Ja w damskich spodniach
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Ja w damskich spodniach
Wczoraj poszedłem na żywioł, a cel to damskie Lee leola z fotek wyżej (te jaśniejsze) noszone przy żonie. Zero reakcji i nawet nie zauważyła że mam inne. Pośladki trochę chowałem koszula, ale ozdobne przeszycie było nie co widać. Moje obawy wynikały z faktu, że jeansy posiadają dość damski fason zwłaszcza w okolicy bioder. Jeansy sa super jak dla mnie (miękki materiał sprawia, że są mało wyczuwalne) Zeero reakcji w galerii. Muszę sobie kupić kolejną parę.
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Są to woskowane może? Gdzie kupiłeś? Wyszedłeś już w nich na świat?
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
OK to pytanie gdzie znajdę woskowane na wzrost 188 :)
--==ooOOoo==--
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
Spodnie woskowane bardzo wygodne zdjęcie bez lampy
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Podziwiam cię. I takie w takich spodniach chodzisz po ulicy w biały dzień? Ja jak takie założyłem do stroju kolarskiego to miałem wrażenie, że wszyscy się patrzą na mnie. Są wygodne to wiem (nie krępują ruchów.)
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Przesadzacie z tymi spodniami. Spodnie to spodnie, mają dwie nogawki i nie ma co dyskutować czy są męskie czy damskie.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Wczoraj miałem zabawną sytuację, która mnie trochę zdziwiła bo akurat te spodnie nosiłem przy żonie od około roku. Kiedyś zauważyła, że są jakieś inne obcisłe heeh. Wczoraj stoję w kuchni i byłem tyłem do niej, nagle czuję rękę żony, która chwyta za tylną szlufkę, patrząc się na mój tyłek. Powiedziała, z lekkim uśmiechem:
- masz nowe spodnie? odpowiadam nie stare od roku je mam
- takie obcisłe, przecież nigdy takich nie nosiłeś?
- przytyłeś? trochę tak heh
Nie powiedziała, że damskie są, lecz czuję po minie, że coś mocno jej ni pasowało. Na szczęście nie powiedziała, że mam ich nie nosić. Nie długo dostanie coś na co czeka kilka lat. wiec zbieram siły aby powiedzieć jej o co chodzi z tymi spodniami. Z tego co czuję to nie widzi, że noszę damskie spodnie, bo nie zwraca uwagi. Jeans damski widać po tyłku (zwykle go podkreśla, małe kieszenie, fason). W tych spodniach jakby co byłem. pozdro
- masz nowe spodnie? odpowiadam nie stare od roku je mam
- takie obcisłe, przecież nigdy takich nie nosiłeś?
- przytyłeś? trochę tak heh
Nie powiedziała, że damskie są, lecz czuję po minie, że coś mocno jej ni pasowało. Na szczęście nie powiedziała, że mam ich nie nosić. Nie długo dostanie coś na co czeka kilka lat. wiec zbieram siły aby powiedzieć jej o co chodzi z tymi spodniami. Z tego co czuję to nie widzi, że noszę damskie spodnie, bo nie zwraca uwagi. Jeans damski widać po tyłku (zwykle go podkreśla, małe kieszenie, fason). W tych spodniach jakby co byłem. pozdro
- Misiek72
- Stary wyga
Maks trochę to dziwne że przed żoną tyle czasu takie tajemnice robisz. Żona już pewnie dawno się połapała, tylko widzi że Ty się wstydzisz podejmować temat spodni więc nic nie mówi, tylko Cię zaczepia czasem. Maks te spodnie nie wyglądają na typowo damskie, a szczegółów które ty opisujesz nikt nie się nie będzie specjalnie doszukiwał. Noś co lubisz i tyle.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Wy się spodniami stresujecie, a mi żona któregoś dnia podała swoje majtki (uprane) z tekstem: "jakoś zaczęły z tyłka mi spadać, ale na ciebie powinny być dobre, jak chcesz, to je donoś. Jak ci będą pasowały, to weż sobie pozostałe dwie pary (chodziło o ten sam fason ale w innych kolorach".
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A ja mam oficjalnie majtki typu figi stringi bokserki z koronki nawet połowę takie same jak zonka ona robi pranie i moje tez z tym że rozdziela na moje i jej po rozmiarze i afery z tego niema
-
- Gaduła
- Kontakt:
Patrzę na te spodnie, jedna rzecz mi się nasuwa, powolne nabieranie pewności siebie, prócz leginsów, czy może zdjęcia z woskowanymi spodniami - gdzie Kolega jest w klapkach i ma pomalowane pazurki, kolor ładny tych pazurków, to te spodnie są bardziej męskie, jak kobiece.
Kupiłem w lidlu jegginsy czarne, ledwo przez piętę przejdą, do tego botki z ccc - dużo 41r pasuje na nogę 42, zawyżona rozmiarówka, botki na płaskim, mam parę też na obcasie do 6cm. Podwinięta lekko nogawka i luz, zero jakiś negatywów. Szybkość zmian jest ogromna i ludzie już przywykli do różnorodności, choć trzeba być czujnym.
Zaopatruje się w spodnie, które kupuję w ciuchlandach, po 2 zł można ryzykować że nie będą pasować, 95% pasuje, a jak nie to motywacja żeby schudnąć :) Zauważyłem jedną rzecz, jak się wyjdzie z szafy trochę inaczej ubrany, to trzeba mieć pewność siebie i samemu się polubić. Idąc na miasto w strachu, patrząc tylko czy ktoś nie skrytykuje, prostą drogą do stresu, niepewności i innych rzeczy, a to może być pożywką, żeby zwrócić uwagę na siebie, strachliwego kolesia. Od Slim fit'ów, po super skiny i spray jeans'y spoko. Jeszcze nie miałem okazji wyjść w leginsach, to czeka.
Choć getrów używam już ponad 20 lat, z racji pasji i wykonywanego sportu.
Kupiłem w lidlu jegginsy czarne, ledwo przez piętę przejdą, do tego botki z ccc - dużo 41r pasuje na nogę 42, zawyżona rozmiarówka, botki na płaskim, mam parę też na obcasie do 6cm. Podwinięta lekko nogawka i luz, zero jakiś negatywów. Szybkość zmian jest ogromna i ludzie już przywykli do różnorodności, choć trzeba być czujnym.
Zaopatruje się w spodnie, które kupuję w ciuchlandach, po 2 zł można ryzykować że nie będą pasować, 95% pasuje, a jak nie to motywacja żeby schudnąć :) Zauważyłem jedną rzecz, jak się wyjdzie z szafy trochę inaczej ubrany, to trzeba mieć pewność siebie i samemu się polubić. Idąc na miasto w strachu, patrząc tylko czy ktoś nie skrytykuje, prostą drogą do stresu, niepewności i innych rzeczy, a to może być pożywką, żeby zwrócić uwagę na siebie, strachliwego kolesia. Od Slim fit'ów, po super skiny i spray jeans'y spoko. Jeszcze nie miałem okazji wyjść w leginsach, to czeka.
Choć getrów używam już ponad 20 lat, z racji pasji i wykonywanego sportu.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
A ja nie widzę sensu kupowania damskich jeansów jeżeli męskie są tak samo ciasno dopasowane i ze stretchem i dupa w nich nie wygląda tak brzydko jak w damskich bo przecież my nie mamy takich bioder i takiego wcięcia w pasie. Wiem bo wlaśnie kupiłem 2 pary i jestem mega zadowolony bo wlasnie tego oczekiwalem.
-
- Gaduła
- Kontakt:
Leżą dobrze, a biorę jak leci, byle by pasowały :) tak że, za 2zł czy 4 zł to wybredny nie jestem. To żaden wstyd, nie potrzebuję szarpać się na spodnie za 200zł, kiedyś tak robiłem- ujeżdżałem spodnie do bólu. Teraz nie. Mam dość szerokie biodra z racji mięśni i trochę budowy.
Potwierdzam, kobiece są ultra naciągliwe i takich szukam. Rzadko można kupić z drugiej ręki spodnie "męskie". Nie wstydzę się iść i kupić coś używanego, uważam to za oszczędność :) i jeszcze by trochę pozytywów wrzucić.
Potwierdzam, kobiece są ultra naciągliwe i takich szukam. Rzadko można kupić z drugiej ręki spodnie "męskie". Nie wstydzę się iść i kupić coś używanego, uważam to za oszczędność :) i jeszcze by trochę pozytywów wrzucić.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Uzywanych nie dostaniesz, to fakt, ale w Cropp masz juz od 79zl meskie spodnie obcisle rozciagliwe jak damskie, praktycznie nic sie nie roznia to po co kupowac damskie?
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Bo damskie
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Te spodnie które pokazałeś wcale nie są specjalne obcisłe. Ja chodzę w takich, które są obcisłe i elastyczne jak legginsy. A takie to tylko damskie można kupić. Zwłaszcza rozciągliwość jest niesamowita, pomimo że są naprawdę obcisłe (praktycznie zero luzu) są bardzo wygodne.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
No bo to sa slim fit a nie skinny. Ja nie lubie skinny. Jakbym kupil skinny to by byly jak legginsy.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Slim fit - to z przejścia z jeginsów - niczym dzwony :D Co się nawinie w rozmiarze to kupię, patrzę tylko żeby się dobrze naciągało.
Do skini trzeba trochę się postarać żeby być fit i proporcje jakoś grały. Dzwony, ach te również lubię, powoli wraca na nie moda :) czekają grzecznie w szafie. Teraz dochodzę do wniosku że powoli każdy rodzaj mody jest mody, od dzwonów, po super skiny. Czy i Wy też to zauważacie?
Do skini trzeba trochę się postarać żeby być fit i proporcje jakoś grały. Dzwony, ach te również lubię, powoli wraca na nie moda :) czekają grzecznie w szafie. Teraz dochodzę do wniosku że powoli każdy rodzaj mody jest mody, od dzwonów, po super skiny. Czy i Wy też to zauważacie?
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja ostatnio kupiłem sobie używane dzwony wrangler iris i bez problemu nosze je na codzień
-
- Gaduła
- Kontakt:
Mam w kolekcji wrangler megan W30L36 chyba najlepsze połączenie silm i dzwonów, noga wygląda super. Choć teraz głownie lubię pomykać skiny/super.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Chętnie Cię zobaczę w Megankach?
-
- Gaduła
- Kontakt:
Teraz trochę nie mam warunków żeby focić, a same spodnie - bez ubrania botków na obcasie, nie zaprezentują się dobrze. Przy tej długości, trzeba obcas min 8cm, żeby nie ciągnąć ich po ziemi.