Stringi

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 18 mar 2012, 17:42

wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 18 mar 2012, 18:37

Dzieki,Grzeslaw.Szkoda,szukałem w sieci,ale nigdzie 40 nie moge znalezc.Zobczymy co jutro dowiem sie w sklepie z bielizna,moze akurat uda sie je sciagnac,nawet z jakiejs hurtowni,bo naprawde bardzo mi sie podbaja i wygladaja na takie,ktore mozna bez problemu nosic na codzien :-) Ja uwielbiam kupowac bielizne ;-)
Kornecken
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Kornecken » 27 mar 2012, 13:00

No Wafel, Grzesław... trochę pojechaliście ze swoimi propozycjami. Pasują na nylonomanię a nie na nową modę... jest taki wybór meskich stringów, ew. jak proponuje papa smerf z gatty i sloggi które wyglądają całkiem neutralnie na unisex a wy tu jakies koronkowe barchany pokazujecie. Nie pasuje to do mojej wizji nowej mody ;/ i pewnie nie tylko mojej, i nie chcę aby forum zmieniło się w fetyszowe... a na alledrogo polecam dział ze stringami meskimi- duzy wybór, coś dla siebie znajdziecie :) od siebie polecam marki Manstore i Olaf Benz, bardzo dobre produkty.
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 27 mar 2012, 14:35

Kornecken w tamtym poscie wyżej tylko poprawiłem błędny link Wafla, a ja osobiście nie używam stringów, ale kto co lubi :-)
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 07 kwie 2012, 08:30

Grzeslaw, a kiedykolwiek próbowałeś? Stringi dla mężczyzn bardziej anatomicznie pasują niż takie majtki paniom.

Jeśli brać część funkcjonalna to panie potrzebują majtek o długości kilku centymetrów w formie trójkąta i powinny być wykonane z bawełny, i powinny być noszone w miejscu "wilgotnym".
W przypadku mężczyzn, tył to tylko pasek by się trzymało, a przód to koszyczek, który ma co podtrzymywać. Tak więc klasyczne stringi anatomicznie bardziej podchodzą pod mężczyzn. Tylko znowu znajdą się maczo, które stwierdzą, że jak nosi stringi to "ciota". Na szczęście nie musimy ich nosić na wierzchu, a pod spodem tylko same korzyści.

Jedyną wadą jest to, że gdy jest upał, to ten pasek z tyłu robi się mokry i to może powodować odparzenia.
Obrazek
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 07 kwie 2012, 10:50

Papo, a próbowałeś już C-stringów? Wogóle to stringi wzięły się z MĘSKICH ochraniaczy uzywanych przez bejzbolistów i fudbolistów amerykańskich.
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 07 kwie 2012, 13:45

Papo w figach niema otarc wiem, bo noszę, a w męskich te grube obszycia gumek w kroku strasznie ocierają :-(
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 07 kwie 2012, 14:31

byczunio pisze:Papo, a próbowałeś już C-stringów?
No nie i nie wyobrażam sobie tego. Może w formie ochraniacza jak u bokserów, bo normalnie do noszenia? Tam chyba są jakieś druty sprężynujące.

Grzeslaw, to zmień model na delikatniejsze. Mogą być te z Gatty, na pewno nie są grubo obszyte.
Obrazek
Awatar użytkownika
Pogas_pl
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Pogas_pl » 13 kwie 2012, 12:49

Stringi? Czy one są wygodne? Zawsze nosiłem slipki, albo bokserki. Widziałem, że dużo jest tego w internecie i zastanawiam się czy się nie zdecydować:)
www.pogas.pl - bielizna damska i męska
twardyboro
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: twardyboro » 13 kwie 2012, 21:55

100% wygodne tylko daj sobie kilka dni żeby się przyzwyczaić do nich - a potem nie będziesz chciał wrócić do slipów czy bokserek.
Naukowcy informują: logiczne myślenie nie boli ani nie jest szkodliwe dla zdrowia.
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 14 kwie 2012, 07:38

Nie rozumiem jak cienki pasek wpinający się ciągle w tyłek może być wygodny. Nie ma tu też żadnej praktyki bo tyłek jest odkryty więc żaden materiał go nie ociepla. Jak ktoś lubi proszę bardzo, każdy ma swój gust ale ja na pewno "wybrakowanych" majtek nosić nie będę. Nie ukrywam, że lubię je podziwiać na kobietach :mrgreen:
tom49
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: tom49 » 14 kwie 2012, 10:39

Ja nawet nie próbowałem chodzić w stringach ale z góry wiem, że to nie dla mnie ;-)
Tomek
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 14 kwie 2012, 13:05

Szkoda, ze nie przyjmujecie tego co się Wam mówi. Tego paska się nie czuje.
Nero, tyłek wcale nie jest wrażliwy na zimno. Zimą masz rajstopy i spodnie, a latem nawet lepiej go nie zakrywać.

Np. Coś takiego, nie czujesz, ze nosisz, a pięknie podtrzymuje co trzeba.
http://luxbielizna.pl/product/13/11/346 ... iny_string
Obrazek
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 14 kwie 2012, 13:24

A ja chodzę w figach i one są dla mnie wygodne :-)
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 14 kwie 2012, 13:25

Są szczególnie praktyczne w lecie, bo nie pot mniej cieknie pod spodniami
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 14 kwie 2012, 14:23

Fajny model wrzuciłeś Papa_Smerf,a co do noszenia,to powiem tak,po 1 majteczki powinny byc dopsowane,nie wiszace galoty.Stad ja gustuje w damskich.A to,że niewygoda itp.,itd. to kwestia wybrania odpowiedniego modelu,dobrze uszyte stringi mozna nosic i nosic.Ja sobie kupilem stringi Eldar Karmela rozmiar L,i takie same na prezent dla kolezanki tylko ze M.Kiedys ja delikatnie podpytalem czy nosi,odparla ze tak i bardzo fajny prezent.Ja tez je nosze i stwierdzam,ze dobrze dopasowane sa na wage zlota.Kto nie przekonany,odzalowac dwadziescia pare zlotych i kupic jedne na probe,najlepiej model polecony przez Papa_Smerfa,bo widze,ze z przodu sa dobrze zabudowane i beda one dobrze podtrzymywac to co trzeba :-P
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 15 kwie 2012, 12:52

Kto może,to niech wybiera się do Lidla w czw.,stringi 2 pary za 13 złotych.Ja na bordowe skusze sie :-P http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-884 ... _26101.htm .Pzdr.
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 01 cze 2012, 23:26

kasior pisze:No spoko... ja sie mogę zgodzic co do tych materialów, bo faktycznie są niektóre fajne no ale wygląd to raczej wolałbym jakiś męski a nie tam jakieś koronki
Z koronką też można znaleźć coś fajnego dla faceta. Ja czasami wybieram takie z małymi wstawkami koronkowymi gdzieś po bokach, albo na obrysie. Całe koronkowe to jednak nie dla mnie. Jak ma coś prześwitywać to z pewnością nie genitalia, ani rów.
Grzeslaw pisze:
kasior pisze:A gdzie tam jaja zmiescić :mrgreen:
kasior zapewniam, że niema problemu, damskie są na tyle elastyczne, że ich wacek nie czuje i wcale nie gniotą :-)
Pod warunkiem, że kupisz takie elastyczne, bo nie każde są. Warto przed zakupem sprawdzić rozciągliwość i pojemność.
nero pisze:Nie rozumiem jak cienki pasek wpinający się ciągle w tyłek może być wygodny. Nie ma tu też żadnej praktyki bo tyłek jest odkryty więc żaden materiał go nie ociepla.
Ano przez kilka pierwszych dni pewien dyskomfort jest, ale idzie się przyzwyczaić i nie czuje się tego jak zwyczajnych majtek. Różnica podobna jak klapki i japonki.

A to że tyłka nic nie ociepla to akurat na lato jak znalazł. Dodatkowym plusem jest to, że jak założysz jakieś cieńsze jasne spodnie, to nie widać na tyłku kroju majtek.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2012, 23:40 przez Radziu, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 01 cze 2012, 23:50

Grzeslaw pisze:
kasior pisze:A gdzie tam jaja zmiescić :mrgreen:
kasior zapewniam, że niema problemu, damskie są na tyle elastyczne, że ich wacek nie czuje i wcale nie gniotą :-)
radziu pisze:Pod warunkiem, że kupisz takie elastyczne, bo nie każde są. Warto przed zakupem sprawdzić rozciągliwość i pojemność.
tylko jak sobie Radziu wyobrażasz mierzyć damskie majtki w sklepie :?:
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 02 cze 2012, 00:05

Nie pisałem o przymierzaniu. Pojemność i rozciągliwość można ocenić rozciągając majtki rękoma.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 02 cze 2012, 01:33

Polecam majtki firmy DC GIRL tkanina modal (w markecie TEXTIL) bardzo elastyczne i dobrze dopasowują się do sylwetki, a przy tym cienkie i przyjemne w dotyku :-)
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 03 cze 2012, 11:05

A ja polecam bieliznę KEY. Większość majtek nie ma jakiś specjalnych ozdobników. Są rozciągliwe i mają odpowiednią pojemność. Dobry materiał i niska cena.

Do tego nie niektóre modele aktualnie jest promocja.

http://www.key4u.pl/pl/49071,lpr-566-fi ... e-,article
http://www.key4u.pl/pl/49064,lpr-868-fi ... ie,article
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 03 cze 2012, 21:35

Nie chcę tu dyskutować o zawartości koszyczka, ale wydaje mi się, że te o obniżonej talii nie bardzo nadają się dla większości chłopów. W szczególe zależy to od posiadanych wkładów do koszyczka :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 03 cze 2012, 21:43

To jeszcze zależy jak bardzo jest obniżona. Zresztą do obniżonych spodni nie powinno nosić się wysokich gaci, no chyba że ktoś lubi się nimi chwalić. Męskie biodrówki też istnieją i dopóki nie chodzi się ze wzwodem, nic nie wyjdzie.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 03 cze 2012, 21:58

Dzisiaj mi żona opowiadała jak widziała na ulicy przyjezdnych kibiców (polsko-nie-języcznych), którzy byli ubrani w spodnie biodrówki założone na zwykłe, szmaciane bokserki. Jej zdaniem nie ma większego obciachu niż taki styl.
ODPOWIEDZ