Siostra [opowiadanie]
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Siostra [opowiadanie]
Przeczytałam to opowiadanie i nasuwa mi się pytanie : Czy aby ta siostra nie traktuje brata jak " Kena" ?
Najpierw siostra prosi brata o założenie rajstop.On to robi bo wie że siostra ma dziwne pomysły, liczy że się odczepi.Potem przypomina mu że wisi jej przysługę, przynosi sukienkę i buty do przymierzenia.Gdy założył, prosi by tak chodził cały dzień, a potem co godzinę zmienia mu fryzurę.
Najpierw siostra prosi brata o założenie rajstop.On to robi bo wie że siostra ma dziwne pomysły, liczy że się odczepi.Potem przypomina mu że wisi jej przysługę, przynosi sukienkę i buty do przymierzenia.Gdy założył, prosi by tak chodził cały dzień, a potem co godzinę zmienia mu fryzurę.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Przecież to jest opowiadanie dla fetyszystów, żeby mieli przy czym się podniecać.
- Misiek72
- Stary wyga
Nawet fetyszysta będzie musiał się sporo namęczyć by się podniecić przy tych wypocinach.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Grunt, że ktoś się podniecił pisząc to. Ja nie byłem w stanie nawet przeczytać tego w całości.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Ja przeczytałem, ale strasznie dużo tam ściemy wypisane.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Anipoki ja też dotrwałam do końca, miał być ciąg dalszy, ale po takich komentarzach, raczej autor nie będzie kontynuował opowiadania.Ja przeczytałem, ale strasznie dużo tam ściemy wypisane.
Z treści wynika że najwięcej satysfakcji miała siostra.
Byczunio doszedłeś do balkonu czy dalej?Ja nie byłem w stanie nawet przeczytać tego w całości.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Nie doszedłem nawet do balkonu i tylko rzuciłem okiem co jest mniej więcej w dalszej części. Koszmarrr i bezsens!
"[...] Kiedy wróciliśmy do domu zacząłem grac na komputerze. [...] Zgodziłem się nie mając nic innego do roboty.[...]" A co z grą? Dla chłopaka nie ma nic ważniejszego niż GRA!
"[...] Kiedy wróciliśmy do domu zacząłem grac na komputerze. [...] Zgodziłem się nie mając nic innego do roboty.[...]" A co z grą? Dla chłopaka nie ma nic ważniejszego niż GRA!
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Sam do niej poszedł, widać gra już mu się znudziła,a może rodzice kazali zająć się siostrą.Po ich powrocie mogła by podkablować rodzicom że ciągle grał (znów wisiał by jej przysługę), a oni odcięli by go od komputera. Autor nie napisał co robił brat po ubraniu, mógł grać dalej, a ona mogła mu robić fryzury jak siedział przy komputerze.Kiedy wróciliśmy do domu zacząłem grac na komputerze. Po godzinie poszedłem do Zuzi aby się zapytać czy chciałaby coś zjeść. Ona odmówiła, ale zapytała sie czy chciałbym chwile z nią posiedzieć i pogadać.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Widać,że to jakaś gimbaza pisała. Wymysla sobie historie, ktore chcialby przezyc i tyle. Inaczej pisze ktos kto przezyl to co opisuje
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
-
- Dyskutant
- Kontakt:
I raczej tylko ona. Z tego co przeczytałem, brat wyszedł na balkon i powiedział, że mu zimno w nogi. Więc siostra zaproponowała mu aby ubrał rajstopy, ale brat na początku się temu opierał co świadczy jego wypowiedź, że "może jeszcze sukienkę nałożę", czy "to jest damskie". W końcu je ubrał mając nadzieję, że jego siostra po tym się odczepi ciągle męcząc go pytaniami "co złego jest w rajstopach". Ale nosił je bez żadnego podtekstu i raczej nie miał w tym żadnej satysfakcji. Ciekawe jednak jak w następnej części się to odbije na jego psychice ;) Nie wiem, ale chyba co 3 siostra lubiła przebierać swojego brata w dzieciństwie.Inka pisze:Z treści wynika że najwięcej satysfakcji miała siostra.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
kuba1982
Mam nadzieje że "autor", zanim napisze tą następną część opowiadania,nauczy się czytać i pisać. Opowiadanie które zaprezentował to "groch z kapustą".
Ciekawe jednak jak w następnej części...
Mam nadzieje że "autor", zanim napisze tą następną część opowiadania,nauczy się czytać i pisać. Opowiadanie które zaprezentował to "groch z kapustą".
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Uważajcie, bo zaraz wyjdzie wam z tego analiza tekstu jak na maturze. Co autor miał na myśli pisząc...