People of Wallmart
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
People of Wallmart
Kilkanaście fotek z amerykańskich marketów. Z pewnościa będzie ich więcej :)
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Re: People of Wallmart
cd...
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Społeczność klientów Walmartu to dość specyficzna grupa społeczna. My chyba też do niej pasujemy (przynajmniej niektórzy). Ale wśród tych zdjęć dwa przypadki wyglądają całkiem sensownie.
- Misiek72
- Stary wyga
Jak dla mnie gość na ostatnim zdjęciu wygląda całkiem nieźle. W tej spódnicy sam bym poszedł na zakupy. Tylko zamiast skarpet wybrałbym cieliste rajstopy.
Szpilki , sukienki i cycki to już lekka przesada.
Szpilki , sukienki i cycki to już lekka przesada.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Ten z drugiego zdjęcia w pierwszym poście wyglada jak Bizarek - nie Byczunio? :D
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Jeden koleś na którymś zdjęciu ma chyba typowy kilt szkocki więc nie wiem czemu ktoś to uznał za sensacje.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Kasior: jak żywy Niestety, ja też się nieubłaganie zbliżam do takiej figury.
Na ostatnim i trzecim od końca zdjęciach są ludzie w unikiltach. Ten trzeci od końca to trafił chyba przez włosy. Zauważyliście, że nawet obsługa robi zdjęcia klientom? Na 7. widać panią w uniformie obsługi z komórką w pozycji do zdjęcia.
Jednak fajnie, że jest RODO, bo Wiocha byłaby pełna moich zdjęć. Wczoraj dwie osoby cyknęły mi fotki w tramwaju, przedwczoraj jedna. I tak jest praktycznie codziennie.
Na ostatnim i trzecim od końca zdjęciach są ludzie w unikiltach. Ten trzeci od końca to trafił chyba przez włosy. Zauważyliście, że nawet obsługa robi zdjęcia klientom? Na 7. widać panią w uniformie obsługi z komórką w pozycji do zdjęcia.
Jednak fajnie, że jest RODO, bo Wiocha byłaby pełna moich zdjęć. Wczoraj dwie osoby cyknęły mi fotki w tramwaju, przedwczoraj jedna. I tak jest praktycznie codziennie.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Rodo nie rodo, na szczescie nie wszyscy siedza na takich portalach.
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
- Misiek72
- Stary wyga
Ja często obserwuję jak młodzi ludzie rozsyłają miedzy sobą przy pomocy facebooka, poczty elektronicznej czy bezpośrednio na smartfony różne śmieszne filmiki, zdjęcia itp. Nie przejmują się RODO. Nie chciałbym by moje fotki krążyły w ten sposób.