Everybody loves Radzio

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
Iga
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Everybody loves Radzio

Post autor: Iga » 28 sie 2011, 21:40

Zapisuję się do Twojego fanklubu. Dzień bez gadania bredni jest dniem straconym. Dziękuję o wielki mentorze, padam na kolana przed Twą mądrością. Porażasz mnie swoim intelektem i taktem.

Mam zamiar umieszczać tu Twoje wybitne osiągnięcia. O to pierwsze:
Plener do zdjęć ciekawy, ale zdjęcia swojej żonki jak zwykle popsułeś. Osobiście uważam, że bez sensu je tu pokazujesz, bo takie zdjęcia kojarzą mi się z innymi portalami. Ani nie są w temacie forum, ani nie mają uroku. Szanuj swoją kobietę.
Jestem szczęśliwa, a jeśli ktoś ma z tym problem, to jego problem...
Radziu

Post autor: Radziu » 29 sie 2011, 00:02

No cóż, widać jednak wątek musi być oddzielny bo z tamtego mój post został skasowany. Tylko nie wiem czy to właściwy dział do takich dyskusji, bo nie dopatrzyłem się niczego unisex w jej zdjęciach.

Już wiemy, że Iga w sprawie sensu tego rodzaju swoich zdjęć potrafiła jedynie napisać : "muuuuuuuuuu", ale może ktoś inny potrafi coś więcej napisać na temat :?: Czemu one mają służyć :?:
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 29 sie 2011, 00:12

:mrgreen: ....a łyżka na to: nie możliwe! :mrgreen:
Awatar użytkownika
Iga
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Iga » 29 sie 2011, 07:35

To ja mam prośbę o wyjaśnienie, jaki sens na forum o modzie uniseks ma opowiadanie, że sobie lisek chodzi. Z góry dziękuję za wyczerpująca odpowiedź.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 29 sie 2011, 08:38

Bo gdyby Radziu miał procę, to by go z niej ustrzelił i zrobił z niego kołnierz. Howk!
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 29 sie 2011, 09:15

byczunio pisze:Bo gdyby Radziu miał procę, to by go z niej ustrzelił i zrobił z niego kołnierz. Howk!
Dobre Byczunio, dobre !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Radziu

Post autor: Radziu » 29 sie 2011, 10:10

Wątek o okolicy akurat nie ja założyłem, o okolicy pisali inni, napisałem i ja. Poza tym jest to osobny wątek. I jest we właściwym dziale. O lisku nie piszę w wątku o moich wyjściach.

Czyli rozumiem, że nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie.
Gość

Post autor: Gość » 29 sie 2011, 10:35

Najpierw piszesz...
Plener do zdjęć ciekawy, ale zdjęcia swojej żonki jak zwykle popsułeś. Osobiście uważam, że bez sensu je tu pokazujesz, bo takie zdjęcia kojarzą mi się z innymi portalami. Ani nie są w temacie forum
Po moim poście brzmiącym następująco...
Tak mi się zdaje, że właśnie o tym jest nasz wątek. Nero chodzi ubrany jak chce, ja ubieram się tak jak lubię. I dla każdego z nas jest to normalne. Chodzimy po mieście, na spacery, czasami robimy zdjęcia i pokazujemy jak Moda i Nowa Moda przeplata się u nas bardzo płynnie. Do tego mamy dość spory dystans do siebie, żeby pożartować, potarzać się w ruinach, świetnie się przy tym bawiąc. Wyjścia Nero, to nasze wspólne wyjścia, to nasza radość z cieszenia się Modą w pełnym rozumieniu tego słowa, a przede wszystkim sobą nawzajem.
Piszesz...
Zgadzam się z Igą. To właśnie jest nowa moda. Zakładanie czegoś czego nie widać lub chodzi się w tym wyłącznie w domu trudno nazwać modą
Totalny brak konsekwencji w formułowaniu poglądów. Ale czekamy na inne Twoje perełki, bo najwyraźniej konkretnie nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie.

Z pewnością cieszenie się wraz ze swoja partnerką z nowych ubrań modowych i nowomodowych jest bliższe temu forum, niż opowiadanie o ławeczkach i zwierzątkach. Więc sprzątanie zacznij od siebie, bo najwyraźniej gniecie Cię, że z Nero stoimy za sobą murem w każdej dziedzinie naszego życia.
Radziu

Post autor: Radziu » 29 sie 2011, 11:13

Kto to napisał i dlaczego można pisać bez rejestracji :?:

Nie rozumiem o co Ci chodzi. Przecież nigdy nie przeczyłem, że swobodne chodzenie przez nero w rajstopach i dobrze dobranych elementach unisex nie jest nową modą. Nero stosuje nową modę, a Anipoki stosuje modę podomkową i o to chodziło. Cytat o plenerze to juz inny temat, pomieszałaś/eś trochę wątki.

I uwierz mi, nic mnie nie gniecie, bo jak już pisałem swojej żony nie zamieniłbym na żadną inną.
Awatar użytkownika
Iga
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Iga » 29 sie 2011, 13:31

To ja pisałam Radziu, ale jakimś cudem zapisało mnie jako Gość.

Poza tym wspaniale, że masz wymarzoną małżonkę. Szkoda tylko, że jej tu z nami nigdy nie ma. I nie chodzi wcale o zmianę żon, nie gustuję w rachitycznych, upierdliwych facetach a i Ty nie pałasz do mnie wielką sympatią jak widać :D Chodzi raczej o to, że wybitnie przeszkadza Ci moja obecność na wątku Nero. Ciekawa jestem, czy gdybyś miał wybór, nie wolałbyś cieszyć się tutaj Nową Modą wraz z żoną?...
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 29 sie 2011, 16:30

Obawiam się, że cokolwiek (może oprócz bodypainting) Iga założy na siebie, to i tak nie będzie to uznane za Nową Modę z racji, że w sensie uogólnionym Nowa Moda nie obejmuje kobiet.
Radziu

Post autor: Radziu » 29 sie 2011, 16:44

Iga Twoja obecność absolutnie mi nie przeszkadza. Jedynie uważam, że Twoje zdjęcia nie są w odpowiednim miejscu. Poza tym nero pokazuje Cię jako kobietę bez głowy, zupełnie jak towar, sztukę mięsa, dlatego kojarzą mi się te zdjęcia z nylonomanią.
Gość

Post autor: Gość » 29 sie 2011, 17:14

Najczęściej to ja szykuję zdjęcia do wstawienia. Tutaj chodzi o ubranie, nie sądzę, aby obecność zblurowanej głowy wniosło coś istotnego do zdjęcia. Poza tym Nero bez mojej zgody niczego nie umieszcza. A ja już wyraźnie mówiłam, że odkrywanie naszej prywatności nie jest nam do niczego potrzebne. Zauważyłam jednak, że z premedytacją wypuszczasz posty z niektórymi danymi. Tylko po co?
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 29 sie 2011, 17:16

Radziu nadinterpretacja z twojej strony.
Gdzie niby Nero miałby pokazać Igę, która jest w pełnym tego słowa znaczeniu propagatorką Nowej Mody w wykonaniu Nero?
Ze względów bezpieczeństwa (dla mnie zrozumiałych) wystepują incognito i dlatego twarz Igi jest wyblurowana co ty błędnie interpretujesz jako jej towaryzację. A zdjęcia są conajwyżej nasączone umiarkowaną dozą erotyzmu, bez cienia seksualizmu i gdyby nie kwestia ochrony dóbr osobistych mogłyby być pokazane bez maskowania.
Radziu

Post autor: Radziu » 29 sie 2011, 23:32

Anonymous pisze:Zauważyłam jednak, że z premedytacją wypuszczasz posty z niektórymi danymi. Tylko po co?
Iga, to Ty :?: Jakie dane masz na myśli :?:
Radziu

Post autor: Radziu » 29 sie 2011, 23:49

Iga pisze:Poza tym wspaniale, że masz wymarzoną małżonkę. Szkoda tylko, że jej tu z nami nigdy nie ma. [...] czy gdybyś miał wybór, nie wolałbyś cieszyć się tutaj Nową Modą wraz z żoną?...
Może i fajnie by było, ale Ona nie lubi komputera, internetu, a na forach internetowych, na żadnych wogóle nie przesiaduje. Przez chwilę brała czynny udział w na crosie, i bierny na nylonomanii. A i to forum czasami przegląda.
Awatar użytkownika
Iga
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Iga » 30 sie 2011, 07:46

Iga, to Ty :?: Jakie dane masz na myśli :?
Dalej rżniesz głupa, widocznie takie hobby. My mieszkamy w Nerocity i niech tak zostanie
Radziu

Post autor: Radziu » 30 sie 2011, 09:33

OK, ale o Wrocławiu sami pisaliście, więc nie rozumiem problemu. Dopiero później stwierdziliście, że to niebezpieczne podawać nazwę miasta, bo przez to możecie być rozpoznani.

PS. jest tu wogóle jakiś moderator :?:
Gość

Post autor: Gość » 30 sie 2011, 09:37

I po co to teraz napisałeś? Jesteś żałosny...
Radziu

Post autor: Radziu » 30 sie 2011, 09:39

Iga, to TY :?:

Tzn co napisałem? Napisałem, że Wy napisaliście, czy że pytam o moderatora :?:
Radziu niezalogowany

Post autor: Radziu niezalogowany » 30 sie 2011, 09:39

aaaaa piszę bez logowania
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 30 sie 2011, 09:48

Radziu pisze: Dopiero później stwierdziliście, że to niebezpieczne podawać nazwę miasta.
Jak widać nadal masz problemy z uszanowaniem naszej decyzji o tym by nie podawać nazwy miasta. Tak zdecydowaliśmy już dawno z Igą więc Radziu ostrzegam Cię byś nie posuwał się w swoich postach zbyt daleko. Naprawdę tak ciężko Ci zrozumieć, wytężyć szare komórki czy tylko udajesz?
Radziu

Post autor: Radziu » 30 sie 2011, 10:10

Naprawdę ciężko mi zrozumieć w czym problem, skoro i tak wszyscy wiedzą, a jak nie wiedzą to mogą to wyczytać z waszych postów. No i jaki problem, skoro to tak duże miasto że daje 100% anonimowości. No ale skoro to taki problem to nie będę powtarzać tej nazwy. Naprawdę nie spodziewałem się, że może to stanowić problem, trzeba było napisać o tym jak pierwszy raz, kilka miesięcy temu wymieniłem tą nazwę.
kluczmistrz
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: kluczmistrz » 30 sie 2011, 13:03

pewnyś że 100%?
Radziu

Post autor: Radziu » 30 sie 2011, 15:14

Przy takiej ilości mieszkańców jestem tego pewien.
ODPOWIEDZ