Manifest
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Manifest
Przejżałem stronę zasugerowaną przez człowieczka i doznałem szoku, po którym uważam, że powinniśmy nosić co chcemy i otoczeniem się absolutnie nie przejmować. Co mnie tak zszokowało?
Otóż w dziale "panties" damskie majtki mają pozostałość po MĘSKIM ROZPORKU! Rozumiem, że to tylko ozdoba, taka forma artystyczna\ego wyrazu. Ale, skoro na damskich majtadałach wyszywa się coś co ma imitować rozporkek, to absolutnie nie ma żadnych ale to ŻADNYCH przeciwskazań, by męska bielizna była wykańczana koronkami, żeby mężczyźni nosili rajstopy, spódniczki czy cokolwiek jeszcze z damskiej odziezy zapragną. [koniec manifestu]
To ten link http://store.americanapparel.net/women-panties.html
papa_smerf
Otóż w dziale "panties" damskie majtki mają pozostałość po MĘSKIM ROZPORKU! Rozumiem, że to tylko ozdoba, taka forma artystyczna\ego wyrazu. Ale, skoro na damskich majtadałach wyszywa się coś co ma imitować rozporkek, to absolutnie nie ma żadnych ale to ŻADNYCH przeciwskazań, by męska bielizna była wykańczana koronkami, żeby mężczyźni nosili rajstopy, spódniczki czy cokolwiek jeszcze z damskiej odziezy zapragną. [koniec manifestu]
To ten link http://store.americanapparel.net/women-panties.html
papa_smerf
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2009, 14:56 przez byczunio, łącznie zmieniany 1 raz.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
Madziu bo faceci sami sobie winni, a to z prostego powodu, że są leniami jeśli chodzi o wygląd (po co kombinować, najlepiej kupić kolejny garniak i po ptokach), bo gdyby walczyli o równouprawnienie w ubiorze to byśmy nie znali słowa unisex, bo wszystko by było jak damskie, tak i męskie, a niestety przez wieki kobiety poszerzają swoją szafę, a faceci zawężają (ostał się ino garniak), jak tak dalej pójdzie, to jedynym oficjalnym strojem męskim będzie dres.Magda pisze:Tyle Papciu! ,że większość Pań zabiera to co męskie- ale jakos niemile widzi jak Panowie zakładają zaanektowana odzież, li tylko damską- zaglądałam na rózne fora i czytałam różne wypowiedzi
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Pogas_pl
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Również widzę, że zacierają się różnice między damską a męską bielizną. Jeżeli facet chce nosić koronki, to niech nosi. Tak samo kobiety, jak lubią ubierać męską bieliznę, niech to robią. Troszkę więcej tolerancji:!!!
www.pogas.pl - bielizna damska i męska
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt: