Najpierw piszesz...
Plener do zdjęć ciekawy, ale zdjęcia swojej żonki jak zwykle popsułeś. Osobiście uważam, że bez sensu je tu pokazujesz, bo takie zdjęcia kojarzą mi się z innymi portalami. Ani nie są w temacie forum
Po moim poście brzmiącym następująco...
Tak mi się zdaje, że właśnie o tym jest nasz wątek. Nero chodzi ubrany jak chce, ja ubieram się tak jak lubię. I dla każdego z nas jest to normalne. Chodzimy po mieście, na spacery, czasami robimy zdjęcia i pokazujemy jak Moda i Nowa Moda przeplata się u nas bardzo płynnie. Do tego mamy dość spory dystans do siebie, żeby pożartować, potarzać się w ruinach, świetnie się przy tym bawiąc. Wyjścia Nero, to nasze wspólne wyjścia, to nasza radość z cieszenia się Modą w pełnym rozumieniu tego słowa, a przede wszystkim sobą nawzajem.
Piszesz...
Zgadzam się z Igą. To właśnie jest nowa moda. Zakładanie czegoś czego nie widać lub chodzi się w tym wyłącznie w domu trudno nazwać modą
Totalny brak konsekwencji w formułowaniu poglądów. Ale czekamy na inne Twoje perełki, bo najwyraźniej konkretnie nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie.
Z pewnością cieszenie się wraz ze swoja partnerką z nowych ubrań modowych i nowomodowych jest bliższe temu forum, niż opowiadanie o ławeczkach i zwierzątkach. Więc sprzątanie zacznij od siebie, bo najwyraźniej gniecie Cię, że z Nero stoimy za sobą murem w każdej dziedzinie naszego życia.