dziwny temat:)

Linki, strony, opisy,... słowem wszystko co znaleźliśmy na ten rajstop na męskich nogach w necie, prasie, telewizji i innych mediach.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
nowomodny88
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

dziwny temat:)

Post autor: nowomodny88 » 27 gru 2013, 21:25

Panowie, w internecie przypadkiem natknąłem się na dziwny temat, stary bo stary ale dla mnie troche nie zrozumiały bo w sumie nigdy okazji spróbować nie miałem. co o tym sądzicie? troche dziwne ale któryś może ma jakieś doświadczenie tym bardziej że problem zdejmowania najpierw spodni pozniej rajstop mamy z głowy:)

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4482155
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 27 gru 2013, 22:11

Co tu jest do rozumienia ? Myjesz nogi w rajstopach. Zdejmujesz rajstopy. Nogi są umyte to je wycierasz a rajstopy uprane to je płuczesz i wyciskasz i rozwieszasz. :lol:
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 28 gru 2013, 02:35

Ja myję głowę w czapce.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 28 gru 2013, 11:41

Moim zdaniem da się, tylko połowicznie. Ani nogi nie są do końca czyste, ani rajstopy wyprane.

Zupełnie inaczej ma się sprawa podczas długiej wędrówki w terenie. Zmęczone nogi spokojnie można wymoczyć w szemrzącym strumyku. Tu efekt chłodzenia jest podwójny, bo jeszcze podczas dalszej wędrówki mokre rajstopy dalej chłodzą.
Obrazek
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 03 sty 2014, 00:35

papa_smerf pisze:Moim zdaniem da się, tylko połowicznie. Ani nogi nie są do końca czyste, ani rajstopy wyprane.

Zupełnie inaczej ma się sprawa podczas długiej wędrówki w terenie. Zmęczone nogi spokojnie można wymoczyć w szemrzącym strumyku. Tu efekt chłodzenia jest podwójny, bo jeszcze podczas dalszej wędrówki mokre rajstopy dalej chłodzą.
Nigdy jeszcze sobie nie obtarłeś w ten sposób stóp? Najgorsza rzecz dla nóg to, nawet w upał, wędrować w mokrych skarpetkach.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 29 sty 2015, 19:15

W krajach gdzie jest wielu murzynów ubranie rajstop czarnych/czarnych prześwitujących powoduje, że od tyłu człowiek z naszą karnacją zlewa się w tłumie z potomkami Afrykanów.
dr.eklektyczny
Jasiek
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Jasiek » 01 lut 2015, 19:08

Na długą wędrówkę najlepsze są buty pionierki. No chyba że ktoś woli adidasy. Ja nie, bo adidasy zakładam w danym dniu wędrówki dopiero po skończonej trasie. Przy kilkudniowej trasie jest oczywiste że jedna para skarpet czy rajstop na jeden dzień chodzenia. Nie może być inaczej. W pionierkach jest raczej małe prawdopodobieństwo przemoczenia nóg. Mnie się nie zdarzyło jako że mam pionierki dobrze zaimpregnowane. Ale gdyby się zdarzyło to pewnie w trakcie trasy zmienił bym rajstopy i skarpety, a na pewno nie szedł bym w mokrych.
Jasiek
vp
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: vp » 07 lut 2015, 07:20

dr.pantyhose pisze:W krajach gdzie jest wielu murzynów ubranie rajstop czarnych/czarnych prześwitujących powoduje, że od tyłu człowiek z naszą karnacją zlewa się w tłumie z potomkami Afrykanów.
Proponuje bodystocking, tylko co z twarza ? :)
Kornecken
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Kornecken » 07 lut 2015, 11:41

vp pisze:
dr.pantyhose pisze:W krajach gdzie jest wielu murzynów ubranie rajstop czarnych/czarnych prześwitujących powoduje, że od tyłu człowiek z naszą karnacją zlewa się w tłumie z potomkami Afrykanów.
Proponuje bodystocking, tylko co z twarza ? :)
wysmarować sadzą i mamy fabrycznie nowego muzina :D
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 07 lut 2015, 19:19

Sam się dałem nabrać na takie nogi. Patrzę idzie facet w kapturze. Myślę, że ma czarne rajty. Mijam go, a to Afrykańczyk.
dr.eklektyczny
an_n
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Re:

Post autor: an_n » 24 lis 2016, 10:43

Radziu pisze:Ja myję głowę w czapce.
:))))) Kowboje podobno kąpali się w tym, czego nigdy z siebie nie sciągali..
ODPOWIEDZ