Czy ja dobrze widzę?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Witam po dłuższej nieobecności.
Potwierdzam słowa Kasiora, czyli spotkanie dwóch PHmanów i dwóch ich piękniejszych połówek (Razem czwórka), które odbyło się u nas w domu. (I co, jak się chce, to można?).
Tak więc ilość kobiet, które wiedzą, że noszę rajstopy zwiększyła się do pięciu. (w tym 4 już mi kupowały).
Potwierdzam słowa Kasiora, czyli spotkanie dwóch PHmanów i dwóch ich piękniejszych połówek (Razem czwórka), które odbyło się u nas w domu. (I co, jak się chce, to można?).
Tak więc ilość kobiet, które wiedzą, że noszę rajstopy zwiększyła się do pięciu. (w tym 4 już mi kupowały).
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Nie każdy mężczyzna może dostać od kobiety rajstopy, więc dla mnie jest to miłe, że dostaję. Mam na tym punkcie hoopla. Poza tym liczy się fakt, a nie cena. Przy okazji oswajam społeczeństwo z nową modą (na swój sposób).
Na tobie nie robi to żadnego wrażenia i ja to rozumiem. Na mnie tak, a zapewne jest pewnie parę osób na forum, które chciałyby to co ja.
Ty Radziu jesteś już daleko z przodu, więc nie ma to dla ciebie znaczenia.
Co do rajstop za 2 zł już pisałem, mam jedną firmę, która w tej cenie robi rewelacyjne rajstopy. (Mam ok. 200 różnych par więc chyba wiem co piszę). Jak chcesz się przekonać to podaj gdzie ci wysłać. Dostaniesz pierwsze rajstopy od faceta.
Na tobie nie robi to żadnego wrażenia i ja to rozumiem. Na mnie tak, a zapewne jest pewnie parę osób na forum, które chciałyby to co ja.
Ty Radziu jesteś już daleko z przodu, więc nie ma to dla ciebie znaczenia.
Co do rajstop za 2 zł już pisałem, mam jedną firmę, która w tej cenie robi rewelacyjne rajstopy. (Mam ok. 200 różnych par więc chyba wiem co piszę). Jak chcesz się przekonać to podaj gdzie ci wysłać. Dostaniesz pierwsze rajstopy od faceta.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Około 200, bo dokładnie nie liczę, nie chce mi się. I w dodatku dużo więcej od mojej żony.
Dlaczego tyle? Bo lubię dostawać i kupować, to moje hobby (choć nie główne). Ludzie zbierają znaczki (filateliści), chociaż ich nie wysyłają. Ja zbieram rajstopy i często z nich korzystam. Mam takiego hoopla.
A dla nie znających tematu to kupuje mi żona, teściowa, znajoma starsza sąsiadka (właśnie znów jutro) i kiedyś inna, młoda znajoma.
Idąc np. do marketu nie mogę się oprzeć, żeby nie kupić choć jednej pary.
Dlaczego tyle? Bo lubię dostawać i kupować, to moje hobby (choć nie główne). Ludzie zbierają znaczki (filateliści), chociaż ich nie wysyłają. Ja zbieram rajstopy i często z nich korzystam. Mam takiego hoopla.
A dla nie znających tematu to kupuje mi żona, teściowa, znajoma starsza sąsiadka (właśnie znów jutro) i kiedyś inna, młoda znajoma.
Idąc np. do marketu nie mogę się oprzeć, żeby nie kupić choć jednej pary.
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Niektóre mam nieotwarte od kilku lat, ale przeważnie próbuję po przyjściu do domu.
Jak jakieś są fajne, to kupuję z 10 par. Te fajne często kupuję w hurtowni, dlatego tak tanio. Dokładnie za 1, 25zł (w sklepach po 2 zł), ale pewnie mi nie uwierzysz, że są dla mnie najlepsze z tych zwykłych. Cienkie 20den, bardzo mocne i bardzo ładne na nodze. Mogę ci wysłać na próbę.
[ Dodano: 2008-11-12, 20:29 ]
Może zostało mi to kolekcjonowanie z tych lat, jak rajstopy można było najprędzej dostać za makulaturę i tak je właśnie wtedy zdobywałem, ale wielu nie pamięta. Jak nie pamiętasz zapytaj Papę Smerfa lub Danona.
Jak jakieś są fajne, to kupuję z 10 par. Te fajne często kupuję w hurtowni, dlatego tak tanio. Dokładnie za 1, 25zł (w sklepach po 2 zł), ale pewnie mi nie uwierzysz, że są dla mnie najlepsze z tych zwykłych. Cienkie 20den, bardzo mocne i bardzo ładne na nodze. Mogę ci wysłać na próbę.
[ Dodano: 2008-11-12, 20:29 ]
Może zostało mi to kolekcjonowanie z tych lat, jak rajstopy można było najprędzej dostać za makulaturę i tak je właśnie wtedy zdobywałem, ale wielu nie pamięta. Jak nie pamiętasz zapytaj Papę Smerfa lub Danona.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
czy znajdziesz troche czasu na wyjasnienie nam (o ile chcesz) dlaczego obce kobiety kupują ci rajstopy? Jekie jest tego podłoże i co na to twoja żona. Moja gdybym obcej kobiecie kupował rajstopy lub bieliznę wystawiła by moja walizkę z ciuchami za drzwi.musa pisze: kupuje mi żona, teściowa, znajoma starsza sąsiadka (właśnie znów jutro) i kiedyś inna, młoda znajoma.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: