co świadczy jego wypowiedź, że "może jeszcze sukienkę nałożę", czy "to jest damskie". W końcu je ubrał mając nadzieję, że jego siostra po tym się odczepi ciągle męcząc go pytaniami "co złego jest w rajstopach". Ale nosił je bez żadnego podtekstu i raczej nie miał w tym żadnej satysfakcji. Ciekawe jednak jak w następnej części się to odbije na jego psychice ;) Nie wiem, ale chyba co 3 siostra lubiła przebierać swojego brata w dzieciństwie.
Inka
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Inka » 01 lip 2018, 20:28

kuba1982
Ciekawe jednak jak w następnej części...

Mam nadzieje że "autor", zanim napisze tą następną część opowiadania,nauczy się czytać i pisać. Opowiadanie które zaprezentował to "groch z kapustą".
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 02 lip 2018, 09:37

Uważajcie, bo zaraz wyjdzie wam z tego analiza tekstu jak na maturze. Co autor miał na myśli pisząc...
ODPOWIEDZ