Uwaga na przymierzalnie!!!

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
legi
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Uwaga na przymierzalnie!!!

Post autor: legi » 24 lut 2012, 14:47

Propo przymierzalni rzeczywiście uważajcie z innego powodu!
Wielu ludzi może "jarać" podglądanie i sam miałem to przykre doświadczenie - poszedłem do przymierzalni przymierzyć spodnie obok w kabinie słyszę chichoty młodych dziewczyn - spoko co mnie to obchodzi ja mam do przymierzenia spodnie! - rozbieram się a tu słyszę te patrz kurde ten facet ma rajtuzy damskie - fakt miałem grube polarowe było -20 na dworze - se myślę kurna skąd one to wiedzą / widzą! A tu patrze w górę kamerka na gęsiej szyjce skierowana na mnie od góry (dostępna na allegro bez problemu) - powiadomiłem sprzedawcę, przyszła ochrona i zajęła się małolatami! Potem myśli mogą po głowie biegać - a jak film trafi do netu!

Teraz mam obsesję jak wchodzę do przymierzalni i sprawdzam czy nawet w dowolnym grubszym wkręcie nie ma kamery - świat jest dziwny, a technika coraz bardziej zaawansowana i zminiaturyzowana! Lepiej zakupić małe urządzenie do wykrywania kamer cena około bodaj 200 zł!
Pozdrawiam - i uważajcie :-) !
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe :mrgreen:
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 08 mar 2012, 23:36

Nie popadaj w obsesję. Nie gwałcisz, nie kradniesz, nie cudzołożysz. Masz "skarpetki w kolorowe paski" to jesteś pedał? Pan Bóg o pedałach nie wspominał, ale wspomniał o tych co fałszywe świadectwa o bliźnich wystawiają.

Co Ci YouTube zaszkodzi? Ksiądz paraduje w sukni i nikt o nim nie gada.

A tak poważnie, to wypnij się na to, i tyle!
Obrazek
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Re: Uwaga na przymierzalnie!!!

Post autor: Radziu » 01 cze 2012, 23:48

legi pisze:A tu patrze w górę kamerka na gęsiej szyjce skierowana na mnie od góry (dostępna na allegro bez problemu) - powiadomiłem sprzedawcę, przyszła ochrona i zajęła się małolatami! Potem myśli mogą po głowie biegać - a jak film trafi do netu!
Że faceci podglądają i nagrywają kobietki to nie raz słyszałem, ale żeby odwrotnie :shock: dobrze zrobiłeś, też bym tak postąpił.
Awatar użytkownika
Pogas_pl
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Pogas_pl » 24 lis 2012, 12:26

Teraz wszystkiego można się spodziewać,zależy jeszcze w jakim sklepie. Raczej rzadziej zdarza się to w galeriach handlowych w tych dobrych i markowych sklepach.
www.pogas.pl - bielizna damska i męska
ODPOWIEDZ