Facet w kozakach - czyżby kolejny hit czy kit nowej mody?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
http://alefaceci.pl/gid,15051427,kat,10 ... jecie.html
poczytajcie komentarze jak czytam to normalnie krew zalewa jakie puste społeczeństwo ! za chwile nie męski będzie chj
poczytajcie komentarze jak czytam to normalnie krew zalewa jakie puste społeczeństwo ! za chwile nie męski będzie chj
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Mi się podoba bardziej z wyprostowanymi nogawkami. Sprawia wtedy wrażenie, że wszystko jest do kompletu skrojone. Powiinno być widać tylko 2 do 5 cm nogi (urajstopowanej).
Sam nie przepadam za kozakami czy oficerkami. Bardziej by mi pasował zestaw z niższymi butami w stylu skinshipów a do tego cięte na wymiar krótsze spodnie.
Sam nie przepadam za kozakami czy oficerkami. Bardziej by mi pasował zestaw z niższymi butami w stylu skinshipów a do tego cięte na wymiar krótsze spodnie.
dr.eklektyczny
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
słuchaj jak dla mnie to całkiem wporzo - Może napisz jak reagowali ludzie na twój widok. Bo jak dla "nas" co sie interesujemy kreowaniem mody nowoczesnej i uniwersalnej to wporządku jestnero pisze:Oto mój zestaw w kozakach i rybaczkach, do tego szal i czapka w podobnych odcieniach. Jak się podoba?
Miej wyjebane a będzie ci dane
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ludzie standardowo gapią się, oglądają, przyglądają dłużej lub krócej. Idzie np. facet z kobietą i ta osoba która pierwsza mnie zauważy szepcze drugiej po czym ta druga rozgląda się szukając mnie no bo przecież to zjawisko nie z tej ziemi. Poza tym jak może zauważyliście nie skupiam się już na reakcjach ludzi bo poco. Ignoruję ich, omijam wzrokiem, tak jest dużo spokojniej i przyjemniej.
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Też musiałem się tego nauczyć z początku było trudno, ale teraz nie zwracam na innych uwagi. Jutro w Deichman kupuje fajne (moje już drugie) kozaki - wprost nie uwierzyłem jak pokazałem żonie, a ona powiedziała super kup je :) czyżby żona zaczyna przywykać do moich upodobań ? :)nero pisze: nie skupiam się już na reakcjach ludzi bo poco. Ignoruję ich, omijam wzrokiem, tak jest dużo spokojniej i przyjemniej.
Są ciepłe w środku z zwenątrz wyglądają jak zamsz i moim zdaniem nie są kobiece raczej unisex - i oto chodzi!
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
No to przynajmniej wiecie jak to jest gdy się jest lasencją o nieprzeciętnej urodzie i każde przejście przez ulicę powoduje kontuzje karków. Też muszą nauczyć się nie zwracać uwagi. Niektórym to przeszkadza i dlatego potem mamy ładną kobietę w ubraniach w stylu bylejakości, na którą nie zwraca się uwagi.
Apropo słowo - laska - czy wiecie skąd się wzięło ? W języku angielskim słowo - las- oznacza młodą ładną dziewczynę. Było w użyciu w czasach przedwojennych.
Ktoś przywlókł to słowo w początkach kina i dodano partykułę - ka. Jak do wielu wyrazów rodzaju żeńskiego. i mamy - laska.
Apropo słowo - laska - czy wiecie skąd się wzięło ? W języku angielskim słowo - las- oznacza młodą ładną dziewczynę. Było w użyciu w czasach przedwojennych.
Ktoś przywlókł to słowo w początkach kina i dodano partykułę - ka. Jak do wielu wyrazów rodzaju żeńskiego. i mamy - laska.
dr.eklektyczny