Facet w spódnicy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Re: Facet w spódnicy
Mini pod spodem spodenki
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Nie są to długości spódniczek akceptowane (nawet u kobiet) w miejscach nieimprezowych.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Osobiście też lubię takie kruciutkie, i plusik ogolone nogi
- Misiek72
- Stary wyga
Dusiek i Adrian - cóż za piękne widoki. Nie ma jak krzywe chłopskie nogi w rajstopkach i obacasach
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Trudno jak się nie podoba to nic na to nie poradzę.
- Misiek72
- Stary wyga
Niestety ja też nic nie poradzę.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Misiek a ty na masz proste???? Hahaha, dobry ubaw. No tak ja nie pokazałem żadnego swojego stroju! Tylko ja jestem tak ubrany ewentualnie w domu lub pod spodniami na zewnątrz. Tak jestem tchórzem. Brawo Ty krytyka innych to twoja domena. Nigdy nie czytałem że kogoś pochwaliłeś za strój.
Noszę rajtki bo lubię
- Misiek72
- Stary wyga
Rajtek musze Cie rozczarować bo tak - mam krzywe nogi i w ogóle widzę więcej mankamentów swojego wyglądu. Jakbyś mi nie wierzył to oto proszę kilka cytatów:
viewtopic.php?f=4&t=2624&p=50204&hilit= ... ogi#p50204
viewtopic.php?f=4&t=2624&p=49145&hilit= ... ogi#p49145
Rajtek twierdzisz że nigdy nikogo nie pochwaliłem za wygląd? Nieprawda , zerknij tutaj:Misiek72 pisze: ↑20 wrz 2019, 06:32Boggy zgadzam się że to nie szpilki zresztą żona już wcześniej mi to powiedziała, ale nie czepiajmy się szczegółów. Zdaję sobie sprawę że będę przyciągał uwagę innych po pierwsze przez ten głośny stukot obcasów i po drugie poruszałem się nienaturalnie, sztywno do tego mam krzywe nogi i to w sumie daje dość karykaturalny widok. .boggy pisze: ↑19 wrz 2019, 22:32 Szpilki to to nie są, jak piszesz w tytule ;) Ale bardzo fajnie wyglądają, choć nie licz że nie będziesz przyciągał uwagi ;) Ja w ramach eksperymentu/zabawy z dziewczyną zaliczyłem w sumie dwa wyjścia w szpilkach ~10cm i to nie jest takie proste jak chodzenie po mieszkaniu
viewtopic.php?f=5&t=2870#p52226
albo tutaj:
viewtopic.php?f=20&t=190&start=25#p48196
Rajtek jeśli marzysz o publicznym noszeniu rajstop, spódnic itd. a się boisz i nawet nie próbujesz ze strachu tego zrealizować, to na pewno do odważnych nie należysz i tu nic Ci na to nie poradzę. Nie tylko Ty się boisz, ja też miewam stresa ale jakoś daję radę i nie marudzę że się nie da. Czytasz forum, widzisz że naprawdę można to robić.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Wogule to niskim kalafiorem mi to lata
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Żona chce żebym jutro do galerii ubrał spódniczkę ,trochę się stresuję macie jakieś porady w tej kwesti?
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Do spodni slim / legginsów może przejść
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Idz na calosc. I jak poszło? Masz fotki?
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Coś z tego wyszło?
- Misiek72
- Stary wyga
Mi ostatnio "wyszły" zakupy w auchanie. Miałem na sobie dżinsową spódnicę i grafitowe rajstopy 20 den. Usłyszałem jak młody facet głośno i dość nerwowo powiedział do swojej partnerki: "Czego się gapisz na tego pedała".
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Ogólnie wyszło ok.kowbojki do połowy łydki jeansowa spódnica ,kurtka skórzana..mam jedną fotke z parkingu ,nie chcieliśmy robić sensacji i fotek z galerii nie ma . Może następnym razem.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Poka no tą fotkę z parkingu ;)
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Żona mi prześlę to wstawię
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Może się podobać lub nie.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Ale to nie jest to z parkingu :)
- Misiek72
- Stary wyga
Adrian1201 Twoje zdjęcie to zaprzeczenie męskości i karykatura kobiecości. Nie wiem na kogo się stylizujesz, ale swoimi fotkami potwierdzasz zakorzeniony stereotyp, że facet w damskich ciuchach to dewiant.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
nie wiem czy zauwazyłes ale to zdjęcie zrobione w domu. Więc albo zrobił je statyw albo partnerka która nie ma z tym problemu. Nie zauwazyłem w żadnym z wątków by w takim stroju robił foty na miescie przecież.
Teraz się zastanawiam kto tutaj potwierdza stereotyp, że facet w damskich ciuszkach to dewiant. Czy czasem nie było tu wielu zdjęć Miśka paradującego dumnie po mieście w spódniczkach ? I dla jasności jeśli o mnie chodzi to zarówno ta stylizacja wyżej (czerwone za małe szpilki i sukienka zbyt opinająca ciało) i wszystkie stylizacje Miśka sa ogólnie fatalne. Ale ta fota wyżej jest z domu. I to trzeba mieć na uwadze, przy wygłaszaniu swoich idiotycznych teorii.
Teraz się zastanawiam kto tutaj potwierdza stereotyp, że facet w damskich ciuszkach to dewiant. Czy czasem nie było tu wielu zdjęć Miśka paradującego dumnie po mieście w spódniczkach ? I dla jasności jeśli o mnie chodzi to zarówno ta stylizacja wyżej (czerwone za małe szpilki i sukienka zbyt opinająca ciało) i wszystkie stylizacje Miśka sa ogólnie fatalne. Ale ta fota wyżej jest z domu. I to trzeba mieć na uwadze, przy wygłaszaniu swoich idiotycznych teorii.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Po drugiej stronie rozumu to tak. Ale na pewno nie barykady. Do reszty pierdół się nie odnoszę bo i po co ?
- Misiek72
- Stary wyga
Łoj tam łoj tam Panciu12. Ty jako jedyny bardzo często odnosisz "się do moich pierdół". Nawet jak piszesz, że "się nie odnosisz bo i po co", to w ten sposób się odnosisz informując mnie, że nie chcesz już się odnosić.pantyhosemen12 pisze: ↑14 lip 2021, 11:03 Po drugiej stronie rozumu to tak. Ale na pewno nie barykady. Do reszty pierdół się nie odnoszę bo i po co ?
P.S
Panciu12 co rozumiesz pod pojęciem "drugiej strony rozumu" ?
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Misiek, wyżej dupy nie podskoczysz choć próbujesz i próbujesz nawet po trupach użytkowników tego forum :)