sukienka
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Re: sukienka
Całkiem całkiem. :)
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Zapomniana ogrodniczka
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
chyba dobrze że zapomniana bo z niej wyrosłeś :)
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Coś mnie naszło na sukienkę maxi taka zwiewna
-
- Początkujący
- Kontakt:
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.1232509001.html
Co powiecie o takiej sukience i do tego rajstopy czarne w kropki 20 den nie wiem jakie buty były by w miare
Co powiecie o takiej sukience i do tego rajstopy czarne w kropki 20 den nie wiem jakie buty były by w miare
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
SHEIN EZwear Sukienki Prążkowana Dzianina Prosty Casual Elegancki
I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out!
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump ... 4129778688
Tu masz tańsza a materiał super
I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out!
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump ... 4129778688
Tu masz tańsza a materiał super
-
- Początkujący
- Kontakt:
jaką torebkę do niej proponowałbyś i czy buty botki czy mogłyby być sportowe np vansy
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Czy do tej kiecki czarne rajstopy by pasowały? nie wiem. Ja raczej wybrałbym rajstopy cieliste . Do rajstop czarnych to pewnie musi być czarna torebka i czarne buty. Do rajstop jasnych to torebka jasna lub czarna i buty pod kolor sukienki lub czarne... Jak mawiają stylistki: "kreacja ma być spójna odgrzesek1990 pisze: ↑18 paź 2024, 23:41 https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.1232509001.html
góry do dołu i ma stanowić jedną całość". Co do dodatków i butów to grzesek1990 to w sieci masz pełno przykładów z podobnymi kieckami. Wybieraj w czym chcesz i co lubisz, rusz mózgiem i kombinuj :
-
- Początkujący
- Kontakt:
wieczorem zrobię i wstawie zdjęcie tutaj i oceniłbyś czy warto??Victor pisze: ↑19 paź 2024, 13:34Popatrz sobie na stylizacje na instagramie, pienterscie, tiktoku.grzesek1990 pisze: ↑18 paź 2024, 23:41 https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.1232509001.html
BTW. Masz taką talię jak ta modelka? To jest właśnie warunek konieczny by ta sukienka dobrze leżała. Jeżeli nie to będziesz wyglądał jakbyś ubrał za długi sweter.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Victor jak zawsze gada od rzeczy...Victor pisze:Popatrz sobie na stylizacje na instagramie, pienterscie, tiktoku.grzesek1990 pisze: ↑18 paź 2024, 23:41 https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.1232509001.html
BTW. Masz taką talię jak ta modelka? To jest właśnie warunek konieczny by ta sukienka dobrze leżała. Jeżeli nie to będziesz wyglądał jakbyś ubrał za długi sweter.
Po pierwsze sukienki dzianinowe i swetrowe są elastyczne więc się dostosują do budowy ciała i wcale nikt od nikogo nie wymaga od razu wyglądu modelki by je nosić.
Przykład ? Małe dziewczynki ubiera się w różne sukienki mimo tego że nie mają jeszcze figury modelki, charakterystycznej talii ,bioder ani cycków. Mimo tych ewidentnych braków warunków koniecznych to dziewczynki z reguły bardzo ładnie wyglądają w sukienkach. Także ten Twój warunek konieczny Victor jest zupełnie niekonieczny...tym bardziej że wcięcie w talii można do pewnego stopnia zrobić rożnymi sposobami.
Po drugie : wiem z codziennego doświadczenia ze kobiety zauważają znacznie więcej warunków dobrego wyglądu w sukience. I co ciekawe jeszcze nigdy żadna kobieta nie kazała mi kopiować stylizacji z tiktoka czy jakiegoś tam pintersta i nie wypominała mi braku figury modelki. Kobiety u których kupowałem sukienki zawsze polecały mi przymierzalnię i lustro a potem pytały o moje osobiste zdanie w tym temacie.
Wysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Może wystarczy kontrastowy szeroki pasek, i talia już podkreślona.
-
- Początkujący
- Kontakt:
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Niestety ta sukienka beznadziejnie na Tobie leży i nic tu nie zrobisz. Nie chcę być niemiły, jedynie stwierdzam fakty. Zauważ że jesteś szerszy w pasie od samej sukienki to daje dramatyczny efekt wizualny. Chcesz ładną sukienkę? Idź sobie do Greenpoint. Tam maja fajne luźne kiecki z gumką w pasie, które zatuszują twój odstający brzuch i masywny tors. Absolutnie nie zakładaj żadnych obcisłych i dopasowanych kiecek.
-
- Początkujący
- Kontakt:
a jaki typ sukienki poleciłbyś tylko nie jakaś maxi lub bardzo krótka mini (bo źle się w takich czujekrzysiu20 pisze: ↑20 paź 2024, 23:03 Niestety ta sukienka beznadziejnie na Tobie leży i nic tu nie zrobisz. Nie chcę być niemiły, jedynie stwierdzam fakty. Zauważ że jesteś szerszy w pasie od samej sukienki to daje dramatyczny efekt wizualny. Chcesz ładną sukienkę? Idź sobie do Greenpoint. Tam maja fajne luźne kiecki z gumką w pasie, które zatuszują twój odstający brzuch i masywny tors. Absolutnie nie zakładaj żadnych obcisłych i dopasowanych kiecek.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A jaki nosisz rozmiar?
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Grzesek1990 polecam sukienki luźne z naddatkiem w pasie i wiązane paskiem lub spiętę gumką. Jak masz brzucha i bary to nic obcisłego nie zakładaj bo wyglądasz jak kretyn. Polecam Ci salony greenpoint. Sprzedawcy chętnie pomagają i doradzą, Idź sobie przymierz kiecki na miejscu w sklepie, bo sukienkę dobrać dobrze to naprawdę jest ciężko.
- Załączniki
-
- suk535004401s24psl24_b.jpg (70.38 KiB) Przejrzano 1435 razy
-
- suk544000s35w2399s00_b.jpg (85.33 KiB) Przejrzano 1431 razy
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
I właśnie na tym polega choroba dzisiejszych czasów, wynikająca z zapatrzenia w media społecznościowe i z idiotycznych porównań kogoś do kogoś. Jakaś laska tanim kosztem lansuje się na filmiku, a inni zaraz biorą sobie do głowy... No ja przez przypadek w sieci znalazłem film o kosmitach, którzy odwiedzają nasza planetę Ziemię. Dlatego planuję niedługo polecieć na Marsa na weekend, by pozwiedzać. Uważam że można dolecieć do jakiejś planety w galaktyce Andromedy na dwutygodniowe wczasy, o ile ma się odpowiedni statek kosmiczny, taki jakim latają sobie małe zielone ludki z dużą głową i wielkimi oczami tacy anorektyczni z budowy. Obstawiam że ufoludki mają około 150cm i 30 kg wagi.Victor pisze: ↑25 paź 2024, 21:34 Przez przypadek znalazłem na tiktoku. To chyba ta sama sukienka co powyżej. Uważam że można wyglądać w niej świetnie o ile ma się odpowiednią figurę. Obstawiam że dziewczyna ma ok 170cm wzrostu i waży ok 50kg.
https://vm.tiktok.com/ZNec5qgaC/
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Nie ukrywajmy i powiedzmy sobie szczerze - na Paniach wyglądają super a na nas facetach jak worki ot tyle taka prawda.
Szukam jedynie i nie umiem znaleźć unisex swetra za dupę i to by minwysyarczylo taki nawet cieniutki byle zakrywał poślady do legginsów
Szukam jedynie i nie umiem znaleźć unisex swetra za dupę i to by minwysyarczylo taki nawet cieniutki byle zakrywał poślady do legginsów
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A facet w obcisłych legginsach jak pedał wygląda.To chyba nie podlega dyskusji.
Nie ukrywajmy i powiedzmy sobie szczerze, że normalni faceci o zdrowych zmysłach nie nosza legginsów, tym bardziej nie szukają swetrów, co by im ciasne obcisłe dupcie z obscenicznie wyeksponowanym rowkiem zakrywały, tylko noszą męskie luźne spodnie, jak na facetów przystało.
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Hahaha nie uduś się hahaha
Widziałeś „pedala” gadałeś z takim? Każdy pedal nosi legginsy? Weź nie popuść - napisałem swoje zdanie a ty je od razu krytykujesz? Narcyz zadufany w sobie człek.
Co do legginsów duuuuzo facetów nosi czy to w sporcie czy nawet ostatnio widziałem do luźnego spaceru na sportowo.I się uspokój !!!
Jesteś Panem Bogiem na tym forum i tylko Ty masz prawo do swojego zdania?! Zluzuj swoje majty mysiu pysiu Krzysiu !
Widziałeś „pedala” gadałeś z takim? Każdy pedal nosi legginsy? Weź nie popuść - napisałem swoje zdanie a ty je od razu krytykujesz? Narcyz zadufany w sobie człek.
Co do legginsów duuuuzo facetów nosi czy to w sporcie czy nawet ostatnio widziałem do luźnego spaceru na sportowo.I się uspokój !!!
Jesteś Panem Bogiem na tym forum i tylko Ty masz prawo do swojego zdania?! Zluzuj swoje majty mysiu pysiu Krzysiu !
--==ooOOoo==--
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Legginsy są uniwersalnym elementem garderoby, który może być noszony przez każdego, niezależnie od wieku, płci czy figury. Są one dostępne w różnych rozmiarach, wzorach i kolorach, co pozwala każdemu znaleźć coś odpowiedniego dla siebie.22 sie 2024
https://www.fashionweek.pl › kto-m...
https://www.fashionweek.pl › kto-m...
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ciesz się tym postem na TikToku: https://vm.tiktok.com/ZNe3PTbN7/
Posłuchaj tego
Wiem że sukienki inaczej wyglądaja
Posłuchaj tego
Wiem że sukienki inaczej wyglądaja
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
No pewnie że widuję pedałów paradujących po mieście i w parkach w obcisłych gatkach którzy podczas chodzenia kręcą swoimi dupciami niczym zgrabne panienki . A moi kumple to aż piany dostają jak widzą takich cieplutkich misiaczków.