Everybody loves Radzio
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Iga
- Zaawansowany
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Iga
- Zaawansowany
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Napisze a co tam (może dlatego, że Żywiec krąży)
Radziu podejrzewam, że więcej osób by się udzielało ale TY dołujesz wszystkich, nie potrafisz czytać między wierszami, wyciągasz dziwne wnioski aż nie chce się pisać. Zamiast wyrażać swoje opinie na jakiśtemat TY krytykujesz i nie dajesz nic w zamian, żadnych własnych spostrzeżeń... walisz: "To jest do D&^%^$y !!!" i kropka. Mam wrażenie, że udzielasz się na forum na zasadzie kto nie ze mną ten przeciw i czytając ostatrnie wypowiedzi widzę, że nie jestem osamotniony w tym osądzie.
Zmień się, przemyśl, wycisz na jakiś czas.
Pozdrawiam
Radziu podejrzewam, że więcej osób by się udzielało ale TY dołujesz wszystkich, nie potrafisz czytać między wierszami, wyciągasz dziwne wnioski aż nie chce się pisać. Zamiast wyrażać swoje opinie na jakiśtemat TY krytykujesz i nie dajesz nic w zamian, żadnych własnych spostrzeżeń... walisz: "To jest do D&^%^$y !!!" i kropka. Mam wrażenie, że udzielasz się na forum na zasadzie kto nie ze mną ten przeciw i czytając ostatrnie wypowiedzi widzę, że nie jestem osamotniony w tym osądzie.
Zmień się, przemyśl, wycisz na jakiś czas.
Pozdrawiam
Za to Nero i Iga dopatrują się treści ktorych nie napisałem. Nero wraz z Igą zrobili wielki problem po tym jak na Nera stwierdzenie że jest na zdjęciu podobnie ubrany z synkiem, ja napisałem że mógł go tak samo ubrać w rajstopy jak siebie. A teraz znowu sie mnie czepia jak by na forum nie było ciekawszych tematów.
I jeszcze jedno. To jest wolne forum a nie kółko wzajemnej adoracji. Jak mi się coś podoba to tak piszę. A jak nie podoba to piszę że nie podoba.
Ja przynajmniej nikogo nie obrazam ani nie wyganiam. I nie używam wulgarnych słów.
Więc kto tu powinnien się nad sobą zastanowić?
I jeszcze jedno. To jest wolne forum a nie kółko wzajemnej adoracji. Jak mi się coś podoba to tak piszę. A jak nie podoba to piszę że nie podoba.
Ja przynajmniej nikogo nie obrazam ani nie wyganiam. I nie używam wulgarnych słów.
Więc kto tu powinnien się nad sobą zastanowić?
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2011, 23:47 przez Radziu, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: