Everybody loves Radzio
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Iga
- Zaawansowany
- Kontakt:
- Iga
- Zaawansowany
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Iga
- Zaawansowany
- Kontakt:
Radziu! Powiem Ci coś... Twoja obecność na forum jest wskazana. Swoimi wyjściami możesz motywować Nowych do odważniejszych strojów uniseksowych. Ale spróbuj zweryfikować swój sposób bycia tutaj. Śmiem twierdzić, że gdyby nie Twoje dogadywania, forum dużo szybciej by się rozwijało. Twoje uszczypliwe uwagi, postawa mentorska, zniechęcają do przebywania tutaj nowych a i starzy jak widać mają dość. Zanim Cię skreślę jako nieuleczalny przypadek (tak zwany beton), to chętnie poczytam takie normalniejsze Twoje wpisy. A nie ąę jestem najmądrzejszy, mam doświadczenie. Nowy też może mieć rację i doświadczenie o tym nie przesądza. Bądź taki...hmmmm...taki...mniej dokuczliwy. W porządku? Postarasz się trochę być bardziej znośny?
Jestem szczęśliwa, a jeśli ktoś ma z tym problem, to jego problem...
Tylko pytanie - w jakim kierunku by się rozwijało. Bo przykładowo pisanie o chodzeniu w szpilkach/balerinach po domu to chyba nie ten kierunek. A takich niewłaściwych kierunków pojawia się tu ostatnio dużo.Iga pisze:Śmiem twierdzić, że gdyby nie Twoje dogadywania, forum dużo szybciej by się rozwijało.
Zaraz pojawią się tematy typu: "spanie w rajstopach", Wy dalej będziecie przyklaskiwać, więc pojawią się jeszcze lepsze. "sex w rajstopach" albo "sex z menem" - hit z nylonomanii, gdzie rajstopiarze pisali o swoim wymarzonym sexie z facetem w rajstopach, ale każdy z nich zapierał się, że nie jest gejem, tylko 100% hetero Też będziecie przyklaskiwać
- Iga
- Zaawansowany
- Kontakt:
- Iga
- Zaawansowany
- Kontakt:
Ale ciągle próbujesz swoje porządki tu wprowadzać. Np Człowiek pyta, jak my kobiety czujemy się, gdy mamy rajstopy. Odpowiedź jest rzeczowa a Ty cały wątek piszesz o fetyszyzmie, choć nikt o doznaniach tego typu nawet nie wspomniał. No ale na wszelki wypadek musisz się wcinać, żeby przypadkiem nikomu nie przyszło do głowy napisać coś niewłaściwego. I tak na każdym wątku, do znudzenia.
Jesteś wampirem energetycznym, szkoda mi już energii dla Ciebie. Najlepiej Cię ignorować, większość już tak robi.
Jesteś wampirem energetycznym, szkoda mi już energii dla Ciebie. Najlepiej Cię ignorować, większość już tak robi.
OK. Piszcie sobie jakie to fascynujące nosić rajstopy, jaki jest przyjemny ich dotyk, jak jeszcze przyjemniej bez majtek i co tam jeszcze chcecie. Ale to już nie będzie forum o modzie, a postrzegani będziecie jako ........... Ale tego już dowiecie się z innych portali na których będzie podany link do tego forum.
- Iga
- Zaawansowany
- Kontakt:
W wątku "Co czują kobiety, gdy noszą rajstopy" nic takiego nie było. Za to milion wywodów i pouczeń. Twoich oczywiście.
Ja pier...le jaki Ty jesteś namolny! Koniec, olewam Cię!!! A jak mi zabraknie silnej woli, to wrzucę za każdy post do Ciebie 50zł do skarbonki Nero na jego nowe rajstopy!!!
Ja pier...le jaki Ty jesteś namolny! Koniec, olewam Cię!!! A jak mi zabraknie silnej woli, to wrzucę za każdy post do Ciebie 50zł do skarbonki Nero na jego nowe rajstopy!!!