South Africa Menswear Week SS19
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: South Africa Menswear Week SS19
Fajnie tylko to jest wg mnie trochę trans. A i tak to nie wejdzie w życie i do użytku codziennego. Myślę że gdyby to skomponować trochę łagodniej, stonować to może by jeszcze jakoś przeszło. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić tak ubranego faceta idącego po ulicy w Warszawie. Za mało tolerancji jest!
Noszę rajtki bo lubię
To moda na wybieg a nie na ulice. Z modą damska jest podobnie. Choc z czasem jakies elementy wchodzą do mody codzinnej.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Osobiście do mnie kabaretki nie przemawiają. Fajnie wyglądają np na białych rajstopach czarne Ale koszmar w noszeniu .
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Dlatego najlepszą alternatywą do zwykłych kabaretek są imitacje, np. Gatta Funny 03 albo Lores 013.
Mam obydwa te modele. Są rewelacyjne w noszeniu, a przede wszystkim nie ma z nimi najmniejszych problemów przy zakładaniu - pod tym względem niczym się nie różnią od normalnych, klasycznych rajstop.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Daje to 40 % efektu . Przynajmniej ja zawsze widzę te imitacje, słabo do mnie przemawiają. Chociaż może to być moja wada wrodzona .... często widzę więcej defektów itp niż inni ludzie . Tak jakoś mi się od razu rzuca w oczy i wtedy mnie zniechęca.