Z prasy lokalnej
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Z prasy lokalnej
Artykuł z prasy lokalnej. Komentarze - bez komentarza...
-
- ModTeam
- Kontakt:
Zapożyczenie z męskiej mody i już zapowiadają, że to będzie hit i że wiele kobiet to kupi. Męskie buty dopasowane do damskich stóp. Mają poprawić kondycję finansowa sklepów. Mają być drogie, fantazyjne i wygodne. Poczytajcie bo to w naszym rodzimym języku.
http://biznes.onet.pl/meskie-buty-w-dam ... news-detal
http://biznes.onet.pl/meskie-buty-w-dam ... news-detal
dr.eklektyczny
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Na odwrót nie. Zapowiedziana kolekcja męskich rajstop została prawie niezauważona. Poza tymi co już nosili nikt więcej nimi się nie zainteresował. Może dodatkowo poszukiwaczki prezentów kupiły swoim chłopakom jako śmieszny prezent.
A kobiety zaadoptowały już dla siebie:
Spodnie, garnitury, skarpety, kalesony, krawaty, męskie buty, koszule, ogrodniczki (których już nikt nie kojarzy z męskim zawodem), kapelusze, t-shirty, majtki -bokserki, itd. Uprawiają chyba już wszystkie męskie zawody a na odwrót dalej nie jest to mile widziane.
Nie ma już męskiej dziedziny mody, której kobiety by nie zagarnęły dla siebie. Dlatego nie ma się co szczypać i należy robić to samo na całego.
A kobiety zaadoptowały już dla siebie:
Spodnie, garnitury, skarpety, kalesony, krawaty, męskie buty, koszule, ogrodniczki (których już nikt nie kojarzy z męskim zawodem), kapelusze, t-shirty, majtki -bokserki, itd. Uprawiają chyba już wszystkie męskie zawody a na odwrót dalej nie jest to mile widziane.
Nie ma już męskiej dziedziny mody, której kobiety by nie zagarnęły dla siebie. Dlatego nie ma się co szczypać i należy robić to samo na całego.
dr.eklektyczny
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Szlak człowieka trafia jak czyta takie artykuły, bo jak coś to okrzykuje się nas zbokami, pedałami, itp. (albo mianem "gendersów" jak to moja żona ostatnio mi dowaliła). Ale jak przychodzi co do czego to się KRADNIE z męskiej mody ile wlezie i ma to być ok!?
Ja się kur.... nie godzę na takie postępowanie!!!
Ja się kur.... nie godzę na takie postępowanie!!!
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt: