Body
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Chyba ktoś z Gatty czyta to forum Jeszcze kilka tygodni temu nie było takich modeli, ale teraz już są. http://www.allegro.pl/item472022042_gat ... _lodz.htmlRadziu pisze:Body z długim rękawem - niestety nie widziałem jeszcze innego niż z dużym dekoldem lub golfem, a szkoda :(
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Jak poprzednio kupowałem to body z dużym dekoltem, to zapłaciłem też 39,90. Towar był pierwszej jakości, oryginalnie zapakowany.Radziu pisze:Bo w sklepach body Gatty z długim rękawem kosztuje coś koło 70-80zł. Chyba że w outlecie, ale to towar drugiej jakości, wtedy kosztuje coś koło 40zł.
Podobne ceny widziałem też w sklepie "hurtowym", czyli w Maximusie (trasa Katowicka, ok 5 km od Janek). Akurat nie mieli body z długim rękawem, ale inne body były w podobnych cenach jak na Allegro. Dodam jeszcze że mówię o cenach detalicznych, hurtowo było jeszcze około 20% taniej :)
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Takie body http://www.allegro.pl/item471028632_now ... s_m_l.html z golfem też mnie korci, i też się zastanawiam czy będzie pasować. To poprzednie body zakładam wyłącznie pod sweter, ale taki golf będzie nawet pod swetrem widoczny :)Radziu pisze:Korci mnie jeszcze to body z golfem, ale nie wiem czy to będzie mi pasować.
A jak wam pasują rękawy w tych damskich body ? Przecież dla kobiet sa inaczej szyte niż dla mężczyzn. Też mnie to korci bo nie lubię wiaterku na nerkach ale jak na razie to to co przymierzałem było w ramionach i barkach strasznie niewygodne. Mam nadzieję, że to sie rozciąga dość dobrze i dopasowuje do ciała.
Chodzi mi o różnice w anatomi męskiej i damskiej. Barki męskie są szersze a przedramiona większe a całe ręce dłuższe. Oczywiście są też inne przypadki jak mój kolega ze 175 cm wzrostu i 51 kg wagi.Radziu pisze:zn o co Ci chodzi z tymi rękawami?
A i słynna Amelia Gattar też o tym kiedyś pisała
"...a jak ręce do góry podnosze to brzuch widać... Musiałam kupić rozmiar L śmieszne trochę, zwłaszcza że spódnice tej formy kupiłam ostatnio XS, ale musiałam, bo przy moim wrzoście M a tym bardziej S była za krótka, tak samo rękawy były za krótkie..."
Więc sam zapytaj siostry.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Same rękawy, jak to rękawy :) Przylegają do ciała jak druga skóra, ale nie są obcisłe.dr.pantyhose pisze:A jak wam pasują rękawy w tych damskich body ? .... to co przymierzałem było w ramionach i barkach strasznie niewygodne
To co ja mam jest bardzo wygodne, materiał bez problemów się rozciąga więc nawet rozmiar za małe powinno być OK. Być może przymierzałeś body za małe i na dodatek z jakiegoś mało elastycznego materiału ?
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Ja mam 178 wzrostu i 85 kg wagi. Kupiłem rozmiar 4 (L) i jest OK. Rękawy na pewno nie są za krótkie, ani za ciasne :)dr.pantyhose pisze:Chodzi mi o różnice w anatomi męskiej i damskiej. Barki męskie są szersze a przedramiona większe a całe ręce dłuższe. Oczywiście są też inne przypadki jak mój kolega ze 175 cm wzrostu i 51 kg wagi.
fajne było ale się skończyło zanim zdążyłem kupićbodex pisze:Chyba ktoś z Gatty czyta to forum Jeszcze kilka tygodni temu nie było takich modeli, ale teraz już są. http://www.allegro.pl/item472022042_gat ... _lodz.htmlRadziu pisze:Body z długim rękawem - niestety nie widziałem jeszcze innego niż z dużym dekoldem lub golfem, a szkoda :(
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Ceny w sklepie Gatty niekoniecznie są takie wysokie http://sklep.gatta.pl/gatta/product_inf ... s_id=33558Radziu pisze:Bo w sklepach body Gatty z długim rękawem kosztuje coś koło 70-80zł. Chyba że w outlecie, ale to towar drugiej jakości, wtedy kosztuje coś koło 40zł.