Rosyjski sklep internetowy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Czechow
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Rosyjski sklep internetowy
Przeglądając w internecie strony o rajstopach dla mężczyzn znalazłem stronę sklepu z Rosji, z szokująco niskimi cenami. Myślałem początkowo, że cały dowcip kryje się w cenie przesyłki, ale zrobiłem symulację opłaty pocztowej za paczkę wartościową, jednokilogramową, do Polski i nie wyszło wcale tak drogo. Co ciekawe, mają rajstopy z Adriana po ...zresztą sami sprawdźcie:
http://www.caretta-shop.ru/
http://www.caretta-shop.ru/
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Jeżeli brać kryterium tolerancji na noszenie rajstop przez facetów ,to ruscy rzeczywiście są cywilizowani . I to by było tyle z ich cywilizacji.
Kiedyś w jakiś temacie wrzuciłem link z ruskiej stronki na której były zdjęcia chłopaczków w rajstopach .Było tego pełno na tej stronie.Oni nie mieli oporów żeby robić zdjęciai pokazywac się w rajstopach .Co ciekawe na zdjęciach pokazane były twarze ,a nie jak się czesto zdarza w innych stronkach że twarze są zamazane lub zdjęcie jest od szyi w doł
Chyba ze 2 tygodnie temu ,w wiadomościach tvp był materiał o ruskich ktorzy przyjeżdzaja na zakupy z obwodu kalinigradzkiego .I przy okazji okazało się że jest piosenka na ten temat napisana ,która jes hitem w internecie.Poczatek tej piosenki zaczyna sie od słów -cytuję z pamięci ,wstajemy rano, ubieramy sie w rajstopy. wsiadamy w nasze auta i jedziemy do Polski .Trudno wyczuć ćży autor miał na myśli facetów ,kórzy ubierają rajtki czy tak ogółnie ,że wszyscy ,którzy jadą na zakupy czyli i kobiety.No ale faktem jest że coś jest na rzeczy ,skoro to napisał.
Kiedyś w jakiś temacie wrzuciłem link z ruskiej stronki na której były zdjęcia chłopaczków w rajstopach .Było tego pełno na tej stronie.Oni nie mieli oporów żeby robić zdjęciai pokazywac się w rajstopach .Co ciekawe na zdjęciach pokazane były twarze ,a nie jak się czesto zdarza w innych stronkach że twarze są zamazane lub zdjęcie jest od szyi w doł
Chyba ze 2 tygodnie temu ,w wiadomościach tvp był materiał o ruskich ktorzy przyjeżdzaja na zakupy z obwodu kalinigradzkiego .I przy okazji okazało się że jest piosenka na ten temat napisana ,która jes hitem w internecie.Poczatek tej piosenki zaczyna sie od słów -cytuję z pamięci ,wstajemy rano, ubieramy sie w rajstopy. wsiadamy w nasze auta i jedziemy do Polski .Trudno wyczuć ćży autor miał na myśli facetów ,kórzy ubierają rajtki czy tak ogółnie ,że wszyscy ,którzy jadą na zakupy czyli i kobiety.No ale faktem jest że coś jest na rzeczy ,skoro to napisał.
big fish
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Nie wiem skąd ten wniosek. Adrian kosztuje 660 rubli czyli 61,70 zł. To nie jest tanio.Czechow pisze:Przeglądając w internecie strony o rajstopach dla mężczyzn znalazłem stronę sklepu z Rosji, z szokująco niskimi cenami.
1 rubel = 0,0935 zł (średnio)
http://kantory.pl/kursy/