Rajstopy z tatuażem
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Rajstopy z tatuażem
Każdy fanatyk religijny na prawdę reaguje agresją lub atakiem . Nie zaskoczyłeś mnie.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
KarolLycra, to nie fanatyctwo, tylko opinia osoby wierzącej i Naprawdę radzę ci się DOBRZE zastanowić co i do kogo pijesz, bo 90% społeczeństwa Polski jest katolikami i tylko kurrr.... dlatego nie mamy jeszcze tego samego problemu z ciapatymi co inne kraje zachodu. I naprawdę ciesz się z tego, bo dzięki temu jeszcze żyjemy normalnie i bez zamachów bombowych co i rusz.
Jeżeli nie jesteś wierzący, to powstrzymaj się od durnych komentarzy na temat wiary i jej aspektów i nie wciskaj kitu, że "kościoły powstają wokół" bo nie buduje się znowu tylu kościołów "wokoło" bo po co. Cieszmy się, że nie ma tu islamu, bo byś bił czołem na środku ulicy jak ciapaci w największych miastach na zachodzie europy.
Jeżeli nie jesteś wierzący, to powstrzymaj się od durnych komentarzy na temat wiary i jej aspektów i nie wciskaj kitu, że "kościoły powstają wokół" bo nie buduje się znowu tylu kościołów "wokoło" bo po co. Cieszmy się, że nie ma tu islamu, bo byś bił czołem na środku ulicy jak ciapaci w największych miastach na zachodzie europy.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Za daleko to wszystko odeszło od tematu. Zamykam.