Nowa moda w Anglii- faceci w rajstopach w gazecie Metro

Linki, strony, opisy,... słowem wszystko co znaleźliśmy na ten rajstop na męskich nogach w necie, prasie, telewizji i innych mediach.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
RafalG
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Nowa moda w Anglii- faceci w rajstopach w gazecie Metro

Post autor: RafalG » 22 mar 2012, 21:23

Obszerny artykul o tym ze coraz wiecej facetow chodzi w rajstopach, sporo fajnych zdjec. Ukazal sie w bezplatnej gazecie Metro ktora czyta kazdy mieszkaniec Londynu podczas dojazdu do pracy. Ogromny naklad gazety sprawil ze czytalo o tym milliony ludzi :-D Nowa moda zaczyna sie w Anglii na potege :)
http://www.metro.co.uk/lifestyle/893872 ... man-tights
big fish
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: big fish » 22 mar 2012, 22:16

A Ty jesteś teraz w Londynie ,czy tylko w internecie to znalazłeś?
Jak w Londynie ,to opisz jak się sprawy mają z tym noszeniem rajstop przez angoli.
Czy rzeczywiście noszą oficjalnie faceci rajtki ,czy to jest jak u nas ,incydentalnie.
big fish
RafalG
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: RafalG » 23 mar 2012, 01:03

Tak, jestem w Londynie i zobaczylem ten artykul najpierw w gazecie. Nie jest tak ze faceci chodza w rajstopach, ale widzialem kilka razy w szortach i czarnych rajstopach, do tego marynarka i szalik.duzo facetow rowerzystow ma zalozone legginsy lub rajstopy.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 23 mar 2012, 10:54

Ale jest to sporadyczne w UK. Jak wam juz kiedyś pisałem mi też się zdażyło zobaczyć kogoś płci męskiej w rajstopach ale to nie częsty widok.
dr.eklektyczny
big fish
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: big fish » 23 mar 2012, 14:50

W takim społeczeństwie tolerancyjnym ,z obyciem światowym :lol: nie ma zbyt wielu chetnych facetów do noszenie rajstop?
Na dodatek mają do wyboru -męskie ,czy raczej unisex ,i damskie.
Niie moge sie jakoś przekonac ,że rajstopy sie u facetów upowszechnią jako strój wierzchni.
Chyba jednak faceci czuja ,ze męskie nogi w rajstopach to mało męski widok.
big fish
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 23 mar 2012, 18:18

Ja bym nie chciał aby się upowszechniły tak jak na kobiecych nogach. Ale chciałbym aby były tolerowane bez zwracania szczególnej uwagi.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 23 mar 2012, 21:54

Dlatego musimy zachować umiar. Nie wiem, czy to tylko męskie spojrzenie na świat, ale wydaje mi się, ze kobiety mają ładniejsze nogi i dla nich jest wskazane nosić odsłonięte w całości, dla nas pokracznych i niezgrabnych tylko poniżej kolana. Przy lekkim odsłonięciu będziemy tolerowani.
Obrazek
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 23 mar 2012, 22:42

Papo, do Rewolucji Francuskiej kobiety nosiły suknie, spod których nawet pantofelka nie było widać, a panowie krótkie spodnie i pończochy. Za to panie eksponowały dekolty. I wszystkim wydawało się to normalne.
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 26 mar 2012, 13:39

A ja bym życzył sobie by rajstopy i pończochy były równie powszechne i eksponowane na męskich nogach tak samo jak jest to dziś na kobiecych, a te ubrania były (wszystkie) uważane jako unisex :-), bo nie ubranie spanowi o płci człowieka, lecz jego wnętrze :-)
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 01 cze 2012, 22:42

W Polskiej gazecie Metro, jakiś kilka lat temu pisano o spódnicach męskich, zresztą wspominałem o tym na forum wtedy. Ale jakoś nie widać, żeby ten artykuł coś zmienił.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
ODPOWIEDZ