Everybody loves Radzio

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Radziu

Post autor: Radziu » 02 wrz 2011, 23:11

Ale przecież napisałem, żebyście sobie pisali co chcecie. Ktoś tam już nawet pisał o seksie w rajstopach i o tym że ubolewa że sam ich nie zakłada, ale nie napisał dlaczego, a przecież można kontynuować ten wątek.

Wrzucaj śmiało, bo masz słabą silną wolę.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 03 wrz 2011, 09:19

Podstawowym problemem Radzia jest to, że ma internet w komórce i powiadomienie o każdym nowym wpisie na forum. W efekcie momentalnie wchodzi na forum i odpisuje każdemu. Trzeba wyłączyć powiadamianie albo zabrać Radziowi komórkę. I będzie spokój.
Radziu

Post autor: Radziu » 03 wrz 2011, 09:20

Hehe, ale to nie jest mój problem, to dla niektórych osób stanowi problem.
Kacper
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Kacper » 03 wrz 2011, 15:27

Wiesz co jest największym problemem na forum Radziu? To, że masz tutaj zarejestrowane konto - zrób coś dobrego dla ludzi i usuń swoje konto, nie wchodź tutaj i nie truj ludziom dupy!
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 03 wrz 2011, 16:32

Radziu pisze:Hehe, ale to nie jest mój problem, to dla niektórych osób stanowi problem.
:mrgreen: ....a łyżka na to: nie możliwe! :mrgreen:
Radziu

Post autor: Radziu » 03 wrz 2011, 20:23

nero pisze:
Radziu pisze:Bo bzdurne kłótnie są z pewnością ciekawsze, niż pójście do kina na obcasach.
Radziu mylisz się. To Twoje wypowiedzi są tak ciekawe dlatego został stworzony specjalny dla nich wątek by je celebrować :mrgreen:
Twoja wypowiedź potwierdza częściowo cytat który wkleiłeś. Ale tak samo bzdurne jest kontynuowanie tej dyskusji, a szczególnie w wątku w którym zamierzałeś to robić.
Radziu

Post autor: Radziu » 03 wrz 2011, 20:25

Kacper pisze:Wiesz co jest największym problemem na forum Radziu? To, że masz tutaj zarejestrowane konto - zrób coś dobrego dla ludzi i usuń swoje konto, nie wchodź tutaj i nie truj ludziom dupy!
Nie mam ani uprawnień ani tym bardziej chęci. Za to widzę, że Twoje posty sprowadzają się jedynie do atakowania mojej osoby. Zastanów się może nad usunięciem swojego konta.
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: boggy » 03 wrz 2011, 20:39

Proszę, skończcie już tą waszą batalię "Radziu vs Reszta Świata". Z forum robi się (albo już się zrobił) kibel bo już prawie w każdym wątku jest dogryzanie i czepianie się. Wyluzujcie trochę, co za dużo to nie zdrowo.
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 03 wrz 2011, 20:43

Radziu pisze:.... posty sprowadzają się jedynie do atakowania mojej osoby. Zastanów się może nad usunięciem swojego konta.
Odezwał się ten co nie atakuje, nie uważa że ma zawsze rację, ten co odpowiada zawsze miło i uprzejmie.

Moja sugestia do WSZYSTKICH: ignorować każdy post Radzia, który nic ciekawego nie wnosi do Nowej Mody, do jej propagowania, który nie zawiera przykładów z życia, relacji itd itd. Iga już to robi bo inaczej wygram 50 zł na rajstopy :-) Dołączam się więc do tej inicjatywy a adminowi zostawiam decyzję o usunięciu tego tematu.
Radziu

Post autor: Radziu » 03 wrz 2011, 20:50

Ciekaw jestem kiedy wam się to znudzi wkońcu.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 03 wrz 2011, 21:15

A ja proponuję ignorować każdy post, każdego użytkownika, który nic nie wnosi do dydkusji. To zamknie problem na dłużej bo po Radziu zapewne będzie ktoś następny, może ja?
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 03 wrz 2011, 22:32

A ja uważam że Radziu ma sporo racji - tylko dziwi mnie że jeszcze mu się chce pisać.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
Awatar użytkownika
krzyś
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzyś » 03 wrz 2011, 23:32

popieram ostatnie wypowiedzi danona i boggiego.
na początku radosław też dał mi lekcję ale w krótkim czasie wszystko wróciło do normy. wróciło dlatego bo nastał szybki koniec wzajemnego odszczekiwania się, ale niektórzy najwyraźniej to lubią. te forum nie jest po to... opanować się czas i wydorośleć.
p.s. i coś do kacpra. weź już przestań. na 65 postów więcej się naszczekałeś niż wniosłeś do tematu.
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 04 wrz 2011, 07:06

Jak dla nas, nie ma o czym więcej gadać. Już przedstawiliśmy nasze stanowisko w tej sprawie.
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 04 wrz 2011, 08:38

Wiecie co? Radziu ma naprawdę jeden WIELKI problem, mianowicie ma już po prostu MANIĘ wymądrzania się we WSZYSTKICH postach jakie są na tym forum.
Praktycznie KAŻDY post na tym forum jest obarczony niezrównanymi komentarzami szanownego Radzia i w niemal w każdym zaczyna się od słownej zaczepki, a jak tylko jest taka możliwość to Radzu MUSI wyrazić SWOJE zdanie na każdy temat i to ma być święte słowo, bo jak nie to potem z każdego postu robi się wielka kłutnia. Dokładnie tak jak to ma miejsce w tym i innych postach.
Dlatego popieram zdanie Nero, OLEWAĆ wypowiedzi Radzia, które nie wnoszą kompletnie NIC pozytywnego do danego tematu.

KONIEC I KROPKA !!! :evil:
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 04 wrz 2011, 09:32

Bo każda grupa społeczna (chyba w pewnym sensie tworzymy już, co prawda wirtualną, ale jednak grupę społeczną) musi mieć swojego Smurfa Ważniaka. Wyobrażacie sobie bajkę o Smurfach bez Ważniaka? To by już nie były te Smurfy.
Radziu

Post autor: Radziu » 04 wrz 2011, 09:48

Anipoki, powtarzasz to co już było napisane. Powtórzę więc swoją odpowiedź. Zresztą obie odpowiedzi są w moim podpisie. Problem nie jest mój. A swoje zdanie mam i będę je wyrażał. Od tego jest forum.

Danon i Krzysiu, dzięki za to co napisaliście.

Ale mam nadzieję, że to naprawdę KONIEC I KROPKA. Są ciekawsze tematy na forum.
Gość

Post autor: Gość » 04 wrz 2011, 10:35

anipoki pisze:... Radzu MUSI wyrazić SWOJE zdanie na każdy temat .... :evil:
to chyba dobrze - dzięki temu forum przetrwało okresy gdzie nikomu nic nie chciało się napisać. A stwierdzić muszę że Radzio co prawda mocno broni swojego zdania, ale nie jest też tak, że zmusza kogoś aby to zdanie było również jego. A tak na marginesie - dajcie spokój, każdy jest jaki jest i po co go zmieniać, a forum bez Radzia byłoby .........*

*odpowiedz sobie sam - tylko szczerze i w aspekcie całościowym.

wujek dobra rada.
Kacper
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Kacper » 04 wrz 2011, 13:05

Forum bez Radzia było by o wiele lepszym miejscem niż jest teraz.

P.S. Radek proszę Cie nie odpowiadaj na tego posta, bo nie mam ochoty czytać Twoich filozoficznych odpowiedzi!
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 04 wrz 2011, 13:20

Kacper - oczywiście masz prawo mieć swoje zdanie, a ja mam prawo się z nim nie zgodzić. Przekonasz mnie że jest inaczej?
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
Awatar użytkownika
krzyś
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzyś » 04 wrz 2011, 14:25

nie mając nic mądrzejszego do napisania kacper nabija licznik postów tutaj. chce być fajny... :mrgreen:
Kacper
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Kacper » 04 wrz 2011, 16:14

Tak krzysiu chce być fajny i nabijam sobie licznik postów, Radek może komentować każdy post więc ja mogę pisać o tym co mi się nie podoba.
Awatar użytkownika
krzyś
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzyś » 04 wrz 2011, 20:05

oj to biada temu forum...
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 04 wrz 2011, 23:33

A ja jako moderator nic nie moge zrobić z tym działem. Nie mam do niego moderarskiego dostępu.

Ale moje moderatorskie zdanie jest takie, że Radek jest potrzebny naszej sprawie ale mógłby zmienić ton wypowiedzi aby nie drażnić innych.
dr.eklektyczny
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: boggy » 04 wrz 2011, 23:47

dr.pantyhose pisze:Ale moje moderatorskie zdanie jest takie, że Radek jest potrzebny naszej sprawie ale mógłby zmienić ton wypowiedzi aby nie drażnić innych.
Ostatnio mam wrażenie że po wojnie Nero i Igi z Radkiem nagle zapanowała moda na czepianie się Radzia tak po prostu. Doskonały przykład - Kacper. Nie wiem, czy to jakaś nowa nowa moda czy leczenie kompleksów, czy jeszcze coś innego. Nikogo nie bronię bo sporo czasu Radziu temu też mi podniósł ciśnienie jakąś pierdołą ale dałem sobie spokój i przemilczałem sprawę bo jak widać taki ma styl wypowiedzi i nie było sensu się użerać. Zgadzam się że mógłby czasami dać na luz i nie komentować każdego zdania.
Prawda jest taka że z tego co widzę to Radziu dawno już odpuścił a kolejne osoby wyskakują z chamskimi komentarzami i ciągną sprawę niepotrzebnie śmiecąc forum.
ODPOWIEDZ