Uwaga na przymierzalnie!!!
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Uwaga na przymierzalnie!!!
Propo przymierzalni rzeczywiście uważajcie z innego powodu!
Wielu ludzi może "jarać" podglądanie i sam miałem to przykre doświadczenie - poszedłem do przymierzalni przymierzyć spodnie obok w kabinie słyszę chichoty młodych dziewczyn - spoko co mnie to obchodzi ja mam do przymierzenia spodnie! - rozbieram się a tu słyszę te patrz kurde ten facet ma rajtuzy damskie - fakt miałem grube polarowe było -20 na dworze - se myślę kurna skąd one to wiedzą / widzą! A tu patrze w górę kamerka na gęsiej szyjce skierowana na mnie od góry (dostępna na allegro bez problemu) - powiadomiłem sprzedawcę, przyszła ochrona i zajęła się małolatami! Potem myśli mogą po głowie biegać - a jak film trafi do netu!
Teraz mam obsesję jak wchodzę do przymierzalni i sprawdzam czy nawet w dowolnym grubszym wkręcie nie ma kamery - świat jest dziwny, a technika coraz bardziej zaawansowana i zminiaturyzowana! Lepiej zakupić małe urządzenie do wykrywania kamer cena około bodaj 200 zł!
Pozdrawiam - i uważajcie !
Wielu ludzi może "jarać" podglądanie i sam miałem to przykre doświadczenie - poszedłem do przymierzalni przymierzyć spodnie obok w kabinie słyszę chichoty młodych dziewczyn - spoko co mnie to obchodzi ja mam do przymierzenia spodnie! - rozbieram się a tu słyszę te patrz kurde ten facet ma rajtuzy damskie - fakt miałem grube polarowe było -20 na dworze - se myślę kurna skąd one to wiedzą / widzą! A tu patrze w górę kamerka na gęsiej szyjce skierowana na mnie od góry (dostępna na allegro bez problemu) - powiadomiłem sprzedawcę, przyszła ochrona i zajęła się małolatami! Potem myśli mogą po głowie biegać - a jak film trafi do netu!
Teraz mam obsesję jak wchodzę do przymierzalni i sprawdzam czy nawet w dowolnym grubszym wkręcie nie ma kamery - świat jest dziwny, a technika coraz bardziej zaawansowana i zminiaturyzowana! Lepiej zakupić małe urządzenie do wykrywania kamer cena około bodaj 200 zł!
Pozdrawiam - i uważajcie !
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Nie popadaj w obsesję. Nie gwałcisz, nie kradniesz, nie cudzołożysz. Masz "skarpetki w kolorowe paski" to jesteś pedał? Pan Bóg o pedałach nie wspominał, ale wspomniał o tych co fałszywe świadectwa o bliźnich wystawiają.
Co Ci YouTube zaszkodzi? Ksiądz paraduje w sukni i nikt o nim nie gada.
A tak poważnie, to wypnij się na to, i tyle!
Co Ci YouTube zaszkodzi? Ksiądz paraduje w sukni i nikt o nim nie gada.
A tak poważnie, to wypnij się na to, i tyle!
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
Re: Uwaga na przymierzalnie!!!
Że faceci podglądają i nagrywają kobietki to nie raz słyszałem, ale żeby odwrotnie dobrze zrobiłeś, też bym tak postąpił.legi pisze:A tu patrze w górę kamerka na gęsiej szyjce skierowana na mnie od góry (dostępna na allegro bez problemu) - powiadomiłem sprzedawcę, przyszła ochrona i zajęła się małolatami! Potem myśli mogą po głowie biegać - a jak film trafi do netu!
- Pogas_pl
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Teraz wszystkiego można się spodziewać,zależy jeszcze w jakim sklepie. Raczej rzadziej zdarza się to w galeriach handlowych w tych dobrych i markowych sklepach.
www.pogas.pl - bielizna damska i męska