Konkurs Gatta

Linki, strony, opisy,... słowem wszystko co znaleźliśmy na ten rajstop na męskich nogach w necie, prasie, telewizji i innych mediach.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
rajart
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Konkurs Gatta

Post autor: rajart » 05 lis 2012, 21:01

Może ktoś z Was weźmie udział w tym konkursie ? Wydaje mi się, że facet będzie miał większe szanse :)

Link: http://www.gatta.pl/PL/Konkurs_ColorEvo ... fault.aspx
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 06 lis 2012, 08:37

Obawiam się, że nie, bo na mój gust chodzi o damskie szaleństwo na temat dziur w rajstopach. Facet w dziurawych rajstopach będzie wyglądał dziwnie, chyba, że umie tak powycinać by uzyskać prawie klasyczny kamuflaż.
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 08 lis 2012, 12:19

szczerze nie ogarniam tam o co tam chodzi może ktoś z Was mi to na forum napisze
Miej wyjebane a będzie ci dane
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 08 lis 2012, 14:54

Chodzi o to, że rajstopy są tak uplecione, że nie lecą w nich oczka i można w nich bezkarnie dziury wycinać.
Zakładasz jedne rajstopy w kolorze A, a na nie drugie rajstopy w kolorze B. W tych drugich rajstopach wycinasz dziury i masz w efekcie rajstopy w kolorze B z kropkami w kolorze A. Jeśli na to załozysz trzecie rajstopy w kolorze C i odpowiednio powycinasz w nich jeszcze więcej dziur, to masz rajstopy w kolorze C z mozaiką kroek w kolorach A i B. Ciekawym motywem mogłyby być "pawie oczka", czyli w rajstopach C duża dzira, w rajstopach B w tym samym miejscu mała dziura i wychodzą koncentryczne kółka.
Na mój gust zabawa jednorazowa i pytanie ile to kosztuje.
pani.radiolog
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Re: Konkurs Gatta

Post autor: pani.radiolog » 17 sty 2017, 13:33

Mogę polecić zaglądnięcie na stronę z promocjami i kodami rabatowymi https://zrabatowani.pl/. Aktualnie w Gatta są przeceny nawet do 50%. Oferta obowiązuje do 19.01.2017, więc już nie wiele zostało, a uważam, że warto. Bardzo dużo fajnych rzeczy wczoraj kupiłam. Dodatkowo można otrzymać darmową dostawę, w przypadku jeśli zrobicie zakupy za min. 149 zł. Niestety aż tyle nie wyrobiłam, ale za to za skorzystanie z tej promocji otrzymałam 3,5% zwrotu wartości zakupów.
ODPOWIEDZ