Underwear Gatty i inne
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
No i tu Madziu nie doceniasz bielizny bezszwowej Gatty. Właśnie mam już 3 sztuki stringow Lili i wszystko się mieści jak trzeba, tak więc nie tylko dla kobiet się nadają.Magda pisze:A miałeś papo sprawdzić bieliznę gatty underwear...hmmmm stringi też są ale nie wiem czy byłbyś zadowolony, bo raczej na kobiety są obliczone....
One naprawdę tam gdzie trzeba pięknie się rozciągają, a gumki pozostają tam gdzie trzeba, więc nic po bokach się nie wydostaje i nic się nie przyciska.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
może- poprostu trafiam do sklepu lub hurtowni, kupuję, nieraz jak mam chandre to w "malignie"
często potem wracam do domu i zastanawiam się po jaka chol...e to kupiłam.
ale akurat seria underwear jest cool i od lat kupuję-od lat no juz z 4 lata ją obracają
często potem wracam do domu i zastanawiam się po jaka chol...e to kupiłam.
ale akurat seria underwear jest cool i od lat kupuję-od lat no juz z 4 lata ją obracają
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Kilka dni temu miałem okazję oglądać program Wojewódzkiego z Justyną Steczkowską i Natalią Kukulską. Ta druga dość skromnie ubrana nieskromnie mówiła, a pierwsza odwrotnie, zawstydzona a ubrana w sukienkę mini, luźną z prawie wyłuskującą się lewą piersią. Co mnie zafrapowało, to to że Kuba pierwszy erotoman RP cały czas skupiał uwagę na nogach Justyny, a ta je chętnie pokazywała, do tego stopnia, że podnosiła siedząc równocześnie obie nogi, odsłaniając pośladki i tam moje oczy wypatrzyły powiązanie Steczkowskiej z Gattą. Miała na sobie beżowe szorty z lini underwear, takie same, jakie kupiłem żonie.
Do tej pory myślałem, że gwiazdy reklamują wyroby tylko dla kasy, ale jak widać ten produkt Gatty przypadł jej do gustu, tak jak i mojej małżonce i mnie, ale stringi, bo szortów nie lubię.
Do tej pory myślałem, że gwiazdy reklamują wyroby tylko dla kasy, ale jak widać ten produkt Gatty przypadł jej do gustu, tak jak i mojej małżonce i mnie, ale stringi, bo szortów nie lubię.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Masz rację, tez nie rozumiem zwolenników szortów. A już całkiem mi trudno pojąć szortów jako majtek kąpielowych. jako stary naturysta zawsze uważałem, że po wyjściu z wody najlepiej ując oblepionego materiału, niż dokładać.Radziu pisze:Damskie szorty niestety są źle wykrojone jak dla mężczyzn, zresztą męskie też według mnie są bardzo nie wygodne.
Jednak stringi z materiału elastycznego jak mikrofibra z Gatty są wręcz bardziej dostosowane do anatomii męskiej niż damskiej. U mężczyzn tworzą koszyczek, a u kobiet niepotrzebnie się wciskają w naturalne przedziałki. Może inaczej jest z koronkami mało elastycznymi i tam stringi u dam dają efekt uroku i tajemnicy.
Co do strojów kąpielowych to masz rację. Niewiem jak można się kąpać w luźnych szortach które sięgają do kolan. Ja mam mocno wycięte slipki firmy Atlantic od dwuczęściowego kostiumu kąpielowego - górę wywaliłem oczywiście.
A co do stringów z Gatty to też racja, bardzo podobne można czasami dostać w sklepach Pompea, oraz Intimissimi.
A co do stringów z Gatty to też racja, bardzo podobne można czasami dostać w sklepach Pompea, oraz Intimissimi.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- angelus
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
na przykład takie
http://sklep.gatta.veax.eu/category/3-figi.html
http://sklep.gatta.veax.eu/category/3-figi.html
- angelus
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- angelus
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- angelus
- Się Rozkręca
- Kontakt:
dzisiaj kupiłem szorty damskie gatty i powiem że są bardzo wygodne świetne. Czarny kolor
http://sklep.gatta.veax.eu/products/682 ... y-606.html
http://sklep.gatta.veax.eu/products/682 ... y-606.html