Daniel nie pytaj kogo, tylko chwal się swoimi upodobaniamiDanielSz pisze:A czy założyłbyś coś jeszcze bardziej odważniejszego ?
Wypad do sklepu w rurkach i kozakach
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Znalazłem chwilę czasu i kilka zdjęć tego w czym chodzę tej zimy.
Pierwsze w dość intensywnym kolorku, żona stwierdziła że lepiej gdybym sobie kupił czarne i nie rzucał się tak w oczy ale że trudno i jak juz są to sobie będzie pożyczać bo się jej podobają... chciałaby
oficerki takie jak juz wcześniej na forum zamieszczałem tylko w tych nie obcinałem tych ozdobnych pasków
i najdłuższe jakie mam
delikatnie zawinięta cholewka do środka
i całkowicie odwinięta (niezbyt często tak nosiłem, muszę się jeszcze z nimi oswoić )
Pierwsze w dość intensywnym kolorku, żona stwierdziła że lepiej gdybym sobie kupił czarne i nie rzucał się tak w oczy ale że trudno i jak juz są to sobie będzie pożyczać bo się jej podobają... chciałaby
oficerki takie jak juz wcześniej na forum zamieszczałem tylko w tych nie obcinałem tych ozdobnych pasków
i najdłuższe jakie mam
delikatnie zawinięta cholewka do środka
i całkowicie odwinięta (niezbyt często tak nosiłem, muszę się jeszcze z nimi oswoić )
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
- Pogas_pl
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Wypad do sklepu w rurkach i kozakach
To żadna nowina, że jesteśmy nietolerancyjnym narodem, między innymi wynika to z tego, że przez wiele lat byliśmy odcięci od świata i przyzwyczailiśmy się do tego, że wszyscy wyglądamy tak samo. Jednak wydaje się, że młodsze pokolenia są bardziej nowoczesne, przyzwyczajane do oryginalności, jednak raczej musi minąć jeszcze kilka pokoleń zanim nastąpią zauważalne zmiany w naszej tolerancyjności.legi pisze:No i odważyłem się i wyskoczyłem na zakupy do Centrum Handlowego - miałem na sobie jeansowe rurki męskie i kozaki które pokazywałem w temacie poniżej w tym dziale oraz czarna kórtka z kapturem wykończonym futerkiem czy czymś podobnym (kurtka też męska).
Reakcje były różne ale w większości słychać było, że jestem na językach!
Panie w kasach "szeptały" "patrz co on ma za buty" itp. Widać było, że jestem na każdym kroku obserwowany! Klienci sklepu czy to w pasażu nie zwracali tak uwagi no oprócz facetów bo Panie to niektóre tylko spojrzały i szły dalej jakby kobiety były bardziej wyrozumiałe albo im to wszystko jedno.
Ogólnie mimo poczucia że fajnie jest chodzić w kozakach (płaska podeszwa) to nie komfortowo się czułem z tym, że mnie obgadują!
Podsumowując - Polacy bardzo nie tolerancyjny kraj wytykający palcami innych ludzi "inaczej ubranych".
Chyba duża część Polaków zapomniała jak mężczyźni nosili kozaki prawie do kolan! To przecież była normalka i nic dziwnego nie było w latach 80-tyvh.
Ech nie wiem co myśleć!
Załamka!
www.pogas.pl - bielizna damska i męska
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Wypad do sklepu w rurkach i kozakach
Serio? Oni nie wiedzą, że oficerki to męskie buty? To jakieś głuptaki były.legi pisze:No i odważyłem się i wyskoczyłem na zakupy do Centrum Handlowego - miałem na sobie jeansowe rurki męskie i kozaki które pokazywałem w temacie poniżej w tym dziale oraz czarna kórtka z kapturem wykończonym futerkiem czy czymś podobnym (kurtka też męska).
Reakcje były różne ale w większości słychać było, że jestem na językach!
Panie w kasach "szeptały" "patrz co on ma za buty" itp. Widać było, że jestem na każdym kroku obserwowany! Klienci sklepu czy to w pasażu nie zwracali tak uwagi no oprócz facetów bo Panie to niektóre tylko spojrzały i szły dalej jakby kobiety były bardziej wyrozumiałe albo im to wszystko jedno.
Ogólnie mimo poczucia że fajnie jest chodzić w kozakach (płaska podeszwa) to nie komfortowo się czułem z tym, że mnie obgadują!
Podsumowując - Polacy bardzo nie tolerancyjny kraj wytykający palcami innych ludzi "inaczej ubranych".
Chyba duża część Polaków zapomniała jak mężczyźni nosili kozaki prawie do kolan! To przecież była normalka i nic dziwnego nie było w latach 80-tyvh.
Ech nie wiem co myśleć!
Załamka!