Ja od dawna nie mam żadnych męskich spodni, chodzę tylko w damskich. Mam różne, niektóre dosyć obcisłe, chodzę tak na co dzień (do pracy, znajomych itd) i zero jakiejkolwiek reakcji. Załączyłbym zdjęcie, ale jakoś nie wiem jak na tym forum mogę to zrobić
Ja w damskich spodniach
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Re: Ja w damskich spodniach
- Misiek72
- Stary wyga
Klikasz pełen edytor i podgląd , na dole wybierasz załączniki , potem dodaj pliki i wybierasz fotke . To jedna chyba najprostsza metoda wrzucania zdjęć
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Chętnie zobaczę w kilku parach damskich jak wyglądasz.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Kupiłem żonie 2pary Levisów. Jedne oliwkowe drugie lekko woskowane granatowe. Leżały na łóżku i ona się pyta te zielonkawe są moje a te drugie twoje? Już sama głupieje co damskie i męskie. Wiec założyła te woskowane i kręci nosem, że ciasne oddychać nie może. Już wiedziałem, że nie będzie nosiła choć ładnie leżały jej.Oliwkowe okazały się dobre. Więc ja po kilku dniach mówię, że założyłem je i są mi dobre. Ona się zbulwersowała że wmawiam jej że jest grubsza ode mnie. A ja na to są mi dobre i będę je nosił (zero reakcji) póki co jeszcze się w nich ni pokazałem jej. Ale wranglery w udach są węższe niż te woskowane. Póki co zamieszam fotki dziewczyny która je robiła wkrótce foto na mnie.
- Misiek72
- Stary wyga
MAKS zachowujesz się jak słoń w składzie porcelany . Nie dość że zmarnowałeś idealną sytuację by zalegalizować noszenie damskich spodni, w której zresztą znowu pierwszy krok zrobiła Twoja żona, to jeszcze ją zdenerwowałeś i zniechęciłeś.
1. Żona faktycznie nie rozpoznaje, które są damskie ale jej na tym nie zależy, dlatego jedne bierze dla siebie i drugie pozwala Ci nosić.
2. Żona widzi że obie pary spodni są damskie i mimo tego nie zabrania Ci ich nosić, ale wręcz zachęca byś pomógł jej wybrać jedną z par dla siebie,
byś Ją pochwalił i ocenił w których wygląda fajnie.
A co biedna kobieta miała odpowiedzieć mając taki beton przed sobą.
Maks może spróbuj jeszcze raz z tymi spodniami bo żona chyba na to czeka. Ale już bez w wtopy.
Maks to raczej Ty głupiejesz, na pewno nie Twoja żona. Maks spodnie na zdjęciu są bardzo podobne. Dlaczego pytała które są dla niej a które dla Ciebie? W odpowiedzi masz dwie możliwości:... Leżały na łóżku i ona się pyta te zielonkawe są moje a te drugie twoje? Już sama głupieje co damskie i męskie.
1. Żona faktycznie nie rozpoznaje, które są damskie ale jej na tym nie zależy, dlatego jedne bierze dla siebie i drugie pozwala Ci nosić.
2. Żona widzi że obie pary spodni są damskie i mimo tego nie zabrania Ci ich nosić, ale wręcz zachęca byś pomógł jej wybrać jedną z par dla siebie,
byś Ją pochwalił i ocenił w których wygląda fajnie.
Maks to typowa zagrywka kobiety proszącej się o komplementy i pochwałę swojego wyglądu. Jak widziałeś, że ładnie wygląda w tych spodniach to dlaczego jej tego nie powiedziałeś? Kobiety trzeba chwalić Maks ,zwłaszcza jeśli chodzi o wygląd.Wiec założyła te woskowane i kręci nosem, że ciasne oddychać nie może. Już wiedziałem, że nie będzie nosiła choć ładnie leżały jej.
I tu sobie Maks przejeba*eś na całej linii. Facet nie może być zgrabniejszy od swojej kobiety, nawet gdyby był.Oliwkowe okazały się dobre. Więc ja po kilku dniach mówię, że założyłem je i są mi dobre. Ona się zbulwersowała że wmawiam jej że jest grubsza ode mnie.
A ja na to są mi dobre i będę je nosił (zero reakcji)
A co biedna kobieta miała odpowiedzieć mając taki beton przed sobą.
Maks może spróbuj jeszcze raz z tymi spodniami bo żona chyba na to czeka. Ale już bez w wtopy.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Dzięki Ostatnio zrobione zdjęcie, buty też z "drugiej" strony sklepu.
download/file.php?mode=view&id=1524
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Miło, że pokazałeś się w damskich spodniach z wysokim stanem. Na pierwszy rzut oka nie widać nic zwykłe spodnie, a na drugi widać, gdy się przypatrzymy. A mianowicie obcisłe w pasie i wysoki stan podkreślający biodra (nie wiem jak z kieszonkami z tyłu). Ale ogólnie wygląda to bardzo dobrze. Ja także wysyłam fotki z pleneru we Wranglerach EVE tych rurkach przerobionych z dzwonów.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Misiek fakt ciągle walczę z tym aby przyznać się do noszenia damskich spodni. I powiem, że na pewno przyjdzie ten czas. Żonka wcale nie jest zła na mnie ona wie, że żartowałem i nie miałem na myśli, że jest gruba. Sama stwierdziła, że są jej w pasie za ciasne, ja natomiast w nich czuje się ok. Na wakacje wziąłem damskie Wranglerki i bez stresu nosiłem je przy żonie.
- Misiek72
- Stary wyga
Maks doceń pozytywne nastawienie swojej żony.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
W końcu nastała jesień i czas damskie jeansy. W jaśniejszych wranglerach sprała się nie co naszywka więc przyszyłem nowa. Mam nadzieje że prosto. W tych ciemniejszych wranglerach jeszcze na ulice nie wyszedłem bo sa chyba dość mocno obcisłe. Niemniej jednak dla porówna oba modele wygldaja podobnie przynajmniej na biodrach.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
W jakich modelach chodzisz na codzien?
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Podziwiam cie ze nosisz woskowane spodnie.Osobiscie nie widziałem nigdy faceta w takich spodniach na ulicy. Choc sam zakladalem takie na rower bardzo wygodne byly. Wielki szacun za odwage. Te co ja zamiescilem na foto to wygladaja na unisez co?
- Misiek72
- Stary wyga
Z jaką resztą? Tą z fotek ubranych dziewczyn z reklam ciuchów w necie? Facet jednak inaczej wygląda w kobiecych stylizacjach niż zgrabna młoda laska. Victor zdajesz się tego nie rozumieć .
- Misiek72
- Stary wyga
Victor a niby jakie facet ma mieć rysy twarzy i figurę? Naturalnie ze męskie. Pod kobiety się mamy podszywać, o to Ci chodzi? Na crossdressing.pl masz podrabiane panienki więc tam pisz. Tam chyba ktoś zrozumie Twoje intencje..
- Misiek72
- Stary wyga
No i co z tego wynika w kontekście tego forum? To tak jak ja bym na forum wędkarskim napisał że nie lubie łowić ryb.
- Misiek72
- Stary wyga
Bądź sobie kim chcesz, tylko po co takie rzeczy wypisujesz w towarzystwie wielbicieli i fetyszystów rajstop . Bez sensu.
- Misiek72
- Stary wyga
Jakimi uszczypliwymi komentarzami?
- Misiek72
- Stary wyga
Ludzie dają foty i pokazują jak wyglądają jako faceci w swoich stylizacjach a Ty kopiujesz fotkę zgrabnej młodej laski z neta i piszesz, że tak się ubierasz i dobrze w tym wyglądasz bo komponujesz całość stylizacji. Ja mam w to uwierzyć , tak na słowo? Chyba sobie ze mnie żartujesz.
- Misiek72
- Stary wyga
- Misiek72
- Stary wyga
Victor jak mamy Ciebie znaleźć na tak rozbudowanej stronie skoro nigdy nie zaszczyciłeś nas pokazaniem swojego wizerunku? Prosimy o szczegółowe namiary.
- Misiek72
- Stary wyga
No cóż chyba nie będzie mi dane obejrzeć . Fotki dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Szkoda.
Czy jest w ogóle możliwość rejestracji na vinted.pl bez podawania numeru telefonu?
Czy jest w ogóle możliwość rejestracji na vinted.pl bez podawania numeru telefonu?
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Mam nadzieje, ze Victor mi wybaczy, ale te stylizacje warte są umieszczenia tutaj. Jak dla mnie bardzo fajnie to wygląda i nie rozumiem tych kobiet które piszą,ze nie.
- Załączniki
-
- 11.jpeg (77.52 KiB) Przejrzano 1063 razy
-
- 22.jpeg (88.55 KiB) Przejrzano 1063 razy
-
- 33.jpeg (88.17 KiB) Przejrzano 1063 razy
-
- 44.jpeg (73.94 KiB) Przejrzano 1063 razy
-
- 55.jpeg (71.97 KiB) Przejrzano 1063 razy
-
- 66.jpeg (61.45 KiB) Przejrzano 1063 razy
-
- 77.jpeg (79.78 KiB) Przejrzano 1063 razy
- Misiek72
- Stary wyga
Wygląda fajnie, niektóre zestawy jak dla mnie zbyt eleganckie, inne praktycznie w dzisiejszych czasach już męskie, dlatego faktycznie nikt nie będzie się dziwił na Twój widok Victor.
Kasior kobiety chyba bardziej cenią prawdziwą męskość u facetów i trudno się im dziwić, że są na nie na widok przesadnie wypindrzonego lalusia. Moja żona mówi do mnie, że chce mieć w domu chłopa a nie babę patrząc z przerażeniem jak zakładam na siebie różne damskie ciuchy.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Przy tych stylizacjach moje damskie jeansy wyglądają bardziej męsko niż damsko:(
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Masz odpowiednią figurę do takich stylizacji. Wygląd to bardzo dobrze. Ja niestety mam zbyt grube uda i łydki na takie spodnie. A bardzo żałuję. Zakładając lekko elastyczne jeansy żony czuję się w nich bardzo dobrze, ale jak stanę przed lustrem, to już mi gorzej. Kupa mięśni nie pasuje. Zresztą tak samo mam jak założę rajstopy i spódnicę - masakra. Łydki o obwodzie 42 cm wyglądają dobrze tylko w szerokich spodniach. Dodam, że gruby nie jestem ale lata biegania i jazdy rowerem zrobiły swoje.