Everybody loves Radzio
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Twoja wypowiedź potwierdza częściowo cytat który wkleiłeś. Ale tak samo bzdurne jest kontynuowanie tej dyskusji, a szczególnie w wątku w którym zamierzałeś to robić.nero pisze:Radziu mylisz się. To Twoje wypowiedzi są tak ciekawe dlatego został stworzony specjalny dla nich wątek by je celebrowaćRadziu pisze:Bo bzdurne kłótnie są z pewnością ciekawsze, niż pójście do kina na obcasach.
Nie mam ani uprawnień ani tym bardziej chęci. Za to widzę, że Twoje posty sprowadzają się jedynie do atakowania mojej osoby. Zastanów się może nad usunięciem swojego konta.Kacper pisze:Wiesz co jest największym problemem na forum Radziu? To, że masz tutaj zarejestrowane konto - zrób coś dobrego dla ludzi i usuń swoje konto, nie wchodź tutaj i nie truj ludziom dupy!
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Odezwał się ten co nie atakuje, nie uważa że ma zawsze rację, ten co odpowiada zawsze miło i uprzejmie.Radziu pisze:.... posty sprowadzają się jedynie do atakowania mojej osoby. Zastanów się może nad usunięciem swojego konta.
Moja sugestia do WSZYSTKICH: ignorować każdy post Radzia, który nic ciekawego nie wnosi do Nowej Mody, do jej propagowania, który nie zawiera przykładów z życia, relacji itd itd. Iga już to robi bo inaczej wygram 50 zł na rajstopy Dołączam się więc do tej inicjatywy a adminowi zostawiam decyzję o usunięciu tego tematu.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
popieram ostatnie wypowiedzi danona i boggiego.
na początku radosław też dał mi lekcję ale w krótkim czasie wszystko wróciło do normy. wróciło dlatego bo nastał szybki koniec wzajemnego odszczekiwania się, ale niektórzy najwyraźniej to lubią. te forum nie jest po to... opanować się czas i wydorośleć.
p.s. i coś do kacpra. weź już przestań. na 65 postów więcej się naszczekałeś niż wniosłeś do tematu.
na początku radosław też dał mi lekcję ale w krótkim czasie wszystko wróciło do normy. wróciło dlatego bo nastał szybki koniec wzajemnego odszczekiwania się, ale niektórzy najwyraźniej to lubią. te forum nie jest po to... opanować się czas i wydorośleć.
p.s. i coś do kacpra. weź już przestań. na 65 postów więcej się naszczekałeś niż wniosłeś do tematu.
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Wiecie co? Radziu ma naprawdę jeden WIELKI problem, mianowicie ma już po prostu MANIĘ wymądrzania się we WSZYSTKICH postach jakie są na tym forum.
Praktycznie KAŻDY post na tym forum jest obarczony niezrównanymi komentarzami szanownego Radzia i w niemal w każdym zaczyna się od słownej zaczepki, a jak tylko jest taka możliwość to Radzu MUSI wyrazić SWOJE zdanie na każdy temat i to ma być święte słowo, bo jak nie to potem z każdego postu robi się wielka kłutnia. Dokładnie tak jak to ma miejsce w tym i innych postach.
Dlatego popieram zdanie Nero, OLEWAĆ wypowiedzi Radzia, które nie wnoszą kompletnie NIC pozytywnego do danego tematu.
KONIEC I KROPKA !!!
Praktycznie KAŻDY post na tym forum jest obarczony niezrównanymi komentarzami szanownego Radzia i w niemal w każdym zaczyna się od słownej zaczepki, a jak tylko jest taka możliwość to Radzu MUSI wyrazić SWOJE zdanie na każdy temat i to ma być święte słowo, bo jak nie to potem z każdego postu robi się wielka kłutnia. Dokładnie tak jak to ma miejsce w tym i innych postach.
Dlatego popieram zdanie Nero, OLEWAĆ wypowiedzi Radzia, które nie wnoszą kompletnie NIC pozytywnego do danego tematu.
KONIEC I KROPKA !!!
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Anipoki, powtarzasz to co już było napisane. Powtórzę więc swoją odpowiedź. Zresztą obie odpowiedzi są w moim podpisie. Problem nie jest mój. A swoje zdanie mam i będę je wyrażał. Od tego jest forum.
Danon i Krzysiu, dzięki za to co napisaliście.
Ale mam nadzieję, że to naprawdę KONIEC I KROPKA. Są ciekawsze tematy na forum.
Danon i Krzysiu, dzięki za to co napisaliście.
Ale mam nadzieję, że to naprawdę KONIEC I KROPKA. Są ciekawsze tematy na forum.
to chyba dobrze - dzięki temu forum przetrwało okresy gdzie nikomu nic nie chciało się napisać. A stwierdzić muszę że Radzio co prawda mocno broni swojego zdania, ale nie jest też tak, że zmusza kogoś aby to zdanie było również jego. A tak na marginesie - dajcie spokój, każdy jest jaki jest i po co go zmieniać, a forum bez Radzia byłoby .........*anipoki pisze:... Radzu MUSI wyrazić SWOJE zdanie na każdy temat ....
*odpowiedz sobie sam - tylko szczerze i w aspekcie całościowym.
wujek dobra rada.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Ostatnio mam wrażenie że po wojnie Nero i Igi z Radkiem nagle zapanowała moda na czepianie się Radzia tak po prostu. Doskonały przykład - Kacper. Nie wiem, czy to jakaś nowa nowa moda czy leczenie kompleksów, czy jeszcze coś innego. Nikogo nie bronię bo sporo czasu Radziu temu też mi podniósł ciśnienie jakąś pierdołą ale dałem sobie spokój i przemilczałem sprawę bo jak widać taki ma styl wypowiedzi i nie było sensu się użerać. Zgadzam się że mógłby czasami dać na luz i nie komentować każdego zdania.dr.pantyhose pisze:Ale moje moderatorskie zdanie jest takie, że Radek jest potrzebny naszej sprawie ale mógłby zmienić ton wypowiedzi aby nie drażnić innych.
Prawda jest taka że z tego co widzę to Radziu dawno już odpuścił a kolejne osoby wyskakują z chamskimi komentarzami i ciągną sprawę niepotrzebnie śmiecąc forum.