Mój blog
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Kiedyś drugą paczkę kończyłem około 18:00 - a z trzeciej wypalałem w zależności od tego o której kładłem się spać - mniej lub więcej. Choć zdarzało się rozpocząć i czwartą . Tak więc byłem nałogiem na całego. Chciałem rzucić ale.... potrzebowałem znaleźć sposób na przetrwanie 24 godzin bez papierosa, nie mordując nikogo i samemu zostając przy zdrowych zmysłach. Pewnego pięknego dnia kupiłem gumy z nikotyną i..... co prawda zatrucie nikotynowe jak na początku palenia, ale udało się. No i w ciągu miesiąca urosłem około 15 kg, ale palić przestałem. (drugi raz w życiu, ale pierwszy wystarczył tylko na kilka miesięcy). Po kilku latach wypaliłem jednego papierosa, aby udowodnić sobie że to już koniec. Był dobry, ale do nałogu nie wróciłem. Po kilkunastu latach waga wróciła do normy...... jeśli się bardzo chce - da się radę :).Kacper pisze:palę po prostu jedną paczkę tygodniowo, maksymalnie dwie
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- Jonasz
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Re: Mój blog
U mnie strzelily ponad dwa miechy jak nie palę. I dobrze mi z tym. I czuję że się udało w końcu, po jakiś 25 latach palenia
Wysłane z Tapatalk
Wysłane z Tapatalk
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Kasior brawo Ty! :)
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Dzięki Nero.