Facet w kozakach - czyżby kolejny hit czy kit nowej mody?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
Nadi bardzo ładne :) tylko pewnie do rozmiaru 41 :( kiedy ja od czasu do czasu zmieszczę 42.
A kupiłem na wagę kowbojki z deichmana były 42 W rajstopach noga wejdzie troszkę się rozchodzą i będą ok :)
Maja fajną rzecz gumowy flek :) a i ostry czubek co tygryski lubią najbardziej
http://www.mojeciuchy.pl/dane/793836/de ... bojki.html o na 99% :)
A kupiłem na wagę kowbojki z deichmana były 42 W rajstopach noga wejdzie troszkę się rozchodzą i będą ok :)
Maja fajną rzecz gumowy flek :) a i ostry czubek co tygryski lubią najbardziej
http://www.mojeciuchy.pl/dane/793836/de ... bojki.html o na 99% :)
-
- Dyskutant
- Kontakt:
http://izzym.hubpages.com/hub/Men-Have- ... eled-Shoes
Pomyślałem, że wkleję skoro nawet zdjęcie macieja jako przykład tam wkleili.
Pomyślałem, że wkleję skoro nawet zdjęcie macieja jako przykład tam wkleili.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Ja się przyznam bez bicia, że kupiłem sobie na zimę (za przyzwoleniem żonki ) wyższe buty sznurowane i z zamkiem po wewnętrznej stronie butów. Jak dla mnie są fajne i w pełni unisex, a do tego produkcja w polsce i ze skóry naturalnej. Poniżej zdjęcie ze strony producenta.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Nie twierdzę że przeszkadza, ale ja bym wolał bez. Zresztą i tak nie kupię, bo mam buty na zimę, poza tym nie kupiłbym bez przymierzenia. Pytałem z ciekawości, dzięki.
Ostatnio w pracy zamawiałem buty (safety) z katalogu, bo te co były dostępne od ręki nie podobały mi się. Ale na szczęście okazały się dobre rozmiarowo i wygodne. Ale prywatnie nie mam tyle odwagi.
Ostatnio w pracy zamawiałem buty (safety) z katalogu, bo te co były dostępne od ręki nie podobały mi się. Ale na szczęście okazały się dobre rozmiarowo i wygodne. Ale prywatnie nie mam tyle odwagi.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Jak kupuję przez internet buty to mam taką zasadę, że jak upatrzę sobie buty to najpierw pytam sprzedawcę o faktyczny rozmiar wkładki wewnętrznej, podając przy okazji długość swojej stopy.
Dlatego np. odpadły inne podobne buty, bo niby napisane było, że mają długość 28cm, a w odpowiedzi dostałem info, że mają po całości 28cm a nie wewnątrz i mogą być ciasne.
Te buty są ok do skarpetek, ale w rajtkach czy pończochach są wprost idealne. A pozatym zawsze mogę poluzować trochę sznurówki
Dlatego np. odpadły inne podobne buty, bo niby napisane było, że mają długość 28cm, a w odpowiedzi dostałem info, że mają po całości 28cm a nie wewnątrz i mogą być ciasne.
Te buty są ok do skarpetek, ale w rajtkach czy pończochach są wprost idealne. A pozatym zawsze mogę poluzować trochę sznurówki
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Jeżeli jest konkretny sprzedawca (a tak było w tym przypadku) to podaje wszystkie dane na temat danego obuwia. Była podana wysokość podbicia, wysokość cholewy i szerokość w łydce.
Wymiary nie oszukiwane, bo te buty sprzedaje bezpośrednio producent, więc chyba wiedzą jakie robią buty
Co do innych butów to jak narazie kupowałem tylko sportowe Nike, znam ich rozmiarówkę to mogłem kupić bez obaw i jeszcze kupowałem baleriny, ale tu tak jak przy sportowych wystarczyła długość wkładki.
Poza tym większość sprzedawców oferuje możliwość zwrotu, lub wymiany sprzedawanego obuwia.
Ale jedno masz Radziu na swój plus - mieszkasz w duuuużym mieście i masz tam bardzo wiele sklepów różnych producentów, więc możesz sobie pozwolić na niekupowanie butów przez internet, a nie każdy ma taką możliwość.
Wymiary nie oszukiwane, bo te buty sprzedaje bezpośrednio producent, więc chyba wiedzą jakie robią buty
Co do innych butów to jak narazie kupowałem tylko sportowe Nike, znam ich rozmiarówkę to mogłem kupić bez obaw i jeszcze kupowałem baleriny, ale tu tak jak przy sportowych wystarczyła długość wkładki.
Poza tym większość sprzedawców oferuje możliwość zwrotu, lub wymiany sprzedawanego obuwia.
Ale jedno masz Radziu na swój plus - mieszkasz w duuuużym mieście i masz tam bardzo wiele sklepów różnych producentów, więc możesz sobie pozwolić na niekupowanie butów przez internet, a nie każdy ma taką możliwość.
-
- ModTeam
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Na chwilę obecną to jeszcze mało noszę te buty, bo nie ma jeszcze zimna, ale jak zakładałem je ostatnio to do rajstop albo pończoch. Jednak lepiej się nosi tego typu buty do dobrze przylegających "okryciach" stóp
Spodnie raczej nakładam na buty, bo tak jak napisał doktorek raczej się dobrze nie prezentują nogawki upchane w tych butach. To nie wysokie kozaki ani muszkieterki żeby tak upychać spodnie.
A co do odpowiedzi "do czego będę je nosił" to, buty jak buty nosi się je dla wygody i raczej noszę je do spodni a nie do spódnic
Spodnie raczej nakładam na buty, bo tak jak napisał doktorek raczej się dobrze nie prezentują nogawki upchane w tych butach. To nie wysokie kozaki ani muszkieterki żeby tak upychać spodnie.
A co do odpowiedzi "do czego będę je nosił" to, buty jak buty nosi się je dla wygody i raczej noszę je do spodni a nie do spódnic
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja sobie kupiłem te
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dam ... kie-kozaki
za pozwoleniem żony i noszę pod spodniami - jak je kupiłem chciałem sprzedac bo to bo jak je nosić tylko w domu?! Przyszły mrozy i żona sama zaproponowała bym je założył.
Ciekawe jakby ludzie zareagowali jak bym spodnie do środka włożył?
Kumpela twierdzi że są spoko i ona byy miała to gdzieś co inni myślą - łatwo jej powiedzieć bo jest kobietą!
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dam ... kie-kozaki
za pozwoleniem żony i noszę pod spodniami - jak je kupiłem chciałem sprzedac bo to bo jak je nosić tylko w domu?! Przyszły mrozy i żona sama zaproponowała bym je założył.
Kumpela twierdzi że są spoko i ona byy miała to gdzieś co inni myślą - łatwo jej powiedzieć bo jest kobietą!
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
- rajman
- Się Rozkręca
- Kontakt:
legi pisze:
Kumpela twierdzi że są spoko
Moim zdaniem spokojnie możesz w nich chodzić nawet wkładając spodnie do środka pod warunkiem dobrze dobranej góry. Jakaś skórzana kurtka nabita ćwiekami i będzie wyglądało super. Gdybym spotkał Cię na ulicy to nawet nie pomyślałbym że to damskie buty.
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
http://moda.allegro.pl/listing.php/sear ... gory=55206 prosty wybór :)
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Buty mają to do siebie że ZAWSZE trzeba mierzyć. Ja noszę rozmiar 42.
Miałem niezły ubaw gdy w jesieni zimowe buty chciałem kupić. W sklepie znalazłem takie jakie chciałem, ale pani dość długo szukała pary do wybranego buta. Przyniosła mi zapakowane i już chciałem kartą płacić... Myślę sobie: sprawdzę. Otwieram pudełko a tu ZONK. Jeden but miał w środku białe futerko a drugi brązowe. Więc ich nie kupiłem. Poszedłem na targ i tam kupiłem zimowe buty o 100 zł taniej niż te które chciałem kupić w sklepie.
Miałem niezły ubaw gdy w jesieni zimowe buty chciałem kupić. W sklepie znalazłem takie jakie chciałem, ale pani dość długo szukała pary do wybranego buta. Przyniosła mi zapakowane i już chciałem kartą płacić... Myślę sobie: sprawdzę. Otwieram pudełko a tu ZONK. Jeden but miał w środku białe futerko a drugi brązowe. Więc ich nie kupiłem. Poszedłem na targ i tam kupiłem zimowe buty o 100 zł taniej niż te które chciałem kupić w sklepie.
Jasiek
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Przymierzam się do kupna kozaków na płaskim. W sklepach powoli zaczynają się pojawiać kolekcje na jesień-zimę. Niestety nigdzie jeszcze nie ma oficerek, które podobały mi się w ubiegłym sezonie. Jeśli je znajdę to bez wahania kupię:
W ubiegłym tygodniu widziałem takie kozaki ale raczej mnie nie przekonują:
Dziś przymierzałem takie oficerki w Deichmann'ie za 119zł, bardzo wygodne, ładne. Poczekam jeszcze na większy wybór. A Wy co sądzicie o tych butach?
W ubiegłym tygodniu widziałem takie kozaki ale raczej mnie nie przekonują:
Dziś przymierzałem takie oficerki w Deichmann'ie za 119zł, bardzo wygodne, ładne. Poczekam jeszcze na większy wybór. A Wy co sądzicie o tych butach?
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt: