Witajcie,
Wiedząc jak bardzo lubicie fotografować finalne efekty Waszej pięknej pracy oraz mając świadomość jak często one na tych zdjęciach kompletnie nie wychodzą i robicie krzywdę samemu sobie wychodzę z propozycją naprawienia tej sytuacji. Zajmijcie się sobą, a ja zajmę się Wami. Sfotografuję Was tak jak należy to robić. Odrzucamy selfie z telefonu w ciemnym pokoju, sztywne pozowanie na dwie lampy z białym tłem za plecami czy nieudolne próby zrobienia sobie autoportretu w lustrze ewentualnie samemu - deformacje sylwetki, krótkie grube nóżki i wielka głowa (to początek tego co sobie robicie). Dbanie o proporcje i ustawienia zostawcie mnie, sami wszak musicie zadbać o wiele innych drobnostek a to wszystko przecież na kilkunastocentymetrowych szpilkach, prawda ?
Wszelkie upierdliwości związane z robieniem sobie autoportretów mam już za sobą. Nie powtarzajcie po mnie, szkoda czasu marnować. Wykonałem samodzielnie setki zdjęć swoich nóg tylko w domu - mam przedpraktykowaną każdą trudność.
Od ponad 15 lat jestem fotografem. Wiele lat robiłem to zawodowo wykonując sesje modelkowe, koncertowe, eventowe, firmowe czy fotograficzną obsługę ślubów/chrzcin. Ponadto fotografia reportażowa, podróżnicza.
Proponuję wykonanie profesjonalnej sesji zdjęciowej portret, moda/glamour, nagość zakryta/bielizna w komfortowej i miłej atmosferze w lokalizacji dającej komfort pracy (preferowane hotele/apartamenty czy mieszkania. Sesje plenerowe są jedynie kwestią dogadania się. Służę odpowiednią praktyczną wiedzą, doświadczeniem czy właściwą radą w kwestii ubrań, odpowiedniego podkreślenia i wyeksponowania przygotowanych stylizacji. Zdjęcia bieliźniane, fetyszowe nie stanowią problemu. Wieloletnie doświadczenie w pracy fotografa pozwala mi pokazać tą część portfolio która tu jest najbardziej właściwa i zapewniająca zmysłowy oraz piękny efekt finalny. Prace są moimi autoportretami wykonanymi samodzielnie. Fotografuję na takim samym poziomie zarówno w ulubionych ołówkowych spódnicach i w szpilkach jak i w spodniach. Nie jest obca mi żadna tematyka, lubię dbać o właściwe podkreślanie detali lub też robić sesje tematyczne. Wystarczy napisać co potrzeba.
Zapraszam do kontaktu i zapoznania się z galerią na mojej stronie
max 20 zdjęć można.
Zapraszam przez to forum lub instagram.
Sesja fotograficzne dla was
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt: