Izzy Hilton
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Izzy Hilton
Przypadkiem na niego trafiłem. Wyjątkowo kontrowersyjny chłapak, ale bardzo odważny.
Czy ktoś coś więcej o nim wie? Co sądzicie o tym stylu dla chłopaka. Komentarze jakie spotkałem były skrajne, jednak panowie wyśmiewali pedała, a dziewczyny bywały zachwycone.
http://www.samosia.pl/pokaz/495734/podo ... zzy_hilton
Czy ktoś coś więcej o nim wie? Co sądzicie o tym stylu dla chłopaka. Komentarze jakie spotkałem były skrajne, jednak panowie wyśmiewali pedała, a dziewczyny bywały zachwycone.
http://www.samosia.pl/pokaz/495734/podo ... zzy_hilton
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Trochę jak Madox z Mam Talent
http://www.talenty.pl/index.php?str=linkif&filmy=19380
z komentarzami podobnie
http://www.talenty.pl/index.php?str=linkif&filmy=19380
z komentarzami podobnie
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Madox jest w porzo, natomiast ten Marc Mez vel Izzy Hilton to jak dla mnie już trans. Zresztą nawet sobie damskie pseudo wziął.
Już od jakiegoś czasu zauważyłem taki nowy gatunek w necie. Nazywa się to Androgynous.
Madox do tego pasuje idealnie, ale ten drugi już nie.
Dla wyjaśnienia - Androgynia
Generalnie definicja ta ma niewiele wspólnego z upodabnianiem się do płci przeciwnej ale przecież trzeba mieć jakieś wytłumaczenie no i oni mają ;)
Czytając tą definicję zdałem sobie sprawę,ze ja też pasuję do tego modelu, jednak nie upodabniam się do kobiety.
Już od jakiegoś czasu zauważyłem taki nowy gatunek w necie. Nazywa się to Androgynous.
Madox do tego pasuje idealnie, ale ten drugi już nie.
Dla wyjaśnienia - Androgynia
Generalnie definicja ta ma niewiele wspólnego z upodabnianiem się do płci przeciwnej ale przecież trzeba mieć jakieś wytłumaczenie no i oni mają ;)
Czytając tą definicję zdałem sobie sprawę,ze ja też pasuję do tego modelu, jednak nie upodabniam się do kobiety.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- DanielSz
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Panowie.. (i panie) znowu zjeżdżacie na ciuchy, a może tak pogadamy o tym zjawisku androgynicznym, bo coraz więcej widać o tym i słychać. Może jakieś wasze opinie i przemyślenia?? Mnie cały czas nurtuje dlaczego takie osobniki używają określenia androgynous jeżeli ono nie pasuje w ogóle do ich stylu kobiecego. Przecież z definicji wynika jasno, że chodzi o zachowania a nie ubiór. Czy to taki chwyt na wytłumaczenie swojego postępowania?
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Muszę przyznać, że podoba mi się taki styl ubierania u chłopakow. Jednak nie każdemu on pasuje, zwłaszcza starszym. Każdy wiek ma swoje prawa. Jak widzimy dziewczynę w dżinsach i koszulce bawełnianej plus na nogach adidasy, to przecież nie mówimy chłopak, nawet jak będzie ostrzyżona na chłopaka.
Powyższe przykłady pokazują chłopców, ubranych nietypowo, ekstrawagancko, na wzór dziewczyny. Jednak to dalej chłopcy, tylko może o duszy delikatnej. Piękni, trochę inni od średniej, ale dalej to chłopcy. Ten ubiór odzwierciedla ich wnętrze, ich potrzeby. Ja jestem za tym, kto chce powinien mieć prawo.
Chwilami żałuję, że młodość minęła a i czasy były inne. Bo kto wie?
Co do nazewnictwa, to ja nie wnikam w to, bo coś na przeciwników trzeba mieć, a im bardziej naukowo brzmi tym lepiej.
Powyższe przykłady pokazują chłopców, ubranych nietypowo, ekstrawagancko, na wzór dziewczyny. Jednak to dalej chłopcy, tylko może o duszy delikatnej. Piękni, trochę inni od średniej, ale dalej to chłopcy. Ten ubiór odzwierciedla ich wnętrze, ich potrzeby. Ja jestem za tym, kto chce powinien mieć prawo.
Chwilami żałuję, że młodość minęła a i czasy były inne. Bo kto wie?
Co do nazewnictwa, to ja nie wnikam w to, bo coś na przeciwników trzeba mieć, a im bardziej naukowo brzmi tym lepiej.
Androgynia to bardzo szerokie pojęcie, dotyczy nie tylko zachowania, ale i ubioru, może też dotyczyć cech fizycznych.kasior pisze:Przecież z definicji wynika jasno, że chodzi o zachowania a nie ubiór.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Androgynia
A co do zachowania, to raczej nie wiele wiemy, lub nawet nic nie wiemy na temat osób o których mowa w tym wątku.
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: