Fluid
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Fluid
Używa ktoś,wiem że potrafi dać zaskakujące efekty.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Re: Fluid
Podpytałem panie w drogerii jaki podkład polecają dla mnie i od razu spytały mnie czy chcę podkład kryjący czy rozświetlający, do tego z różnym stopniem krycia i matowienia cery. Dużo tego do wyboru i całkiem się w tym pogubiłem ale pani poleciła mi CATRICE HD LIQUID COVERAGE i jestem zadowolony. Na pewno jest lepszy od podkładu maybelline, który miałem wcześniej. Na miejscu przy doświetlonym lustrze pani pomogła dobrać mi kolor, poleciła mi rozsmarować próbkę na szyi. Dla mnie najlepiej pasował odcień o symbolu: 030 Sand Beige. Podkład kosztował w HEBE 39 złotych więc nie majątek. Adrian co do efektu to dużo podkładu daje efekt gładkości ale też bladości cery, bo kryje naturalny wygląd skóry. Jak masz ciemny zarost to dużo podkładu na twarzy daje efekt mocno nieciekawy. Moim zdaniem podkład jest dla facetów o jasnym lekkim i mało widocznym zaroście. No i od razu do podkładu pani w HEBE poleciła mi zakup gąbki do nakładania podkładu lub pędzla - do wyboru. Tyle wiem w tym temacie. Adrian najlepiej iść do drogerii, panie doradzą i pomogą. Proponuję tam iść tak jak prezentujesz się tu na forum czyli w spódnicy i botkach na obcasie a już najlepiej to wspólne zakupy z żoną czy partnerką. Wtedy frajda największa.