dziwny temat:)
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
dziwny temat:)
Panowie, w internecie przypadkiem natknąłem się na dziwny temat, stary bo stary ale dla mnie troche nie zrozumiały bo w sumie nigdy okazji spróbować nie miałem. co o tym sądzicie? troche dziwne ale któryś może ma jakieś doświadczenie tym bardziej że problem zdejmowania najpierw spodni pozniej rajstop mamy z głowy:)
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4482155
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4482155
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Moim zdaniem da się, tylko połowicznie. Ani nogi nie są do końca czyste, ani rajstopy wyprane.
Zupełnie inaczej ma się sprawa podczas długiej wędrówki w terenie. Zmęczone nogi spokojnie można wymoczyć w szemrzącym strumyku. Tu efekt chłodzenia jest podwójny, bo jeszcze podczas dalszej wędrówki mokre rajstopy dalej chłodzą.
Zupełnie inaczej ma się sprawa podczas długiej wędrówki w terenie. Zmęczone nogi spokojnie można wymoczyć w szemrzącym strumyku. Tu efekt chłodzenia jest podwójny, bo jeszcze podczas dalszej wędrówki mokre rajstopy dalej chłodzą.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Nigdy jeszcze sobie nie obtarłeś w ten sposób stóp? Najgorsza rzecz dla nóg to, nawet w upał, wędrować w mokrych skarpetkach.papa_smerf pisze:Moim zdaniem da się, tylko połowicznie. Ani nogi nie są do końca czyste, ani rajstopy wyprane.
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Na długą wędrówkę najlepsze są buty pionierki. No chyba że ktoś woli adidasy. Ja nie, bo adidasy zakładam w danym dniu wędrówki dopiero po skończonej trasie. Przy kilkudniowej trasie jest oczywiste że jedna para skarpet czy rajstop na jeden dzień chodzenia. Nie może być inaczej. W pionierkach jest raczej małe prawdopodobieństwo przemoczenia nóg. Mnie się nie zdarzyło jako że mam pionierki dobrze zaimpregnowane. Ale gdyby się zdarzyło to pewnie w trakcie trasy zmienił bym rajstopy i skarpety, a na pewno nie szedł bym w mokrych.
Jasiek
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
wysmarować sadzą i mamy fabrycznie nowego muzina :Dvp pisze:Proponuje bodystocking, tylko co z twarza ? :)dr.pantyhose pisze:W krajach gdzie jest wielu murzynów ubranie rajstop czarnych/czarnych prześwitujących powoduje, że od tyłu człowiek z naszą karnacją zlewa się w tłumie z potomkami Afrykanów.
-
- ModTeam
- Kontakt: