Wypad do sklepu w rurkach i kozakach

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 08 mar 2012, 13:54

DanielSz pisze:A czy założyłbyś coś jeszcze bardziej odważniejszego ?
Daniel nie pytaj kogo, tylko chwal się swoimi upodobaniami :-)
dawiid
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: dawiid » 10 mar 2012, 15:47

Jak dla mnie to dobrze to wygląda :-)
marcinowaty
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: marcinowaty » 11 mar 2012, 16:51

Znalazłem chwilę czasu i kilka zdjęć tego w czym chodzę tej zimy.
Pierwsze w dość intensywnym kolorku, żona stwierdziła że lepiej gdybym sobie kupił czarne i nie rzucał się tak w oczy :-) ale że trudno i jak juz są to sobie będzie pożyczać bo się jej podobają... chciałaby ;-)

Obrazek

oficerki takie jak juz wcześniej na forum zamieszczałem tylko w tych nie obcinałem tych ozdobnych pasków

Obrazek

i najdłuższe jakie mam
delikatnie zawinięta cholewka do środka

Obrazek

i całkowicie odwinięta (niezbyt często tak nosiłem, muszę się jeszcze z nimi oswoić ;-) )

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 11 mar 2012, 19:16

Marcinowaty masz bardzo fajne kozaki, zwłaszcza te czarne i chyba zapodam sobie takie na następny zimowy sezon :mrgreen:
Awatar użytkownika
legi
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: legi » 12 mar 2012, 23:50

A gdzie takie za kolana kupiles bo ja szukam rozmiaru 44
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe :mrgreen:
marcinowaty
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: marcinowaty » 14 mar 2012, 23:55

Dawno temu na aledrogo za jakies smieszne pieniążki. ja nie mam problemu bo pasuja mi rozmiary 40-42.
legi pisze:A gdzie takie za kolana kupiles bo ja szukam rozmiaru 44
zafonek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: zafonek » 04 maja 2012, 10:37

proponuje przyjechać do Berlina tu takie rzeczy nikogo nie dziwią a i sklepy się znajdą odpowiednie
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 04 maja 2012, 17:32

zafonek, może i w Berlinie takie ubiory nie dziwią, ale tu mamy polskę a nie niemcy. A wogóle to zapraszam nowego użytkownika do Powitalni i się proszę przedstawić.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
zafonek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: zafonek » 14 maja 2012, 09:09

no wiadomo że Polska to Polska ja tylko napisałam gdzie można się ubrać tak jak się chce, oczywiście trzeba pewnie dużo odwagi ale też Niemcy oferują dużo unikalnych ciuchów dlatego warto się na takie zakupy wybrać, choćby żeby pooglądać:0
Awatar użytkownika
Pogas_pl
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Re: Wypad do sklepu w rurkach i kozakach

Post autor: Pogas_pl » 14 cze 2012, 10:15

legi pisze:No i odważyłem się i wyskoczyłem na zakupy do Centrum Handlowego - miałem na sobie jeansowe rurki męskie i kozaki które pokazywałem w temacie poniżej w tym dziale oraz czarna kórtka z kapturem wykończonym futerkiem czy czymś podobnym (kurtka też męska).

Reakcje były różne ale w większości słychać było, że jestem na językach!
Panie w kasach "szeptały" "patrz co on ma za buty" itp. Widać było, że jestem na każdym kroku obserwowany! Klienci sklepu czy to w pasażu nie zwracali tak uwagi no oprócz facetów bo Panie to niektóre tylko spojrzały i szły dalej jakby kobiety były bardziej wyrozumiałe albo im to wszystko jedno.

Ogólnie mimo poczucia że fajnie jest chodzić w kozakach (płaska podeszwa) to nie komfortowo się czułem z tym, że mnie obgadują!

Podsumowując - Polacy bardzo nie tolerancyjny kraj wytykający palcami innych ludzi "inaczej ubranych".

Chyba duża część Polaków zapomniała jak mężczyźni nosili kozaki prawie do kolan! To przecież była normalka i nic dziwnego nie było w latach 80-tyvh.

Ech nie wiem co myśleć!
Załamka!
To żadna nowina, że jesteśmy nietolerancyjnym narodem, między innymi wynika to z tego, że przez wiele lat byliśmy odcięci od świata i przyzwyczailiśmy się do tego, że wszyscy wyglądamy tak samo. Jednak wydaje się, że młodsze pokolenia są bardziej nowoczesne, przyzwyczajane do oryginalności, jednak raczej musi minąć jeszcze kilka pokoleń zanim nastąpią zauważalne zmiany w naszej tolerancyjności.
www.pogas.pl - bielizna damska i męska
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 15 cze 2012, 15:15

a ja uważam, że ta nietolerancja wynika z czystej, bezinteresownej zazdrości. Bo ludzie zadowoleni z życia chcą wyglądać wesoło i noszą się kolorowo.
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: boggy » 15 cze 2012, 18:51

Na pewno nie z zazdrości, tylko z ciemnoty i zacofania.
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 15 cze 2012, 20:49

boggy pisze:Na pewno nie z zazdrości, tylko z ciemnoty i zacofania.
brawo Boggy, bo przeciętnemu Polakowi wydaje się, że kalesony to jest nowoczesny strój męski :mrgreen:
rmaciej1983
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Re: Wypad do sklepu w rurkach i kozakach

Post autor: rmaciej1983 » 22 mar 2017, 23:01

legi pisze:No i odważyłem się i wyskoczyłem na zakupy do Centrum Handlowego - miałem na sobie jeansowe rurki męskie i kozaki które pokazywałem w temacie poniżej w tym dziale oraz czarna kórtka z kapturem wykończonym futerkiem czy czymś podobnym (kurtka też męska).

Reakcje były różne ale w większości słychać było, że jestem na językach!
Panie w kasach "szeptały" "patrz co on ma za buty" itp. Widać było, że jestem na każdym kroku obserwowany! Klienci sklepu czy to w pasażu nie zwracali tak uwagi no oprócz facetów bo Panie to niektóre tylko spojrzały i szły dalej jakby kobiety były bardziej wyrozumiałe albo im to wszystko jedno.

Ogólnie mimo poczucia że fajnie jest chodzić w kozakach (płaska podeszwa) to nie komfortowo się czułem z tym, że mnie obgadują!

Podsumowując - Polacy bardzo nie tolerancyjny kraj wytykający palcami innych ludzi "inaczej ubranych".

Chyba duża część Polaków zapomniała jak mężczyźni nosili kozaki prawie do kolan! To przecież była normalka i nic dziwnego nie było w latach 80-tyvh.

Ech nie wiem co myśleć!
Załamka!
Serio? Oni nie wiedzą, że oficerki to męskie buty? To jakieś głuptaki były.
ODPOWIEDZ